Sygic Navi v14.3.0 + yenilendi + HUD + test Maps,lar ta 2014.03 Türkiye maps

Sponsorlu Bağlantılar

ayaz.87

Üye
arkadas bir engel cikmamasi gerekir ama standart sesler veya Söylenen sokak isimleri bölümüne girdiginde Türkce bölümünü
buldugunda karsidan yükle der yinede olmazsa Sygic dosyasinin icindeki Maps dosyasi var bunun icindeki ....footprint....
yazan yazilimi al icinden Sygic dosyasinin icinde birde Android yazan dosya var bunu ac icinde settings2 yazan yazilim var bunlari al
olduklari yerden naviyi tekrar calistir TR olmasi gerekir normalde indirmene engel yok internet baglantin olmasi gerekir kisa süre icin
ama sen tekrar dene yazdigim gibi ayarlardan girp indir.
bir bak bakalim senin Sygic dosyasinin icindeki Res dosyasinin icindeki voices
dosyasinin icine orada göreceksin Türkce var istersen lazim olmayan dilleride
oradan kaldirabilirsin ayrlara gir yazdigin yere dene olmasi gerekir

S&S
sen yazmadan önce ayarlayabıldim.ses bolumunden azerbeycanı ındırdım.ındırdıgım yerde turkcede cıktı türkceyi sectim.kullanıyorum.emegine ve ilgine tesekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
sen yazmadan önce ayarlayabıldim.ses bolumunden azerbeycanı ındırdım.ındırdıgım yerde turkcede cıktı türkceyi sectim.kullanıyorum.emegine ve ilgine tesekkur ederim.

güzel hicde zor degilmis degilmi ben kendim baska dille kullandigim icin yazi dilini Türceye cevirdim
ama yol tarifini unutmusum yükledikten sonra fark ettim onun icin silip tekrar yüklemedim.

S&Sarkadaslar bu Sygic navi indiriniz istediginiz yerde calisir ister tlf,nun hafizasinda isterseniz sd kartda istediginiz yere buradan indiriniz
gerekli aciklamalarida yaptim yapamayan arkadaslarada yardimci olmaya calisirim.

S&S

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:tşk:

sekolari

Üye
selamın aleyküm ilk defa yükleyeceğim ama bilgisayardan indirip telefona nasıl yüklenir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ...

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
selamın aleyküm ilk defa yükleyeceğim ama bilgisayardan indirip telefona nasıl yüklenir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ...

aleyküm selam arkadas indirdiginde Sygic dosyasini oldugu gibi yanj Sygic dosyasi olarak senin sd karta
veya tlf.nun hafızasına atacaksın Sygic Apk 14 var bunuda yükleyeceksin Sygic naviyi acacaksin ayarlardan gerekli ayarlarıda yapacaksın yapman gerekenler bunlar ama tlf.nunda ayarlarindan güvenlik ayarlarındanda gerekli ayarları yapki crk.lı olan programları yükleyebilesin.

S&S

Son düzenleme:

ayaz.87

Üye
selam.dostum bende 14.0 yuklu cokta memnunum ama harıta sanırım bıraz eski (mahallemızdeki dükkanlar degişik) yeni haritayı nereden bulabilirim ve nasıl yükleyebilirim

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
selam.dostum bende 14.0 yuklu cokta memnunum ama harıta sanırım bıraz eski (mahallemızdeki dükkanlar degişik) yeni haritayı nereden bulabilirim ve nasıl yükleyebilirim
arkadas benim buradakini indirdiysen 2014.03 yani en yenisi ama kendin ekleyebilirsin
belki anlasamadilar poi olarak yayinlanmasi icin
ayarlar,SIK KULLANILAN ILGI Noktalari bölümünden kendin istedigini ekleyebilirsin
birde Navtek mapsini ekleyebilirsin istersen buraya ekliyeyim Navtek olani
S&S

mavikumsal35

mavikumsal35

Üye
7 günlük deneme süresi dolmuş diyor? ??

