Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

metyuu

metyuu

Üye
bende sorunsuz kuruldu program hatta bu kurduğum ikinci phonex programıydı. virus programı yada başka bir programla çakışmasın

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Her Şeyi Sırasıyla yaptım fakat sonunda Waiting for USB fln yazıyor ondan sonrada ERROR veriyor Ne yapmam gerek yardım edin ACİLL.....

----------Eklendi @ 18:51:52 ---------- Yazıldı @ 17:35:20 ----------

Oldu arkadaşlar Süpermiş bu ya Ellerinize Sağlık süper duruyor

MertcaN9

MertcaN9

Üye
garanti dışıyız :ağlarım: bugün bir sorunu farkettim nedense oyunlarda bir süre sonra donma yapıyor telefon kitleniyor adeta :ağlarım:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Garanti dışımı yazılımdan garanti gitmez.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Teşekkürler

resogil

Üye
Kardeşimin netbook'una az önce phoenix programını yükledim.Kendi pc'mden olmadı malüm.Arkasından yükledim belle'yi bakalım nasılmış.Daha inceleyemedim. :)
Bu arada çok teşekkürler.Umarım sorunsuz kullanırım.

eeemreee_14

Üye
konuyla pek ilgili değil ama belki ilgilenen olur diye düşündüm benim c7 ye symbian anna yı yükledikten sonra ekran ışığı sorunu çıktı ortaya ayarı en sona getiriyorum ama yinede sönük orta derecede de Aynı son derecede de Aynı Hiç değişmiyo parlaklık bi Kaç sefer format attım bi iki gün düzeliyo sonra yine sönüyo azalıyo He Bide arada bi azalıp çoğalıyo ışık sanki içinde bi yerde şase varmış gibi Ben bunları yardım edin diye yazmıyorum elbet Ben gibi Bu durumu yaşayanlar Vardır

eeemreee_14

Üye
nokia symbian dedim vazgeçmem dedim ama Bu tür şeyler soğutuyo beni nokiadan eğer belle de Bu sorun düzelmezse sony e geçecem

----------Eklendi @ 05:16:18 ---------- Yazıldı @ 05:13:06 ----------

donma olayından çok bahsediliyo Bu durum Bende de var Zaten nokianın değişmez unsurlarından biri Bu donma işi Her modelinde rastlamak mümkün bi el atmadı yetkililer

umut1739

Üye
fabrika ayralarına dön dedim hard format olmadı telefon hard format atamadı bi çözümü vermı

rmzn027

rmzn027

Üye
Benim TEl Çökmüştü annaya dönerken açılmamıştı servise verdim telefon değişti arkadaşlar anlamıyolar bile belle yüklediğini... korkmayın kapanırsa verin servise gitsin...

RedColt

RedColt

Üye
ya belleyi yükledim tamam ama...türkçe nasıl yapıcam? seceneklerde yok acil cevap lazım bugün halletmem gerekiyor.

serinaga

serinaga

Üye
ya belleyi yükledim tamam ama...türkçe nasıl yapıcam? seceneklerde yok acil cevap lazım bugün halletmem gerekiyor.

Kardeş Videoda gösterildiği gibi Euro3 dosyasını Euro2 ile değiştirmen gerek Refurbish yapmadan önce, eğer değiştirmezsen Türkçe seçeneği gelmez, (RM675 klasörü içerisinde her ikisininde olması gerek, değiştirmeyi phoenix'ten yapacaksın) ...

----------Eklendi @ 02:26:10 ---------- Yazıldı @ 02:24:38 ----------

Benim TEl Çökmüştü annaya dönerken açılmamıştı servise verdim telefon değişti arkadaşlar anlamıyolar bile belle yüklediğini... korkmayın kapanırsa verin servise gitsin...

YAW Belle'den ANNA'ya mı dönmeye çalıştın ???

rmzn027

rmzn027

Üye
Kardeş Videoda gösterildiği gibi Euro3 dosyasını Euro2 ile değiştirmen gerek Refurbish yapmadan önce, eğer değiştirmezsen Türkçe seçeneği gelmez, (RM675 klasörü içerisinde her ikisininde olması gerek, değiştirmeyi phoenix'ten yapacaksın) ...

----------Eklendi @ 02:26:10 ---------- Yazıldı @ 02:24:38 ----------

YAW Belle'den ANNA'ya mı dönmeye çalıştın ???

Ewet... İkonlar silindi. haritalar nfc falan bende tekrar annaya döndüm ama olmadı... :D

gokhan3505

gokhan3505

Üye
arkadaşlar nokia suite ile belle ne zaman çıkacak acaba bi bilginiz var mı c7 için her sitede farklı farklı şeyler yazıyorda

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
suite i beklersen yandın flaşla gitsin

gokhan3505

gokhan3505

Üye
bilmiorum ki onu nasıl yapacaz bi yardımcı olurmusunuz?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
konunun başında anlatım var

qwerty5757

qwerty5757

Üye
n8 için 111.030.0609 cıkmış c7 ye de cıkacak mı ?

Üst Alt