Sygic Navi v14.3.0 + yenilendi + HUD + test Maps,lar ta 2014.03 Türkiye maps

Sponsorlu Bağlantılar

ayaz.87

Üye
selam dostum öncelikle emegın için tesekkur ederım eline saglık.turkiye harıtasının son sürümü varmı acaba.bizim sokaktaki yerlerde eski dükkanlar görünüyor.birde beta oldugu için ileride iptal olmaz demi

Pckopat*

Pckopat*

Üye
selam dostum öncelikle emegın için tesekkur ederım eline saglık.turkiye harıtasının son sürümü varmı acaba.bizim sokaktaki yerlerde eski dükkanlar görünüyor.birde beta oldugu için ileride iptal olmaz demi
Kardesim onceki yorumlari okursan trial oldugunu gorursun ama tr haritasi son surum yeni bi surumu yok henuz cikarsa bende paylasirim ins iyi forumlar

t_garret

Üye
hocam merhaba uygulamayı indirdim ve kurdum çalışıyor.
-TR radarları ile alakalı, dosyayı indirdim içinde acıklamayı okudum dosyaları kopyaladım ama POI ayarlarının nereden yapılacagını bulamadım. bu konuda ayrıntılı bir acıklama yazabilirmisin.
-sesli yol tarifi yapmıyor acaba ayarlardan bişey mi yapılması lazım.

cevaplarsan sevinirim. paylaşımın için teşekkürler gercekten cok guzel bir navigasyon programı

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
hocam merhaba uygulamayı indirdim ve kurdum çalışıyor.
-TR radarları ile alakalı, dosyayı indirdim içinde acıklamayı okudum dosyaları kopyaladım ama POI ayarlarının nereden yapılacagını bulamadım. bu konuda ayrıntılı bir acıklama yazabilirmisin.
-sesli yol tarifi yapmıyor acaba ayarlardan bişey mi yapılması lazım.

cevaplarsan sevinirim. paylaşımın için teşekkürler gercekten cok guzel bir navigasyon programı
arkadas ayarlardan gir SIK Kullanilan ilgi Noktalari gir isaretle daha sonrada Sesler ve Uyarilari bölümüne gir
kendi yükledigin radar ayarlari POI yazan yere gir ayarlari yap.Diger POI ayarlarida yapabilirsin oradan.
buradan cik birde Harita yazan bölüme gir gerekli ayarlari yap POI yazan bölüme gir nasil istersen o sekilde ayarlarsin. Radar vs,leri
sesli yol tarifine gelincede ayarlardan gir Bölgesel yazan bölüme gir istedigin dili indir ayarla gönlüne kalmis.

S&S

Son düzenleme:
Pckopat*

Pckopat*

Üye
Arkadaslar konuya yazi yazarken lutfen 2 dk ayirip yorumlari okuyun misal kardesim ses nerden acilir demis 2. Sf.da bu soru soruldu ve cevabinida memoli 6767 verdi amacim yorum yazana kadar yorumlara goz atarsaniz hem konuyla ilgilenen arkadasi cevap vermesi icin beklememis olursunuz hem de kendiniz tekrar konuya sorulmus bir soruyu sorup yorulmazsiniz saygilarimla iyi forumlar...

Son düzenleme:

yaren_70

Üye
Kardeş Tr radar klasorün içindeki 4 dosyayı Import klasore atıyorum navigasyonu açtığımda ''yeni poi veritabanı bulundur. Aktarmak istiyormusunuz diye uyarı veriyor TAMAM dediğimde Importklasorü içindeki tüm dosyaları siliyor.iptal dediğimde silmiyor neden siliyor ayrıyeten 4 dosyayı importa attıktan sonra herhagi bir ayar yapmak lazımmı?vereceğin cevaplar için Teşekkürler.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadas ayarlardan gir SIK Kullanilan ilgi Noktalari gir isaretle daha sonrada Sesler ve Uyarilari bölümüne gir
kendi yükledigin radar ayarlari POI yazan yere gir ayarlari yap.Diger POI ayarlarida yapabilirsin oradan.
buradan cik birde Harita yazan bölüme gir gerekli ayarlari yap POI yazan bölüme gir nasil istersen o sekilde ayarlarsin. Radar vs,leri
sesli yol tarifine gelincede ayarlardan gir Bölgesel yazan bölüme gir istedigin dili indir ayarla gönlüne kalmis.

