Rar şifresi rar dosyası içerisinde sağ taraftaki açıklamalar kısmında yazılıkardeş indirdim ama rar şifreesini nedir ve nerede yardımcı olursanız sevinirim
Türkçe dil desteği var.Zaten 2 dil var ingilizce ve türkçe. Sen falashladıktan sonra mı yabancı dilde açılıyor yoksa jafta yazan dillere bakıpta mı Türkçe dil yok diyorsun? Flashlarken telefonun tercihi GENEL olmalı Hatsızda olmasın telefon. Sim kartın takılı olsun.Türkçe dilde hiçbir sorun yoktur.beyler biri yardım etsin lütfen...herşeyi yaptım ama en son flash lama işleminden önce baktım türkçe dil desteği göremeyince vazgeçtim yazılım yüklemekten...neden türkçe dili çıkmadıbi yerde hata mi yapıyorum
Güle güle kullan ev ekranında şarkı isminin yazması bi sorun değildir. Müzikçalar kapanıyor sadece son çalınan şarkıyı hatırlıyor.Kardeşim cfw süper hatası yok denecek kadar oda sadece ev ekranındaki müzik calar kısayolunda müzik çaları kapatsam bile hala sarkının ismi kalıyor ev ekranında sorun ne acaba? Bu arada emegine sağlık.
Dostum zil seslerinde şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım.dostum ses kesilmesi 3g dedi çekmiyormuş o yüzden ama genel zil sesini müzik seçiyom ama benim seçtigim müzigi çalmıyor bu sorun hala devam ediyor emegi gecenlerin eline saglık