Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
evet bende 2 hafta oldu belkide daha fazla en ufak bir arıza çıkmadı yada sorun donma reset sorun hata alanlar muhtemelen flash yaparken temiz bir şekilde yapmadıklarından olmuş olabilir tavsiyem hafızaları bicimlendirip hard format sonrası yazılımı yüklemeleri

++ bu arada güncelleme geldi arama gereci diye az önce yükledim

metyuu

metyuu

Üye
bencede format gerekli aynısını yaptım bende formatladım telefonu öyle yükledim. o güncelleme banada geldi bul un yeni versiyonu galiba

rmzn027

rmzn027

Üye
Bilmiyorum belki dediğiniz ki yüklemede sorun olmuş olabilir.. Benim Sorun SAdece NFC ile ilgiliydi.. ikon kayboldu.. tekrar flashladım.olmadı. Yarın götürcem servise bakalım ne olcak..

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum belki dediğiniz ki yüklemede sorun olmuş olabilir.. Benim Sorun SAdece NFC ile ilgiliydi.. ikon kayboldu.. tekrar flashladım.olmadı. Yarın götürcem servise bakalım ne olcak..

Servise götürme. Belle yüklü olduğu için sorun çıkartabilir. Hem o nfc yazılımsal bir sorun. Orjinal sürüm çıktığında düzelir.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye

evet yazlım nokia desteklemediği yazılım olunca annayı yüklerler sana da fatura keserler kullanıcı hatası :) bencede bekle 15-20 gün orjinalde düzelir

rmzn027

rmzn027

Üye
evet yazlım nokia desteklemediği yazılım olunca annayı yüklerler sana da fatura keserler kullanıcı hatası :) bencede bekle 15-20 gün orjinalde düzelir
Nokia Care de dayım calışıyo fatura olayı olmaz yinede tşklr...

ardi97

Üye
Arkadaşlar Dead phone flashing kutusuna tıklanmıyor ne olur yardım edin

rowel35

rowel35

Üye
Arkadaşlar Dead phone flashing kutusuna tıklanmıyor ne olur yardım edin
ilk flashın sanırım. denilenleri dikkatlice oku ve sakin kafayla yeniden dene;) kesinlikle bir noktayı atlıyorsundur.

ardi97

Üye
Evet ilk flashımdı sanırım yanlış dosyaları yükledim şimdi telefon açılmıyor.Bataryayı falan söküp tekrar taktım olmadı. Dead flash kutusuna tıklanmadığı için flash atarken telefonu açmamı istiyor ama açılmıyor

Re13eL

Re13eL

Üye
Evet ilk flashımdı sanırım yanlış dosyaları yükledim şimdi telefon açılmıyor.Bataryayı falan söküp tekrar taktım olmadı. Dead flash kutusuna tıklanmadığı için flash atarken telefonu açmamı istiyor ama açılmıyor

birincisi tam olarak anlamadan flash atmamalıydın...
ama madem attın telefonun açılmıyo;konuda anlatılanları dikkatlice gözden geçir ve dead phone flash at o zaman düzelir.

zulmettin

Üye
bende çok merak ediyorum nerde bi hata yaptım diye :) baştan baştan izliyorum ama herşeyi aynı yapıyorum

----------Eklendi @ 08:27:46 ---------- Yazıldı @ 07:47:12 ----------

yok mu bi yardım edecek admin çok güzel oldu ama ing pek hoşuma gitmedi yha
belle hakkında ingilizce yüklediğini soran arkadaş sanırım telefonun kvk garantili ithal telefon değil o nedenle yani yabancı bir ülke için üretim bu nedenle imeil numarasının kayıtlı oldugu ülkenin dilini yüklüyor onu ücreti mukabilinde kvk da türkçesini yükletebilirsin aynı şey annada benimde başıma geldi 20 tl ye türkçeleştirdiler şimdide belle için vermek istemiyorum saygılar

ardi97

Üye
Tamamdır hallettim çok sağolun :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bende belle yaptım yanlız bir şey sormak istiyorum garanti dışına çıkmadık değil mi ?

1oUrkiLLer95

Üye
Arkadaşlar herşey sorunsuz çalışıyor mu yapmamızda bir sakınca kullanamama gibi bir ihtimal var mı acaba?

Meilo

Meilo

Üye
Şu C7 için bir cfw çıkartsanız ne de güzel olurdu, normali sanki yavaş gibi...
forum.dailymobile.se/index.php?topic=58092.0 Bu konudakini bile sunsanız türkçe anlatımla yeterli olurdu. ^^

orda türkçe yok sanırım

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

1oUrkiLLer95

Üye
peki geri eski haline çevirebiliyor muyuz?

metyuu

metyuu

Üye
bildiğim kadarı ile Nokia C7 de anna ya geri dönüş yapamıyorsun. Ben belleden memnunum 15-20 gündür kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. Anna kağnı gibiydi. Belle daha hızlı menü geçişleri hızlı, mesajlara girme, rehbere girme anında giriyor. Mesajlarda Freeİsms Programı kullanıyorum annada iki üç saniyede giriyordu belle de anında. Bellenin maşallahı var.

1oUrkiLLer95

Üye
Sizce bir sorun çıkmıyorsa yapmalı mıyım?Resmi olarak çıkmasını mı bekliyim yoksa?

metyuu

metyuu

Üye
kardeşim sana kalmış ben iyiki yapmışım diyorum(ilk defa flaş attım ilk seferinde oldu tabi ilk olduğundan korkarak yaptım). Gerçi resmi olan yakında cıkacak diyorlar. Bu yüklediğimiz belle resmi gelince yüklerken sorun cıkarırmı bilmiyorum. Bu işten anlayan arkadaşlara sormak lazım.

Üst Alt