Swapit Expander ile Swap Alanı Yaratma (Anlatım - HacKLess)

Sponsorlu Bağlantılar

TueroX

TueroX

Üye
Helal olsun her rootlu android'de olması gereken bir işlem...

Buda benden olsun programın 1.82 versiyonu:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Helal olsun her rootlu android'de olması gereken bir işlem...

Buda benden olsun programın 1.82 versiyonu:

Konuya eklerim eyvallah :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Allah razı olsun abi deniyorum şimdi eskiden yanlış yapıyodum bi işe yaramıyodu şu sd kartı hızlandırma programıda ayrı hoşuma gitti :)

- - - Eklendi - - -

yeni çıkan daha güzel bide anlayamadığım tarafı hızlandırma programında en yüksek 4107 gözüküyo swap oluşturunca 8000lere çıkıyo

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun abi deniyorum şimdi eskiden yanlış yapıyodum bi işe yaramıyodu şu sd kartı hızlandırma programıda ayrı hoşuma gitti :)

- - - Eklendi - - -

yeni çıkan daha güzel bide anlayamadığım tarafı hızlandırma programında en yüksek 4107 gözüküyo swap oluşturunca 8000lere çıkıyo

:hmmm

aytug61

Üye
ya ben yapmaya çalışıyorum ama olmuyor telefon rootlu programı yüklüyorum ama açarken superuser sorusu sormuyor ve açıldıktan sonra herşeyi ayarlayıp swap activ e basınca optimal value ve size bölümü gri ( değiştirilemez ) oluyor ve orda kalıyor sonra hiç birşey olmuyor bi yardım eder misiniz?

Mcsilifke

Kapalı Hesap

Yaparım yapmasına ama telefonunda swap destekli kernel var değilmi?

Send With My Legend/Ultimate/Killer/Destroyer (etc.) Galaxy S Using Tapatalk

kardes galaxy ace icin hangi kernel veya rom destekler cm 9 fln ?

The East

The East

Üye
Cok guzel anlatim olmus ama yaratmak kelimesini cok fazla kullanma bence olusturma falan de cok tesekkur ederim

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Cok guzel anlatim olmus ama yaratmak kelimesini cok fazla kullanma bence olusturma falan de cok tesekkur ederim

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
yaratma kelimesini o anlamda kullanmıyorum ama demek istediğini anladım videoyu çekerkende demeyecektim ama başka bi karşıtı yok türkçede mecburdum :)

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

kaavkw

Üye
İşlemi nasıl geri alıyoruz yardımcı olabilecek var mı?

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
hocam sd card not found hatası alîyorum neden olabilir?

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Sağolun, ama bu cwm kerbela desteklemiyor mu?

proxy_33

Üye
Arkadaşlar ben ramexpander kullanıyordum son sürümünü yükledim sonra lisansi kaldiramayinca eski sürümü geri yükledim ama hiç swap alanı oluşturmadan kendisi 64 mb swap alani gözüküyor ve benim yaptığım swap alanı o 64mb in üstüne ekleniyor nedenini bilen varsa ve çözüm yolunu açıklayabilir mi arkadaşlar

proxy_33

Üye
sd kart içerisinde kendi kendine 64md swap alanı olusturmus onu sılince duzeldi

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
swapper kullanabilirsiniz

Churchil

Üye
Htc cha cha kullaniyorum ve root istiyor yapamiyorm yardmm !!!!!!

Üst Alt