T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
Beklemedeyim

lazye

lazye

Üye
@rambo_ft abi ya yapma böyle birkaç densizin yüzünden bizide yakma çalışmaları lütfen gizli yürütme sen çok iyi birisin eminim bunu bir çok kişide biliyordur.zorunlu olmadığın halde elinden gelenin en iyisini yapma çalışıyorsun ve insanlara çok büyük yardımların dokunuyor. Sen bir numarasın dostum aldırma sen böyle insanlara ;) biz burda bi aileyiz
(haddimi aştıysam affola)

killer78

Üye
bizim yaptığımız densizlik değil yardım etmeye çakışmak yavaş ol laflarını iyi seçerek kullan!

ByKatre

ByKatre

Üye
Ya tamam keselim şu muhabbeti ben özür dilerim kimse de bizi dışlarmis gibi laf söylemesın

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Videolarımızı düzenliyorum Furkan abi.Program ortalama birşey.Windows Movie Maker ile yapmaya başladığımda önce giriş yazılarını falan ekleyip sonra senin videonu koyduğumda program kapandı.Birkaç kez böle oldu.Devamında bende Ulead Studio 'yu deneyeceğim.

Enteresan :) İnşallah çözersin :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Rambo dogru kararı vermiş .Yersiz yersiz tartışıyonuz cfw yapmakdan vazgeçyioruz bi an . Bazıları da tutsun agzını her düşündügünü söylemesin . Menfeat için yorum atmayın. Tartışma bitmiştir. İsteyem pm yolu ile tartışsbilir. Ama burda degil uyarıyı alıca haksız yere ıvız zıvır diye konuşuyonuz. Rambo bilir aylar önce gecenin dördünde biri şataşma çıkardı ve direk banlandı . Çalışmları gizli yürütme kararını uygun buluyorum . (.)

• Beğen
Tepkiler: Uchiha Sasukee ve Silinen Üye 94869
Fur-kan.12

Fur-kan.12

Üye
Rambo dogru kararı vermiş .Yersiz yersiz tartışıyonuz cfw yapmakdan vazgeçyioruz bi an . Bazıları da tutsun agzını her düşündügünü söylemesin . Menfeat için yorum atmayın. Tartışma bitmiştir. İsteyem pm yolu ile tartışsbilir. Ama burda degil uyarıyı alıca haksız yere ıvız zıvır diye konuşuyonuz. Rambo bilir aylar önce gecenin dördünde biri şataşma çıkardı ve direk banlandı . Çalışmları gizli yürütme kararını uygun buluyorum . (.)

Anılbaran iyide bizide biraz düşünün yüzlerce insan bu konuyu takip ediYOr onlar yüzünden neden bizide arada kayna tıyorsunuz ki?
Tamam sizde haklısınız Ama

çomolokko

Üye
gençler sakin v2 belle ne zaman çıkıyo acaba ?

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Anılbaran %100 Haklıdır diyorum.

killer78 çok agresifsiniz.Lütfen sakin olunuz.Sabırlı olunuz.

- - - Eklendi - - -

v2 belle videolarıyla birlikte yarına çıkabilir diyorum.

Fur-kan.12

Fur-kan.12

Üye
Anılbaran %100 Haklıdır diyorum.

killer78 çok agresifsiniz.Lütfen sakin olunuz.Sabırlı olunuz.

- - - Eklendi - - -

v2 belle videolarıyla birlikte yarına çıkabilir diyorum.

inşallah kardeşim.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Movie Maker kullanılmayacak.Usta yazılım Adobe Premier CS2 kullanılacak(benim pc desteklese cs6 olurdu...)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Can, istersen sen kendi hazırlamak istediğin videoyu bana anlat, resimlerini, videolarını, müzikleri uploadla ben yapayım bende Movie Maker sorunsuz ve bilgisayarda oldukça iyi :)

çomolokko

Üye
beyler inş bugün çıkar bekliyoruz heycanla :)

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Olabilir Furkan abi.Son bir çarem kaldı.Proshow GOLD.Olmazsa sana göndereceğim.Onun haricinde seninkisini modluyorum ve bitmek üzere.Bitince eklerim.

killer78

Üye
sdeoo cfw ne durumda çıkar mi bugün umut var mı :-)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bugün çıkmayacak.

killer78

Üye
videoları ne zaman görebilirız?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi