Sygic Navi v14.3.0 + yenilendi + HUD + test Maps,lar ta 2014.03 Türkiye maps

Sponsorlu Bağlantılar

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
:tşk:

armozgur

Üye
Lisan kodu istedi

armozgur

Üye
Harita satın al diyor, bunun neresi bedeva anlamadım

dehlo

dehlo

Üye
mrb urun demen surumu zaten bunu gerek andiroit gerek app store zaten veriyor 7 gun denemeyi ben anlamadim neden bu kadar ugrasmisnki soriyyyyy.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar gözünüzden kacan konu ben tomtom Turkey sunuma atmistim cok arkadas indirdi
kullandi yeni versionu cikti onuda sunuma atayim yenisinden faydalansin arkadaslar dedik
bekle bekle sunuma acmadilar sordum senmisin soran neymis tt bunlara baski yapiyormus
(daha sonra yazdimda cevap verme lutfunda bulundular) yeni eklemeye calistigimi vede
bir önceki sunumumu biraktilar tomtom,un silip attilar bende hic bir bilgi vermeden silip
atmanin sacmaligi nedir dedim sunuma attigim Sygic,ida ben sildim attim bunun icin
tamami olmadigi icin kalan sygic apk indirip yüklediginiz icin test versionu cikiyordur.

S&S

arkadaslar sunumlari tekrar aciyorum
Sygic Navi v14.3.2 + HUD + ta 2014.04 Türkiye maps +( kit kat 4.4.2 sd kartta calisir) - MaxiCep

S&S

Son düzenleme:
By_torque

By_torque

Üye
kardeşim 4.4.2 de sd kartta çalışır demişşin anlamadım 4.1.2 de kendi hafızasında çalışır mı

• Beğen
Tepkiler: veliahht

sedileba

Üye
rar şifresi istiyor ama formda yazmiyor nedir acaba

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
rar şifresi istiyor ama formda yazmiyor nedir acaba
arkadas burdan indirme yenisini sunuma attim buradaki partlari zaten iptal ettim aralardan bulupda indirmeyin
yönlendirmek icin konuyu attim tikladiginiz anda sizi yeniye yönlendiriyor ama buradan bulup kod soruluyor
benim sunuma ekledigim konuya kod attigimda PW: memoli6767 veriyorum yenisine bak arkadas.
Sygic Navi v14.3.2 + HUD + ta 2014.04 Türkiye maps +( kit kat 4.4.2 sd kartta calisir) - MaxiCep

S&S

xanax84

xanax84

Üye
ustam rar şifresi istedi. şifreyi bulamadım .....

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yasak :locked:

Üst Alt