Sygic Navi v14.3.0 + yenilendi + HUD + test Maps,lar ta 2014.03 Türkiye maps

Sponsorlu Bağlantılar

asgz

asgz

Üye
Alternatif link :
Rar şifre yok

• Beğen
Tepkiler: Maximien

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Sygice goole playden baktım 14. Sürüm çıkmamış sende nasıl oluyor

asgz

asgz

Üye
Tekrar indirin sorun olmaması lazım indiren diğer arkadaşlar sorun iletmediler

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben sizlerin inatla baska link baska link diye tutturmanizi anlamiyorum 2 link verdim yine bunlar berbat bunların yerine şu link olsun yok ben sana vereyim bu linke yükle olmadı kafanıza göre linke yüklemeler
ben buraya tek Tr mapsini attım 400 mb yok yurt dışındaki
sunumlarda sizin begenmediginiz yerlerden 2-3GB oluyor
sunumlar biz neyapıyoruz acaba ...???
bi düşünün bakayım...

S&Sisteyen vede merak eden icin tomtom Turkey

Son düzenleme:

yaren_70

Üye
karedeş ikinci linkten indirdikten sonra rardan çıkartırken hata veriyor

|Flair|

Üye
Teşekkürler, iki bölüm halinde verilen linklerden çok hızlı indiriliyor.

Pckopat*

Pckopat*

Üye
Ustad kullanirken sygic kapaniyo sorun nerde telefon ace2 yardimci olabilirsen sevinirim

scorpio11

Üye
Beta sürüm olduğu için bie sorun olur mu ve sesli navigasyon özelliği var mı?

yaren_70

Üye
Teşekkürler, iki bölüm halinde verilen linklerden çok hızlı indiriliyor.
Kardeş 2 partlıda indirdim rar şifresinide memoli6767 yazdım hata verdi sen rardan nasıl çıkardın?Arkadaşım Teşekkürler şimdi oldu.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Ustad kullanirken sygic kapaniyo sorun nerde telefon ace2 yardimci olabilirsen sevinirim

Beta sürüm olduğu için bie sorun olur mu ve sesli navigasyon özelliği var mı?

kapanmasi ayarlarindan gir Diyalogu otomatik kapat buradaki ayarlara bir bak gerekli ayarlari yap. Birde senin tlf,nun ayarlarina bak

Beta sürüm oldugu icin ne gibi sorun olsunki crk,li sesli olmasa zaten hic isimize yaramazki istedigin dili inidre bilirsin
istersen ama yüklediginde zaten bütün dilleri var icinde.

S&S

Son düzenleme:
Pckopat*

Pckopat*

Üye
kapanmasi ayarlarindan gir Diyalogu otomatik kapat buradaki ayarlara bir bak gerekli ayarlari yap. Birde senin tlf,nun ayarlarina bak

Beta sürüm oldugu icin ne gibi sorun olsunki crk,li sesli olmasa zaten hic isimize yaramazki istedigin dili inidre bilirsin
istersen ama yüklediginde zaten bütün dilleri var icinde.

S&S
kardeşim program trial (deneme sürümü) onu belirtiyim ayrıca bunu gösteren ekran görüntüsünüde ekliyorum konuya yazarsak yanlış yönlendirme olmasın tşk ederiz.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
trial problemi yasayan arkadaslar yapmaniz gereken yukariyada ekliyorum hic bir degisiklik yapmadan
yüklü olan Sygic 14.dü kaldirin yerine bunu yükleyin Sygic 13.4.2 gerekli olan indirmeleri yapmasini bekleyin
yeni mapsi kullanmaya devam edin yanliz yükleme yaparken gerekli olanlari indirebilmesi icin internet gerekli
indirme islemi bittikten sonra internete gerek yok.

PW:memoli6767

S&S

Son düzenleme:
Pckopat*

Pckopat*

Üye
Denedim ustad yine 14 te trial goruyo sanirim isvicreden indirilme bi surum beta ayrica konuya desteklerini bekliyoruz ayrica amac 14 surumunu kullanmak daha akici ve daha hizli diger 13 full ama o zaten onceki surum
Kardesim bide sana zahmet upload ederken yandex gibi sinirlama olmayan bekletmeyen ve kota koymayan siteleri kullanirsan seviniriz rardada sifre olmamasini talep ederiz nedeni telefonda cikar derken hata vermesidir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: memoli6767
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Denedim ustad yine 14 te trial goruyo sanirim isvicreden indirilme bi surum beta ayrica konuya desteklerini bekliyoruz ayrica amac 14 surumunu kullanmak daha akici ve daha hizli diger 13 fu ll ama o zaten onceki surum
Kardesim bide sana zahmet upload ederken yandex gibi sinirlama olmayan bekletmeyen ve kota koymayan siteleri kullanirsan seviniriz rardada sifre olmamasini talep ederiz nedeni telefonda cikar derken hata vermesidir
verdigin bilgiler icin tesekkür ederim arkadas bundan sonra sunum vs olursa dikkat etmeye calisirim

S&S

• Beğen
Tepkiler: Pckopat*
Pckopat*

Pckopat*

Üye
Ben tsk ederim kardes emegine saglik ama ben 14 surumunu cok begendim diger her surumu kullandim en iyisi 14 hem daha hizli gps konumu buluyo hemde donma kasmadan eser yok apk yi full yapma konusunda yardimci olabilirsen konu ust konu olsun derim emegine saglik iyi forumlar

scorpio11

Üye
Uygulamayı yükledim ancak sesli navigasyon çalışmıyor.Uygulama rotayı çiziyor , ekranda gösteriyor ama x metre sonra sağa dön gibi sesli navigasyon özelliği çalışmıyor acaba bunun için ayar mı gerekiyor? Beta da sorun var mı derken şunu demek istedim sonuçta final sürümü değil ve uygulama stabil çalışmayabilir o açıdan sordum.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı yükledim ancak sesli navigasyon çalışmıyor.Uygulama rotayı çiziyor , ekranda gösteriyor ama x metre sonra sağa dön gibi sesli navigasyon özelliği çalışmıyor acaba bunun için ayar mı gerekiyor? Beta da sorun var mı derken şunu demek istedim sonuçta final sürümü değil ve uygulama stabil çalışmayabilir o açıdan sordum.
arkadas ayarlardan gir sesleri ac bölümüne bak daha sonrada Bölgesel yazan bölüme gir istedigin sesi oradan ayarlaya bilirsin

S&S

scorpio11

Üye
Bölgesel kısmından sesi seçince wirelessdan ses dosyasını yükledi şu an sesli navigasyon çalışıyor.Teşekkürler.

Üst Alt