Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

anah

anah

Üye
arkadaşlar "flash operation didnt start correctly" yazdı. aynı kablo ve pil olaylarını yapıp telefonu açıp . normal fonksiyonuna döndükten sonra retry'a basıp yeniden yapmamı istiyor. ama belle şu anda telefonun içinde yükleniyor. hatta arada telefon geldi konuştum bile. yüklemeyi acaba neden tamamlayamadı?

mcrunner

mcrunner

Üye
arkadaslar bide benim telfon beyaz bisi olurmu bu siyah olanlar icin

slant1111

slant1111

Üye
USB Kablosunu çıkarın.
Bataryayı sökün.
USB Kablosunu takın.
Bataryayı takın
Açma kapama tuşuna hemen basıp bırakın
Tamam tuşuna basın.

Önemli olan bu kısmı yapmak bir türlü beceremiyorum

serinaga

serinaga

Üye
ARKADAŞLAR Artık Bende Belleli Oldum :aha: , uzun bir süre sadece gözlemledim ve yorumlara baktım, döndüm durdum ... En nihayetinde (Jerkez38) Fatih kardeşimin desteği ile yükledim, tabii bu arada Madness kardeşe de sonsuz teşekkkürler ... Sandığım kadar zor bişiy değilmiş flashlama olayı, ama bilmeyince olmuyor işte, Ehhh Belle'ye gelince herşey gayet SÜPER olmuş, ama bir konuda eski versiyonu arattı, hani tel uyku moduna geçince ekranda güzel bir dijital saat vardı ya ? onun yerine daha basit bir saat koymuşlar, walla ne yalan söyliyim eski saat çok karizmatikti, acaba ayarlardan bir yerlerde var mıdır ki ?

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
burakburak1987

burakburak1987

Üye
Arkadaşlar belle yükledim açıldı ve yükleniyor penceresi geldi ve öyle kaldı ve yükleme işlemnden çıktım bi sorun çıkarmı acaba....

serhates

serhates

Üye
bu flash olayı nasıl olcak peki.bende başka bi hata verdi?

serdar4545

Üye
çok teşekkürler sayende bende artık belle liyim

mezoart

mezoart

Üye
Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Ben bu yabancı sitelerdeki cfw'lerden birisini indirsem, yabancı dildeki rofs2'yi bizim türkçe olan ile değiştirsem stabil çalışır mı ya da o şekilde flash atabilir miyim ?
Henüz forumda C7 belle için cfw olmadığından böyle bir şey soruyorum, adamla bildirimler widgetını bile halletmişler.Eğer sorun yaşanmayacaksa yükleyeceğim yabancı cfw lerden birini.
:aman2:

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Kardeşim benim Allah senden razı olsun.
Uzuuuuun zamandır belle yi telefonuma kurmak istiyordum ve sononda
SAYENDE bunu başardım.

Ellerin dert görmesin kardeşim başarılarının ve paylaşımlarının devamını diliyorum.

Bu arada aklıma gelmişken, ben daha önce de phoenix ile c7'me flash atmıştım ama ne daha önce ne de bu belle yi yüklerken bana bataryayı çıkar usb yi tak gibisinden işlemler yaptırmadı. Ama videoda gördüm vardı ben bu yazılım atarken sormadı. neden acaba?

YÜKLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR KESİNLİKLE TEREDDÜT ETMENİZE GEREK YOK YÜKLEYİN GAYET STABİL VE SORUNSUZDUR. KENDİM BİZZAT YÜKLEDİM VE TEST ETTİM, İÇİNİZ RAHAT OLSUN.....

Not: Bu Belle Yazılımında Kesinlikle Paylaşan Arkadaştan Doğan Bir Hata Yoktur. Cihazın Tüm Fonksiyonları Çalışmaktadır.(Şunu Da Belirtmek İsterimki; Flash İşleminde Oluşabilecek Herhangi Bi Hatadan Arkadaşımız Ya Da Herhangi Biri Sorumlu Tutulamaz. Hata Size Aittir. Anlatımda Ya Da Dosyalarda Bi Eksik Ya Da Hata Yoktur.)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim benim Allah senden razı olsun.
Uzuuuuun zamandır belle yi telefonuma kurmak istiyordum ve sononda
SAYENDE bunu başardım.

