Kardesim onceki yorumlari okursan trial oldugunu gorursun ama tr haritasi son surum yeni bi surumu yok henuz cikarsa bende paylasirim ins iyi forumlarselam dostum öncelikle emegın için tesekkur ederım eline saglık.turkiye harıtasının son sürümü varmı acaba.bizim sokaktaki yerlerde eski dükkanlar görünüyor.birde beta oldugu için ileride iptal olmaz demi
arkadas ayarlardan gir SIK Kullanilan ilgi Noktalari gir isaretle daha sonrada Sesler ve Uyarilari bölümüne girhocam merhaba uygulamayı indirdim ve kurdum çalışıyor.
-TR radarları ile alakalı, dosyayı indirdim içinde acıklamayı okudum dosyaları kopyaladım ama POI ayarlarının nereden yapılacagını bulamadım. bu konuda ayrıntılı bir acıklama yazabilirmisin.
-sesli yol tarifi yapmıyor acaba ayarlardan bişey mi yapılması lazım.
cevaplarsan sevinirim. paylaşımın için teşekkürler gercekten cok guzel bir navigasyon programı
arkadas ayarlardan gir SIK Kullanilan ilgi Noktalari gir isaretle daha sonrada Sesler ve Uyarilari bölümüne gir
kendi yükledigin radar ayarlari POI yazan yere gir ayarlari yap.Diger POI ayarlarida yapabilirsin oradan.
buradan cik birde Harita yazan bölüme gir gerekli ayarlari yap POI yazan bölüme gir nasil istersen o sekilde ayarlarsin. Radar vs,leri
sesli yol tarifine gelincede ayarlardan gir Bölgesel yazan bölüme gir istedigin dili indir ayarla gönlüne kalmis.
S&S
arkadas gerekli aciklamayı yapmıştım bir bak istersen.Aslında silmiyor import klasöründenKardeş Tr radar klasorün içindeki 4 dosyayı Import klasore atıyorum navigasyonu açtığımda ''yeni poi veritabanı bulundur. Aktarmak istiyormusunuz diye uyarı veriyor TAMAM dediğimde Importklasorü içindeki tüm dosyaları siliyor.iptal dediğimde silmiyor neden siliyor ayrıyeten 4 dosyayı importa attıktan sonra herhagi bir ayar yapmak lazımmı?vereceğin cevaplar için Teşekkürler.
hayirdir arkadas ben kizmadimki sen öyle algilamissindir yoksa kalkip sana tlf,dn cevp yazarmiyim iki gözümCevabın için Teşekkürederim.kızmanada gerek yok.Bilgilenmek için sorduk.
Cevabın için tesekkur ederim. Dediklerini harfiyen yaptım. Ses ve radar konusu cözüldü. sorunsuz çalışıyorarkadas ayarlardan gir SIK Kullanilan ilgi Noktalari gir isaretle daha sonrada Sesler ve Uyarilari bölümüne gir
kendi yükledigin radar ayarlari POI yazan yere gir ayarlari yap.Diger POI ayarlarida yapabilirsin oradan.
buradan cik birde Harita yazan bölüme gir gerekli ayarlari yap POI yazan bölüme gir nasil istersen o sekilde ayarlarsin. Radar vs,leri
sesli yol tarifine gelincede ayarlardan gir Bölgesel yazan bölüme gir istedigin dili indir ayarla gönlüne kalmis.
S&S

arkadas indirirken bir hata yapmissindir normal sekilde calisiyor indirdiginde iki tane winrar paketi var ikisinide ac birinde nasil yailacagi yazarArkadaşım radar dosyasını tekrar paylaşırmısın arşiv bozuk diyor
Dostum sağol benim telde 13.4.2 yi kurdum çalıştı. Gayet iyi çalışıyor.Sygic'ime girince gene satın al falan yazıyor ama full mü değil mi çok anlayamadım ama çalışıyor.Asıl sorum şu, arkadaşın s4 telefonuna ve başka bir arkadaşın tabletine yüklemeye çalıştığımda Google playden kaynak dosyalar indirilirken hata oluştu diyor.hatanın nedeni olarak da purchase yani satın almayla ilgili birşeyler yazıyor.Bende çalışan niye onlarda hata verir.beni bi aydınlatırsanız çok sevinirim.
arkadaslar bunu Sygic beta fu ll Apk
inidireceksiniz yükleyeceksiniz
Sygic klasörünüde oldugu gibi kartiniza veya tlf,nun
hafizasina atacaksiniz. Icerisinde TR mapsi var
Tur.ta.2014.03
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradanda TR radarlari indirip maps klasörünün icine atacaksiniz Import klasör
olarak naviyi acacinca gerekli ayarlari yapacaksiniz
PW:memoli6767
arkadaslar bunlarda baska bir link isteyenler icin
part 1:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
part 2:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu tek Azerbaycan mapsi
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
trial problemi yasayan arkadaslar yüklü olan Sygic 14.0.0 Apk kaldirilacak yerine bu sundugum yüklenecek tek yükleme esnasinda internet gerekirki gerekli
olan klasörleri indirsin cok kisa sürede indirir onun telas etmenize gerek yok.
yeni mapslarida kullanmaniza engel olmaz.
S&S
arkadas büyük bir ihtimalle ayarlara girip ayar yapmamislardir senin tlf ayarlarindan nasil yaptiysan o sekilde ayar yapilmasiDostum sağol benim telde 13.4.2 yi kurdum çalıştı. Gayet iyi çalışıyor.Sygic'ime girince gene satın al falan yazıyor ama fu ll mü değil mi çok anlayamadım ama çalışıyor.Asıl sorum şu, arkadaşın s4 telefonuna ve başka bir arkadaşın tabletine yüklemeye çalıştığımda Google playden kaynak dosyalar indirilirken hata oluştu diyor.hatanın nedeni olarak da purchase yani satın almayla ilgili birşeyler yazıyor.Bende çalışan niye onlarda hata verir.beni bi aydınlatırsanız çok sevinirim.
selam.bolgesel bolumunde ses almanca görünüyor,uzerıne gelıp standart seslere gelıyorum,seslerden turkce olanı karsıdan yukle dıyor ama silik vazıyette ve yüklenmiyor ne yapmak lazım.arkadas ayarlardan gir SIK Kullanilan ilgi Noktalari gir isaretle daha sonrada Sesler ve Uyarilari bölümüne gir
S&S
arkadas bir engel cikmamasi gerekir ama standart sesler veya Söylenen sokak isimleri bölümüne girdiginde Türkce bölümünüselam.bolgesel bolumunde ses almanca görünüyor,uzerıne gelıp standart seslere gelıyorum,seslerden turkce olanı karsıdan yukle dıyor ama silik vazıyette ve yüklenmiyor ne yapmak lazım.