S&S

Kardeş Tr radar klasorün içindeki 4 dosyayı Import klasore atıyorum navigasyonu açtığımda ''yeni poi veritabanı bulundur. Aktarmak istiyormusunuz diye uyarı veriyor TAMAM dediğimde Importklasorü içindeki tüm dosyaları siliyor.iptal dediğimde silmiyor neden siliyor ayrıyeten 4 dosyayı importa attıktan sonra herhagi bir ayar yapmak lazımmı?vereceğin cevaplar için Teşekkürler.
arkadas gerekli aciklamayı yapmıştım bir bak istersen.Aslında silmiyor import klasöründen
alıp okuya bilecegi sekle cevirip gerekli yerlere
yüklüyor mesela sen improt klasönü attıktan sonra rupi klasörü yapar res klasörünün icinede
rupi klasörü yapar resimleride onun icine ata
bilsende bilmesende 9nemli degilya iste yazayımda merakınız gitsin dedim.

S&S

Son düzenleme:

yaren_70

Üye
Cevabın için Teşekkürederim.kızmanada gerek yok.Bilgilenmek için sorduk.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Cevabın için Teşekkürederim.kızmanada gerek yok.Bilgilenmek için sorduk.
hayirdir arkadas ben kizmadimki sen öyle algilamissindir yoksa kalkip sana tlf,dn cevp yazarmiyim iki gözüm
S&S

• Beğen
Tepkiler: Pckopat*
isayhan

isayhan

Üye
uploaded linkinden indirdim bozuk dedi

t_garret

Üye

S&S
Cevabın için tesekkur ederim. Dediklerini harfiyen yaptım. Ses ve radar konusu cözüldü. sorunsuz çalışıyor:oke:

yaren_70

Üye
Yanlış anlaşıldı kusura bakma.Herkese hayırlı cumalar..

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
ahmet meço

ahmet meço

Üye
Arkadaşım radar dosyasını tekrar paylaşırmısın arşiv bozuk diyor

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım radar dosyasını tekrar paylaşırmısın arşiv bozuk diyor
arkadas indirirken bir hata yapmissindir normal sekilde calisiyor indirdiginde iki tane winrar paketi var ikisinide ac birinde nasil yailacagi yazar
digeride Import dosyasidir import dosyasini oldugu gibi maps dosyasinin icine atacaksin naviyi actiginda ok,leyecen ayarlardanda gerekli
ayarlari yapacaksin aciklamasinida yapmistim anlamadigin yerlerde burada gerekli aciklamalari yapmistim onlari okursun,

S&S

• Beğen
Tepkiler: ahmet meço
ahmet meço

ahmet meço

Üye
teşekkürler bilgisayar dan indirince oldu..

smnk

Üye

arkadaslar bunu Sygic beta fu ll Apk
inidireceksiniz yükleyeceksiniz
Sygic klasörünüde oldugu gibi kartiniza veya tlf,nun
hafizasina atacaksiniz. Icerisinde TR mapsi var
Tur.ta.2014.03

buradanda TR radarlari indirip maps klasörünün icine atacaksiniz Import klasör
olarak naviyi acacinca gerekli ayarlari yapacaksiniz

PW:memoli6767

arkadaslar bunlarda baska bir link isteyenler icin

part 1:
part 2:

bu tek Azerbaycan mapsi

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

trial problemi yasayan arkadaslar yüklü olan Sygic 14.0.0 Apk kaldirilacak yerine bu sundugum yüklenecek tek yükleme esnasinda internet gerekirki gerekli
olan klasörleri indirsin cok kisa sürede indirir onun telas etmenize gerek yok.
yeni mapslarida kullanmaniza engel olmaz.

