arkadas ülke ülke degistigi icin senin google playede cikmamis olabilir bu zaten beta sürümü deneme asamasinda.Sygice goole playden baktım 14. Sürüm çıkmamış sende nasıl oluyor
indirdim ama rardan çıkarken hata veriyor.Alternatif link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rar şifre yok
Kardeş 2 partlıda indirdim rar şifresinide memoli6767 yazdım hata verdi sen rardan nasıl çıkardın?Arkadaşım Teşekkürler şimdi oldu.Teşekkürler, iki bölüm halinde verilen linklerden çok hızlı indiriliyor.
Ustad kullanirken sygic kapaniyo sorun nerde telefon ace2 yardimci olabilirsen sevinirim
Beta sürüm olduğu için bie sorun olur mu ve sesli navigasyon özelliği var mı?
kardeşim program trial (deneme sürümü) onu belirtiyim ayrıca bunu gösteren ekran görüntüsünüde ekliyorum konuya yazarsak yanlış yönlendirme olmasın tşk ederiz.kapanmasi ayarlarindan gir Diyalogu otomatik kapat buradaki ayarlara bir bak gerekli ayarlari yap. Birde senin tlf,nun ayarlarina bak
Beta sürüm oldugu icin ne gibi sorun olsunki crk,li sesli olmasa zaten hic isimize yaramazki istedigin dili inidre bilirsin
istersen ama yüklediginde zaten bütün dilleri var icinde.
S&S
verdigin bilgiler icin tesekkür ederim arkadas bundan sonra sunum vs olursa dikkat etmeye calisirimDenedim ustad yine 14 te trial goruyo sanirim isvicreden indirilme bi surum beta ayrica konuya desteklerini bekliyoruz ayrica amac 14 surumunu kullanmak daha akici ve daha hizli diger 13 fu ll ama o zaten onceki surum
Kardesim bide sana zahmet upload ederken yandex gibi sinirlama olmayan bekletmeyen ve kota koymayan siteleri kullanirsan seviniriz rardada sifre olmamasini talep ederiz nedeni telefonda cikar derken hata vermesidir
arkadas ayarlardan gir sesleri ac bölümüne bak daha sonrada Bölgesel yazan bölüme gir istedigin sesi oradan ayarlaya bilirsinUygulamayı yükledim ancak sesli navigasyon çalışmıyor.Uygulama rotayı çiziyor , ekranda gösteriyor ama x metre sonra sağa dön gibi sesli navigasyon özelliği çalışmıyor acaba bunun için ayar mı gerekiyor? Beta da sorun var mı derken şunu demek istedim sonuçta final sürümü değil ve uygulama stabil çalışmayabilir o açıdan sordum.