Sygic Navi v16.0.10 Apk+tomtom(ta) 2015.12+HERE(nt)2015.12 Maps

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Sygic Navi v16.0.10 Apk+tomtom(ta) 2015.12+HERE(nt)2015.12 Maps

Sygic klasörünü tlf,nun hafizasina yada sd karta atiniz Sygic apk yükleyiniz
ülkelerin mapsini indiriniz Sygic/Maps klasörüne atiniz..

Sygic tomtom teleatlas(ta) v2015.12 Maplari indirebilirsiniz.
arkadaslar Sygic 3D görüntüsüde eklenmistir elinizdeki mapslarida kullana bilirsiniz 3D icin indirmeniz gereken
OpenStreetMap 3D buildings indirme programi eklenmistir PC,de
indirdigniz 2dc teksi ya elinizdeki Ülkelerin Maplarin icine atiniz
yada yeni indirirseniz Mapslari onlarinda icine atiniz 3D görüntüsünü tam elde etmek isterseniz
Sygic/Maps v2015.12
Almanya,Andora,Arnavutluk,Avusturya,Belarus,Belcika,Bosna Hersek,Bulgaristan,Cebeli Tarik,Danimarka,Estonya,Finlandiya,
Fransa,Hollanda,Hirvatistan,Karadag,Kibris,Letonya,Livanya,Licenstayn,Lüksemburg,Macaristan,Makedonya,
Malta,Moldovya,,Monako,Norvec,Polonya,Portekiz,Romanya,Rusya Federasyonu,San Marino,Slovakya,Slovenya,Sirbistan,Ukrayna,Vatikan,
Yunanistan,Cek Cumhuriyeti,Ingiltere,Irlanda,Ispanya,Isvec,Isvicre,Italya,Izlanda,
TÜRKiYE..

Sygic Navi v 16.0.9 Apk + v16.0.10 2015.12 Maps
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

yenilendi arkadaslar kullanmakta oldugunuz Sygic üzerine yükleyiniz​

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ostsee, Eren_ismail, Resul36463 ve 2 diğerleri

Barrack

Üye
teşekkürler :islik galiba android'de en stabil çalışan synic

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
asikral_64

asikral_64

Üye
elinize sağlık ama
harita indirme programı dosyaları hangi konuma indiriyor

beyada

beyada

Üye
çok teşekkürler fransa almanya belçika tttürkiye radarlarını bulabilmek mümkünmü acaba

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler fransa almanya belçika tttürkiye radarlarını bulabilmek mümkünmü acaba
arkadaşım kendi eklediğin radarların haber verme özelliği yok ayarlanamıyor
ta mapslarda Sygic/Maps klasörünün içinde radar klasörü vardır nt mapslarının
içinde yoksa ona ekliye bilirsin

Son düzenleme:

necati45

Üye
Bende sygic 15 versiyonu var. Bu sürümün apk'sını indirdim. Kurulumunu yaptım. Ancak aç deyince "Hata. Google Play dosya indirme hatası" çıkıyor ve kapanıyor. Ne yapmalıyım. Eski maps dosyaları duruyor.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Bende sygic 15 versiyonu var. Bu sürümün apk'sını indirdim. Kurulumunu yaptım. Ancak aç deyince "Hata. Google Play dosya indirme hatası" çıkıyor ve kapanıyor. Ne yapmalıyım. Eski maps dosyaları duruyor.
arkadaşım v16.0.9 ta için olan Apk yükle indirmesi gerekir indirdikten sonra
nt mapslarıda kullanmak istersende nt ve ta için olan apk yüklersin her iki
mapslarıda kullana bilirsin benim eklediğim nt maps klasörünü indirirsen
Sygic klasörlerinide mapslarıda kullana bilirsin istersen v16.0.9,da kal diğeri
geçici olarak durduruldu

taxonera

Üye
ne indircez söylemesi ayıp 100 tane şey var daha sade bir paket paket koyulsa linkler daha iyi olur mu?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
ne indircez söylemesi ayıp 100 tane şey var daha sade bir paket paket koyulsa linkler daha iyi olur mu?
arkadasim iki degisik yerden indire bilirsin benim eklediklerimin hepsinin üzerinde ne oldugu yazmaktada
sen sanirim yeni deneyeceksin Sygic klasörünü vede sygic apk indir Türkiye mapsida indir indirdigin
TR mapsini Sygic/Maps klasörünün icine at tlf,nunun hafizasina Sygic klasörünü at Sygic apk yükle
arkadaslar Sygic v16.0.10 Apk,ler yenilendi problem cözüldü ta Apk yüklediginizde gereli olan Sygic vede istediginiz ülkelerin mapslarinida indire bilirsiniz Sygic/Maps klasörünün icindeki benim ekledigim content info ile degisirsenz süresiz vede hud,dachcam özelligide acik olur
nt mapslarinida kullanmak isterseniz asagiya ekledigim nt apk ve maps klasörünü indirip apk yükler nt mapsida Sygic/maps klasörü olarak
degisiniz.