S&S
Dostum sağol benim telde 13.4.2 yi kurdum çalıştı. Gayet iyi çalışıyor.Sygic'ime girince gene satın al falan yazıyor ama full mü değil mi çok anlayamadım ama çalışıyor.Asıl sorum şu, arkadaşın s4 telefonuna ve başka bir arkadaşın tabletine yüklemeye çalıştığımda Google playden kaynak dosyalar indirilirken hata oluştu diyor.hatanın nedeni olarak da purchase yani satın almayla ilgili birşeyler yazıyor.Bende çalışan niye onlarda hata verir.beni bi aydınlatırsanız çok sevinirim.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sağol benim telde 13.4.2 yi kurdum çalıştı. Gayet iyi çalışıyor.Sygic'ime girince gene satın al falan yazıyor ama fu ll mü değil mi çok anlayamadım ama çalışıyor.Asıl sorum şu, arkadaşın s4 telefonuna ve başka bir arkadaşın tabletine yüklemeye çalıştığımda Google playden kaynak dosyalar indirilirken hata oluştu diyor.hatanın nedeni olarak da purchase yani satın almayla ilgili birşeyler yazıyor.Bende çalışan niye onlarda hata verir.beni bi aydınlatırsanız çok sevinirim.
arkadas büyük bir ihtimalle ayarlara girip ayar yapmamislardir senin tlf ayarlarindan nasil yaptiysan o sekilde ayar yapilmasi
gerekir ayarlardan gir güvenlik ayarlarina bak bilinmeyen kaynaklar okeylenmismi isaretlemen gerekir yoksa crk,li
olan hic bir programi yükliyemezsin.
senin Sygica gelincede eger sen benim yazdigim sekilde yaptiysan yani yükledigimi indirip senin tlf attiysan
daha sonrada Sygic 14.00 yükleyip daha sonrada Sygic 14.00 kaldirip hic bir degisiklik yapmadan Sygic 13.4.2
yüklediysen hic bir problem yasamazsin.

S&S

ayaz.87

Üye

S&S
selam.bolgesel bolumunde ses almanca görünüyor,uzerıne gelıp standart seslere gelıyorum,seslerden turkce olanı karsıdan yukle dıyor ama silik vazıyette ve yüklenmiyor ne yapmak lazım.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
selam.bolgesel bolumunde ses almanca görünüyor,uzerıne gelıp standart seslere gelıyorum,seslerden turkce olanı karsıdan yukle dıyor ama silik vazıyette ve yüklenmiyor ne yapmak lazım.
arkadas bir engel cikmamasi gerekir ama standart sesler veya Söylenen sokak isimleri bölümüne girdiginde Türkce bölümünü
buldugunda karsidan yükle der yinede olmazsa Sygic dosyasinin icindeki Maps dosyasi var bunun icindeki ....footprint....
yazan yazilimi al icinden Sygic dosyasinin icinde birde Android yazan dosya var bunu ac icinde settings2 yazan yazilim var bunlari al
olduklari yerden naviyi tekrar calistir TR olmasi gerekir normalde indirmene engel yok internet baglantin olmasi gerekir kisa süre icin
ama sen tekrar dene yazdigim gibi ayarlardan girp indir.
bir bak bakalim senin Sygic dosyasinin icindeki Res dosyasinin icindeki voices
dosyasinin icine orada göreceksin Türkce var istersen lazim olmayan dilleride
oradan kaldirabilirsin ayrlara gir yazdigin yere dene olmasi gerekir

S&S

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ibrahimay10

superfresh

Üye
Verdiğiniz 14,0,0 versiyonunu kullanıyorum, hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Cihaz LG G2, bu nasıl oluyor? Ayrıca emeğiniz için teşekkürler.

Üst Alt