Ellerin dert görmesin kardeşim başarılarının ve paylaşımlarının devamını diliyorum.

Bu arada aklıma gelmişken, ben daha önce de phoenix ile c7'me flash atmıştım ama ne daha önce ne de bu belle yi yüklerken bana bataryayı çıkar usb yi tak gibisinden işlemler yaptırmadı. Ama videoda gördüm vardı ben bu yazılım atarken sormadı. neden acaba?

YÜKLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR KESİNLİKLE TEREDDÜT ETMENİZE GEREK YOK YÜKLEYİN GAYET STABİL VE SORUNSUZDUR. KENDİM BİZZAT YÜKLEDİM VE TEST ETTİM, İÇİNİZ RAHAT OLSUN.....

Not: Bu Belle Yazılımında Kesinlikle Paylaşan Arkadaştan Doğan Bir Hata Yoktur. Cihazın Tüm Fonksiyonları Çalışmaktadır.(Şunu Da Belirtmek İsterimki; Flash İşleminde Oluşabilecek Herhangi Bi Hatadan Arkadaşımız Ya Da Herhangi Biri Sorumlu Tutulamaz. Hata Size Aittir. Anlatımda Ya Da Dosyalarda Bi Eksik Ya Da Hata Yoktur.)

Görüşlerin için teşekkürler.

----------Eklendi @ 22:05:11 ---------- Yazıldı @ 22:03:25 ----------

Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Ben bu yabancı sitelerdeki cfw'lerden birisini indirsem, yabancı dildeki rofs2'yi bizim türkçe olan ile değiştirsem stabil çalışır mı ya da o şekilde flash atabilir miyim ?
Henüz forumda C7 belle için cfw olmadığından böyle bir şey soruyorum, adamla bildirimler widgetını bile halletmişler.Eğer sorun yaşanmayacaksa yükleyeceğim yabancı cfw lerden birini.
:aman2:

Sakın deneme, çökebilir. Yabancı bir dildeki cfw yi çevirebilirim N8 cfw si bitsin. haftaya ilgileneceğim.

serdar4545

Üye
anna daki tarayıcıda facebook taki resimleri büyük gösteriyodu ama bellede daha küçük.bunun bi ayarı varmı yoksa tarayıcıdanmı kaynaklanıyor.

----------Eklendi @ 00:47:12 ---------- Yazıldı @ 00:14:14 ----------

aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ya o yönden çok kötü olmuş

anah

anah

Üye
Arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.ama bozulmasın diyede dua ediyorum.malum garantiden düşmüş olabilir.
Birde resmi sürüm çıkınca oviden mi yükleyeceğiz bilen varmı?

resogil

Üye
Valla arkadaş.Telefona Belle yüklüyeyim dedim ama iu phoenix denen program beni deli etti.bende 64x windows 7 işletim sisteminde bir pc var. Ne yaptıysam şu phoenix'i bir türlü yüklemiyor.

"install a Nokia dongle driver and try to start application again"

diye bir yazı sürekli çıkıyor.Nokia ile ilgili hangi program varsa sildim.yok gene olmuyor.bir yardım lütfen

metyuu

metyuu

Üye
bende windows7 64 bit kullanıyorum programı yükledim ve belle yaptım telefonu. phonix in 2011 versiyonunu yükle

zionsoft_3

Üye
tşk annayı çömzmeden belle

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Valla arkadaş.Telefona Belle yüklüyeyim dedim ama iu phoenix denen program beni deli etti.bende 64x windows 7 işletim sisteminde bir pc var. Ne yaptıysam şu phoenix'i bir türlü yüklemiyor.

"install a Nokia dongle driver and try to start application again"

diye bir yazı sürekli çıkıyor.Nokia ile ilgili hangi program varsa sildim.yok gene olmuyor.bir yardım lütfen

Nokia Suite kurman lazım.

resogil

Üye
Nokia suit başta vardı. bu hata o zamanda çıktı.bende kaldırdım.hata devam ediyordu. Yukarıda arkadaşın dediği gibi yeni sürümü de attım. Değişen birşey olmadı.Sürekli aynı hata.3 gündür bir programı yükleyemedim arkadaş.Kafayı yedirtti bana. 64 bit'lerde sıkıntı oluyor diye bir yazısı var programın ama arkadaş ben yükledim diyor. Ben anlamadım gitti bu işi.

Üst Alt