ozicani
Üye
önce hafıza kartına sonra telefona format atarsan düzelir büyük ihtimal. Bende bu sorunlar yok. Formatla müzikçalar ve uygulama sorunların düzelir büyük olasılıkla.
teşekkür ederim. cfwyi attıktan sonra formatlamıştım ama tekrar formatlayınca düzeldi. Şuan için herhangi bi sorun yok gibi. bi iki uygulama yüklerken dahili bileşen dedi sadece. ama çok memnunum şuanlık.
Hava durumunu ve şu twitter uygulamasını nasıl yüklediğin hakkında bi bilgi veririsen çok mutlu olurum
Eline koluna sağlık tekrardan
Cfw çok güzel kardeşim eline sağlık da bunun RM-588 olanını yapabilir misin?
flashladıktan sonra telefona ve hafıza kartına format at daha sonra telefonu kapat aç düzelir.Hacı "nokia için facebook" uygulamasını yüklerken hata veriyor ovi store'da ? dışardan da yükleyemedim ?
mağazanın kurulum ve açılışında sorun yok normalde. Eğer hafıza kartına ve telefona format atmadıysan flashdan sonra böyle hatalar olabilir. Sana tavsiyem önce hafıza kartına ardından (yeşil kırmızı kamera ve güç tuşlarını kullanarak) telefona format at. Daha sonra genel ayarlarını yapıp telefonu kapatıp aç. Son olarak programlarını yükle. Bu işlemleri tüm cfwlerde yapmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü eski yazılım ve programlardan kalıntılar kalabiliyor ve fwde hata olmasa bile eski dosyalarla çakışmasından dolayı aksaklıklar olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?