Eren_ismail

Eren_ismail

Üye
dostum benim kullandığım premium go
yani bütün ücretli şeyler açıktıya memnundum aslında senden almıştım
dediğin gibi bunu kurdum nt haritası nda problem yok sanırım sygic store ve haritaları yönet fonksiyonlarına girdiğimde yuvarlav simge çıkıyor
ağ bulmuyor ve bu sayede önceki versiyondaki gibi ta harita da indirmiyor sanırsam
tamam problem yok şimdilik emeğine sağlık
son bişey önceki versiyonlarda zoom daha yakındı bunlarda uzak sınırı var galiba zoom yapma şansımız varmıdır yollar kıl gibi ince araç kullanırken bende problem oluyor.teşekkürler

bir farkta bulamadım nt vs ta aslında

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
dostum benim kullandığım premium go
yani bütün ücretli şeyler açıktıya memnundum aslında senden almıştım
dediğin gibi bunu kurdum nt haritası nda problem yok sanırım sygic store ve haritaları yönet fonksiyonlarına girdiğimde yuvarlav simge çıkıyor
ağ bulmuyor ve bu sayede önceki versiyondaki gibi ta harita da indirmiyor sanırsam
tamam problem yok şimdilik emeğine sağlık
son bişey önceki versiyonlarda zoom daha yakındı bunlarda uzak sınırı var galiba zoom yapma şansımız varmıdır yollar kıl gibi ince araç kullanırken bende problem oluyor.teşekkürler

bir farkta bulamadım nt vs ta aslında

arkadasim tomtom ta icin olan Apk yüklesen mapslari indire bilirsin nt ve ta icin olan Apk yüklersen mapslari indiremezsin
ta icin olaan Apk yükle istedigin ülkelerin mapsini indirdikten sonra degise bilirsin yükledigin Apk,leri premium go icin olan apk,de
tek ta mapslari olmasi gerekir degistirip actiginda acilir nt mapslar fakat kapatip tekrar actiginda mapslari okumaz tekrar maps indirmeni
ister bu sekilde olmaliyidi hatirladigim yenede bir cözüm bulursamda eklemeye calisirim buraya
zoom icin ayarlarini bir kontrol et 2D aciktir 3D ayarlarsin
mapslarin farliligida belli yerlerde ülkelerde degise biliryor ben cok uzun yillardir arabamda nt mapslari kullanan navi oldugu icin ben nt mapsi daha hos vede kapsamli bulmusumdur hep
benim oturdugum yere yakin bir yeri nt tanimakta yeni cikan ta tanimamakta mesela.
zevk meselesi .

Son düzenleme:

taxonera

Üye
Syg16010cr_ta_maps_only.rar
Sygic_10.klasörü
Yeni Türkiye maps nt 2015.12 bunları indirdim. Tablete kurmak istiyorum. Tabletin hafızasında kopyaladım. apk yı kurdum. Tr mapsı klaasöre kopyaladım. Ama ülke seçip indirmeye başladı ve o şekilde dondu kaldı.

arkadasim iki degisik yerden indire bilirsin benim eklediklerimin hepsinin üzerinde ne oldugu yazmaktada
sen sanirim yeni deneyeceksin Sygic klasörünü vede sygic apk indir Türkiye mapsida indir indirdigin
TR mapsini Sygic/Maps klasörünün icine at tlf,nunun hafizasina Sygic klasörünü at Sygic apk yükle
arkadaslar Sygic v16.0.10 Apk,ler yenilendi problem cözüldü ta Apk yüklediginizde gereli olan Sygic vede istediginiz ülkelerin mapslarinida indire bilirsiniz Sygic/Maps klasörünün icindeki benim ekledigim content info ile degisirsenz süresiz vede hud,dachcam özelligide acik olur
nt mapslarinida kullanmak isterseniz asagiya ekledigim nt apk ve maps klasörünü indirip apk yükler nt mapsida Sygic/maps klasörü olarak
degisiniz.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Syg16010cr_ta_maps_only.rar
Sygic_10.klasörü
Yeni Türkiye maps nt 2015.12 bunları indirdim. Tablete kurmak istiyorum. Tabletin hafızasında kopyaladım. apk yı kurdum. Tr mapsı klaasöre kopyaladım. Ama ülke seçip indirmeye başladı ve o şekilde dondu kaldı.
arkadasim tomotm ta Apk yükle kendisi indirsin Sygic klasörü olustursun yada benim ekledigim Sygic klasörünü kullancaaksan
nt mapsi degil tomtom ta olanmasi icine atarsin nt mapsida kullanmak istediginda nt bölümüne ekledigim maps klasörünü vede
Apk yüklersin öncelikle ta apk calistirirsin kaldirir asagidakini yüklersin.

taxonera

Üye
Biri tercüme edebilir mi @memoli6767 yazdıklarını

of ya tamam bir şey sormadım. ne eklediğiniz anlaşılır ne yardımınız

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Biri tercüme edebilir mi @memoli6767 yazdıklarını

of ya tamam bir şey sormadım. ne eklediğiniz anlaşılır ne yardımınız
bak güzel kardeşim okudugunu anlamıyorsun yukarıdaki başlıkları oku 2 değişik
Sygic Apk var ta için olanını yükle internetin olsun kendisi indirmeye baslar email adresi
verme hangi ülkelerin haritasını indireceksen indir navi açıldıktan sonra çıkış yap
ta content info yazanıda indir Sygic/Maps klasörünün içindekiye değiştir
Yapman gereken sadece bu.

