Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
çıkması lazım elbet .

Parimli

Parimli

Üye
hackli c7de sorun çıkarır mı ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
çıkarmaz.

SiberSoft

SiberSoft

Üye
ya beyler ben belle yaptım ama bende ovi mağaza yok ve yükleyince de hata veriyor

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşlar direk Deadflash yöntemiylede annadan belle ye geçiş yapabilirsiniz şahsen 6 tane C7 yi bu yöntemle belle yazılımı yükledik bizdeki belle dosyalarında mı problem var acaba :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sizdeki dosyalarda sorun olması imkansız çünkü bende deadflashla geçtim belleye.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Sizdeki dosyalarda sorun olması imkansız çünkü bende deadflashla geçtim belleye.

Takıldım Emre-07 :) yani deadflashla daha kolay geçiliyor böyle dosya değiştirmek uğraştırır adamı :)

aydogdu_c7

Üye
kurtuluş abinin paylaştığı taylor belleyi telefon açıkken deadflash yapmadan kurdum hiç bi sorun çıkarmadan canavar gibi çalışıyor kardeşimin telefona bu gece madness kurup denemeyi düşünüyorum ( 2 adet c7 ) :)

metyuu

metyuu

Üye
N8 için çıkan yeni versiyonumu kurdun C7 ye

aydogdu_c7

Üye
tabikide hayır taylor c7 ve madnes c7 ye bakicam bu akşam

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bende madness yüklü ama taylorunki daha özellikli beraber ona geçelim ?

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

hicrettaylan

hicrettaylan

Üye
valla oldu :) hiçbir sorun yok ne haritalar hiçbir uygulama gitmemiş dört dörtlük vallaha teşekkür ediyorum

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar direk Deadflash yöntemiylede annadan belle ye geçiş yapabilirsiniz şahsen 6 tane C7 yi bu yöntemle belle yazılımı yükledik bizdeki belle dosyalarında mı problem var acaba :)

Sürüm farketmiyor, ben PR 1.2 den direkt geçtim, hiç anna yüklemeden ...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşlar Hagarın Yaptığı 20-12-2011 tarihli cwf yi tavsiye ederim Çok kullanışlı ve hızlı...

Hakan2635

Hakan2635

Üye
Arkadaşlar;

velle yükledikten sonra telefonun şarjı 8 saatte bitti, nedenini yada çözümünü bilen var mıdır?

teşekkürler

Hakan2635

Hakan2635

Üye
Arkadaşlar;

yarımcı olabilir misiniz? telefonumu usb ile şarj ettim, şarjdan çıkardıktan sonra 1 saat içinde pilin %15 i tükendi (battery info' daki bilgilere göre), son 1 saattir tel sadece masamın üzerinde duruyor. herhangi birley yapmadım.

Bu arada telefon konusunda çok bir bilgim yok, dün belle yükledim, şarj sonucu haricinde gayet iyi. yeni widgetler yükleyebilmek için teli hacklemem gerekiyor sanırım.

Hackleme telefonu garanti dışı bırakır mı?
Telefonu hackledikten sonra orjinal Belle güncellemesini yükleyebilir miyim?
Hacklemenin zararları/yararları nelerdir?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hakan2635

Hakan2635

Üye
Arkadaşlar;

kimse yardımcı olmayacak mı?

Üst Alt