Symbian^Belle for Nokia 5800 XpressMusic(06.12.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
google a cepmod yazarsan orda nokia s60v5 temalar kısmında mükemmel symbian^3 temaları diye ararsan orada paylaştım temayı

alien97

alien97

Üye
:tşk:

suskun__enes

Üye
s.a kardes bende bnu 5800 ra yuklemek ıstıorum da bunu nasıl ındırıcem lınk bulamadım

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
cfw yi indirmek icin ilk sayfadaki son goruntunun altinda v.60.0.003 yazisina tikladiginda indirme linki acilacak oradan indirebilirsin.
telefona yuklemek icin linkin altinda yazdigim konuyu incelersen telefona yukleme yapabilirsin.

drfrost

Üye
dostum cfw güzel. yalnız t9 da sıkıntı var. doğru düzgün hiç bir kelimeyi tanımıyor. bunun için bir şey yapılabilir mi?

onurcna

onurcna

Üye
bende sensörler çalışmıyo neden acaba

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
sensor ayarlari/ dondurme kontrolu/ otomatik ekran dondurme secenegini onayla

V/RS

V/RS

Üye
c6-01 e bile gelmedi 5800 a geldi hemen şuraya bak :D

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
:D Ne demezsin hemde nasil geldi :D

puretechnology

puretechnology

Üye
çok güzel bir cfw olmuş ellerine sağlık yalnız orj. browserda en ufak bi kasmada atıyor bu konuya bir el atarsan sevinirim müzik olayını keske açılamaya yazsaydın bayağı aradım :)

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
sensorlerde sorun yok formatla eger duzelmezse tekrar flashla.
flying browserdan ram sikintisi oldugunda atar sadece. ramde kullandigin programlara gore dogal olarak dusebilir. ben youtubedaki videolari rahatlikla browserdan izliyorum pek attigina rastlamadim. ama rame yeni guncellemede bakarim. acilista 50 mb ustu ram de oldukca iyi bence :)

ozy3590

ozy3590

Üye
gözümden mı kaçtı acaba yoksa gercekten mesajlarda N8 smileyleri yokmu ?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
N8 smileyleri var. Smileylerde sorun yok. Aslinda hicbiseyinde sorun yok :D

• Beğen
Tepkiler: afikcimbom
slowman76

slowman76

Üye
Çok teşekkürler.. Bu çalışma çok hoş.. Piyasadaki bence en güzel en stabil sürüm.. Emeğine sağlık hocam

ozy3590

ozy3590

Üye
benim telefonda v52.0.101 var ben direk bunu atarsam v60 olcakmı yoksa bunu kurmam için önce orjinal v60 mı kurmalıyım? bide mesajlarda N8 ikonu ve suruklemeli veya c5 tuş kilidi yok sanırım ? ona göre ekleme yapıcam

slowman76

slowman76

Üye
benim telefonda v52.0.101 var ben direk bunu atarsam v60 olcakmı yoksa bunu kurmam için önce orjinal v60 mı kurmalıyım? bide mesajlarda N8 ikonu ve suruklemeli veya c5 tuş kilidi yok sanırım ? ona göre ekleme yapıcam
Direk kurman yeterli. Eğer biliyosan çok kolay bilmiyosan yine çok kolay. Sitede bütün ayrıntılarıyla anlatılıyor.
http://www.maxicep.com/modifikasyon...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html
Bu link sana yardımcı olur eğer yeni başlıyosan. Ki öyle sanırım.

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
slowman76 iyi gunlerde kullan :)
ozy3590 mesajlarda ustte de dedigim gibi N8 ikonlari mevcut. Tus kilidi olarak C5 tus kilidi var.Tekrar ekleme yapmana gerek yok.Flash atmak icin slowman76nin gosterdigi konuya bakabilirsin. Orjinal v60in uzerine atmana gerek yok.Direk bunu atarsanda telefonun v60 olur

ozy3590

ozy3590

Üye

Direk kurman yeterli. Eğer biliyosan çok kolay bilmiyosan yine çok kolay. Sitede bütün ayrıntılarıyla anlatılıyor.
http://www.maxicep.com/modifikasyon...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html
Bu link sana yardımcı olur eğer yeni başlıyosan. Ki öyle sanırım.

yok aslında yeni degilim daha once en az 5 kere çeşitli yazılımlar yukledım üzerinde değiştirmeler filan yaptım ama arkadasın konuda link verirken sadece v60 için yazması beni çelişkiye düşürmüştü. teşekkurler yardım için

Üst Alt