Symbian^Belle for Nokia 5800 XpressMusic(06.12.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
türkçe tabiki kardeşim ekran görüntülerine bakmıyormusun :D

----------Eklendi @ 15:08:33 ---------- Yazıldı @ 15:03:57 ----------

ekran görüntüleri silinmiş pardon kusura bakmayın. görüntüleri yüklediğim site kapatılmış galiba. En yakın zamamanda tekrar görüntüleri yüklerim.

fatih.11111.

Üye
kardeş indirdim ama rar şifreesini nedir ve nerede yardımcı olursanız sevinirim

xenon56

xenon56

Üye
beyler biri yardım etsin lütfen...herşeyi yaptım ama en son flash lama işleminden önce baktım türkçe dil desteği göremeyince vazgeçtim yazılım yüklemekten...neden türkçe dili çıkmadı:( bi yerde hata mi yapıyorum

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
kardeş indirdim ama rar şifreesini nedir ve nerede yardımcı olursanız sevinirim
Rar şifresi rar dosyası içerisinde sağ taraftaki açıklamalar kısmında yazılı
beyler biri yardım etsin lütfen...herşeyi yaptım ama en son flash lama işleminden önce baktım türkçe dil desteği göremeyince vazgeçtim yazılım yüklemekten...neden türkçe dili çıkmadı:( bi yerde hata mi yapıyorum
Türkçe dil desteği var.Zaten 2 dil var ingilizce ve türkçe. Sen falashladıktan sonra mı yabancı dilde açılıyor yoksa jafta yazan dillere bakıpta mı Türkçe dil yok diyorsun? Flashlarken telefonun tercihi GENEL olmalı Hatsızda olmasın telefon. Sim kartın takılı olsun.Türkçe dilde hiçbir sorun yoktur.

fatih.11111.

Üye
teşekürler yükledim çok güzel olmuş şu anda sorunsuz çalışıyor

mehmet_anil

Üye
yeni versiyonda tam ekran klavyede harflerin bulundugu sıranın en üstünde rakamlarda var sadece harflerin oldugu klavye modu yok mu ?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
dostum senin yanlışın var mesaj yazarken tam ekran qwerty klavyede sadece harfler var. Üst sıraya rakam koymadım. belki web de falan şifre yazarken açtığın zaman çıkabilir. Ama klavye 3 satır harfden oluşmaktadır.

fatih.11111.

Üye
bende şöyle bir sorun oluştu zil sesi için hafıza kartından müzik atadıgım zaman hem konuşmayı yarıda kesiyor hemde 2 saniye çalıyor sonra ses kesiliyor karşıdan arama oldugu zaman

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
konusmayi nasil yarida kesiyor. ben uzun zamandir fwi kullaniyorum boyle sorunlara hic rastlamadim yukledigin programlardan kaynaklanabilir.

fatih.11111.

Üye
dostum hiç bir prorgam yüklemedim sadece eskiden kullanmdıgım bir prorgam vardı onu kurdum önceden böyle bir sıkıntı yapmıyordu

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
Kardeşim cfw süper hatası yok denecek kadar oda sadece ev ekranındaki müzik calar kısayolunda müzik çaları kapatsam bile hala sarkının ismi kalıyor ev ekranında sorun ne acaba? Bu arada emegine sağlık.

fatih.11111.

Üye
dostum ses kesilmesi 3g dedi çekmiyormuş o yüzden ama genel zil sesini müzik seçiyom ama benim seçtigim müzigi çalmıyor bu sorun hala devam ediyor emegi gecenlerin eline saglık

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim cfw süper hatası yok denecek kadar oda sadece ev ekranındaki müzik calar kısayolunda müzik çaları kapatsam bile hala sarkının ismi kalıyor ev ekranında sorun ne acaba? Bu arada emegine sağlık.
Güle güle kullan ev ekranında şarkı isminin yazması bi sorun değildir. Müzikçalar kapanıyor sadece son çalınan şarkıyı hatırlıyor.
dostum ses kesilmesi 3g dedi çekmiyormuş o yüzden ama genel zil sesini müzik seçiyom ama benim seçtigim müzigi çalmıyor bu sorun hala devam ediyor emegi gecenlerin eline saglık
Dostum zil seslerinde şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım.

erkin2503

Üye
ben yükledim gayet iyi bişey sormak istiyorum, widget olarak eklentileri nerden bulabiliriz. ovi store da pek yok qt storedada bi kaç tane

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığım hava durumu widgeti var sadece fazla widget kullanmam olanlar dışında. Forumda spb weather widget ararsan bulabilirsin. Uygulamaları ggezin biraz forumda. Nokia store da fazla bulamazsın.

ediz96

ediz96

Üye
turkcell internet yok bunda :S

----------Eklendi @ 20:34:07 ---------- Yazıldı @ 19:47:04 ----------

sensörde açık olmasına rağmen ekran yan dönmüyor

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar klasöründe setting wizard a tıklarsan internet ve e-mail ayarlarını otomatik olarak ayarlar.
Sensörler de ekran döndürme kapalı olduğundan dolayı ekran yan dönmüyor. Sensör ayarlarında döndürme kontrolünde otomatik ekran döndürmeyi açarsan ekran yan döner.

ediz96

ediz96

Üye
tamam sağolun sensörü de interneti de ayarladım gerçekten süper bir cfw olmuş çok teşekkürler :)

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın :)

alien97

alien97

Üye
Kullandığın temayı paylaşabilirmisin.

Üst Alt