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
7 günlük deneme süresi dolmuş diyor? ??
arkadas kapat tekrar ac tabiki bradan indirdigini düsünerek yaziyorum
yinede olmazsa buradan content info,yu indir senin sygic maps dosyasinin icindeki content info ile degistir

S&S

kabasakal07

kabasakal07

Üye
Buradan indirebilirsiniz ama önce üye olmaniz sart..

Son düzenleme:
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
i
Buyurun arkada$lar size Sygic 13.4.1 haritalari indirmeniz icin sygic map downloader ( SYGIC MAP DOWNLOADER ILE BÜTÜN HARITALARI INDIRIN!!
iyi güzelde arkadas benim sundugum maps ta2014.03 istiyene Nt 2013.09 mapsida varken senin buraya
bir eski mapslari buraya atalim iki gözüm eger ihtiyaacin varsa ben sana
yazdigim mapslari indirebilecegin programi atayim istedigin ülkenin mapsini indir.
senin yazdigin 13.4.1 de kullana bilecegin sekilde ayar yapmayida anlatayim.
S&S

Son düzenleme:

hknklbk

Üye
Gayet güzel bir program, paylaşım için de teşekkür. Son 14.0.2 versiyonunu deniyorum.

1 problemim var, tünele girince (eğer uzunca bir tünelse) GPS sinyali kaybolduğu için rota da kayboluyor.
GPS sinyali almaya başlayınca rota (veya hedef) geri gelmiyor.
Tekrar hedef belirlemek zorunda kalıyorum.

Bir ayarı mı var, yoksa Beta versiyon olduğu için bir hata mı?

ayaz.87

Üye
denemeyi baslat alttada aktıflestır gerı yukle yazıyor hangısını yukluyecegız

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
denemeyi baslat alttada aktıflestır gerı yukle yazıyor hangısını yukluyecegız[/
neler yaptin bilmiyorum yazmadigin icin ama aktiflestirmeye tiklama denemeyi baslat
S&S

ayaz.87

Üye
sevgılı dostum deneme suresı yazanı iptal ettım.ilk sıradakını tekrar kurdum şu an calısıyor emegıne saglık.insallah iptal olmaz.tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Gayet güzel bir program, paylaşım için de teşekkür. Son 14.0.2 versiyonunu deniyorum.

1 problemim var, tünele girince (eğer uzunca bir tünelse) GPS sinyali kaybolduğu için rota da kayboluyor.
GPS sinyali almaya başlayınca rota (veya hedef) geri gelmiyor.
Tekrar hedef belirlemek zorunda kalıyorum.

Bir ayarı mı var, yoksa Beta versiyon olduğu için bir hata mı?
arkadas normalde GPS gidip geldiginde senin oldugun yerden devam eder
hatta rotaya ulasmadan naviyi kapatip tekrar acsan silmedigin rotayi
tekrar hesalar acilirken rotayi tekrarlamasi icin yönleri gösteren ok isaretinin
üzerine ok isaretleri gelene kadar beklemeden tiklayinca rotayi iptal eder
zaten tikladiginda görürsün yaziyor zaten ayarladanda gir Diyologu otomatik kapat bölümünede bir bak
yinede ayni problemi yasarsan hepsini kaldir tekrar at sd karta indirdigin Sygic dosyasini.

S&S

AdemOyuklu

Üye
alternatif link verseniz süper olacak bekle bekle indirmiyor bu yaaaaa

Tacettinn

Tacettinn

Üye
:tşk::maxicep:

AdemOyuklu

Üye
ya arkadaş iki gündür harita indiriyorum hatalı dosya kontrol etmeden mi paylaştınız . alternatif link koyun düzeltinde faydalanalım yaa

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaş iki gündür harita indiriyorum hatalı dosya kontrol etmeden mi paylaştınız . alternatif link koyun düzeltinde faydalanalım yaa
arkadas sen bir yerlerde hata yapiyorsundur dogrudur uzun sürmekte ama kontrol etmedende
yüklenmez degilmi yani hizli indirebilecegin sekilde ekledim indirebilirsin.

S&S

Üst Alt