Şifre:memoli6767
bu ikisi senin yapman gerekenler idirip yükle Apkyi buraya yazdığım
şekilde yaparsın. Bu crk,lı olduğu için ilk yüklediğinde açılırken takıla
bilir çıkış yapacaksın kapatacaksın tekrar açacaksın
Senin tlf,nuna uyumluysa

Son düzenleme:

BUGATTI

Üye
arkadaşım kendi eklediğin radarların haber verme özelliği yok ayarlanamıyor
ta mapslarda Sygic/Maps klasörünün içinde radar klasörü vardır nt mapslarının
içinde yoksa ona ekliye bilirsin

Bölüme birçok sygic versiyonu eklemişsiniz, radar dosyaları içinde olan 3d barındıran ve en stabil hangi sürümü önerirsiniz onu indirelim

aozaslan66

Üye
memoli usta uzun zamandır telefona sygic atıyorum.sabah aracımda android multimedya var onada yükledim çalışıyor.kendime ait lg3 telefonada yükledim.ikinci bir telefonum Vestel 250 ye atıyorum.apk dosyasını çalıştırıyorum.kurulum yapılıyor sonra dosya indirmeye geliyor ''maalesef Google play uygulaması durduruldu''hatası veriyor birkaç defa denedim sonuç aynı bunu nasıl aşabilirim.teşekkür ederim.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
memoli usta uzun zamandır telefona sygic atıyorum.sabah aracımda android multimedya var onada yükledim çalışıyor.kendime ait lg3 telefonada yükledim.ikinci bir telefonum Vestel 250 ye atıyorum.apk dosyasını çalıştırıyorum.kurulum yapılıyor sonra dosya indirmeye geliyor ''maalesef Google play uygulaması durduruldu''hatası veriyor birkaç defa denedim sonuç aynı bunu nasıl aşabilirim.teşekkür ederim.
arkadasim play storeye vede google+ bunlara giris yapmazsan o problemi cikartir ben Vestel tlf,larini hic tanimiyorum ama android olduguna
göre belli yerlere giris yapamadan indiremezsin yada benim ekledigim crk,li olmayan Sygic v16.0.10 Apk yükle indirsin normal acildiktan
sonrada benim ekledigim content info,yu degisir yükledigini kaldirip crk,li Apk yüklersin
öncelikle yazdigim gibi ayarlar bir bak ondan sonra baslarsin..
1.sayfayfaya ekledim orjinal Apk
Bölüme birçok sygic versiyonu eklemişsiniz, radar dosyaları içinde olan 3d barındıran ve en stabil hangi sürümü önerirsiniz onu indirelim
arkadasim Sygic v16.0.10 belli problemler cözüldü yanliz 15.5.2,den yukarisinda sabit radarlar haber verme özelligi var seyyar radarlari
eklesende haber verme özelligi yok 3D özelligine gelincede benim ekledigim maps indirme programiylada indire bilirsin hangi ülkler
icin indirdiysen 2d yazan yazilimi alip icine atarsin var desede üzerine yazdirirsin problem olmaz benim eklediklerimde olmasi gerekir sen
navi üzerindende indirsen kendin eklersin.Radarida kendin yüklediginde indirir maps klasörünün icine ayri klasör olusturur nt mapslarini
kullanmak istersen icinde maps klasörünün icinde yoksa ta icin olusturdugu radar klasörünü alip icine atarsin..

taxonera

Üye
@memoli6767 dosyayı indirdim kurdum. 16mblık bir şey indirdi. Sonra Türkiye haritasını indirdim. daha sonra dosyasını dediğin yere değiştirerek kopyaladım. Programı çalıştırdım. ama gps si açıp denemedim. şimdi bunun düzgün kurulduğunu nasıl anlarım ve daha sonra diğer ülkelerin haritalarını istediğim kadar indirme yapabilirmiyim

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
@memoli6767 dosyayı indirdim kurdum. 16mblık bir şey indirdi. Sonra Türkiye haritasını indirdim. daha sonra dosyasını dediğin yere değiştirerek kopyaladım. Programı çalıştırdım. ama gps si açıp denemedim. şimdi bunun düzgün kurulduğunu nasıl anlarım ve daha sonra diğer ülkelerin haritalarını istediğim kadar indirme yapabilirmiyim
arkadasim tabiki istedigin zaman mapslari ekliye bilirsin naviyi ac hud,dachcam özelliklerinin üzerinde kilit yoksa problem yok demektir
istersen Sygic naviyi ac bir adres ver hesaplasin ekrana tikladiginda asagida acilan bölümde göreceksin demo yaptirirsin rota hasaplamsin
vs diger bütün ayarlarida kontrol et demo olarak denersin
benim yazdigim gibi crk,li programinida yüklediysen problem olmamasi gerekir

Üst Alt