Galaxy Gio Ram Arttırma - Android Swap Ram Optimize

Sponsorlu Bağlantılar

qezma

qezma

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio Ram Arttırma - Android Swap Ram Optimize
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ben uzun bir süredir Adrenaline rom 2.3.6 da kullanıyorum ve memnunum oyun performanslarını %50 arttırıyor. Ancak 512 mb ram isteyen oyunları kurmaya çalıstıgınızda yine hata alırsınız bunu belirtmek isterim.
Bunu becermek gerçekten cok zor ben HayalciTuran'cen abimizden gördüm onun anlatımıyla yaptım bişeyler nasıl oldu bende anlayamadım ama şimdi videolu anlatım eklenmiş durumda rahat rahat yükleyebilirsiniz. Olabilicek hatalardan ve arızalardan ben sorumlu değilim.

ANDROİD SWAP RAM OPTİMİZE

Videolu anlatım

Sdcard ext3-swap partition

Mini tools partition download

swap active A2SD download inndir

A2SD destekli rom yüklemeniz gereklidir. (adrenaline, polonya play,cm7.2,light orange ve bazı costom romlar)

(A2sd yüklediğinzde root yetkisini izin verin açın.
Açtığınızda swap alanı deaktif edildi tuşuna basın ve üst sekmeden sistem bilgisine tıklayın altta swaptaki boş alan yazarsa ve altta toplam boş kısımda swap alanıyla birlikte toplam ram miktarı fazla ise tamamdır, hayırlı olsun )

Ext3 alanı sayesinden tel hafızası dolmayacaktır.

(Tekrar a2sd açın. üst sekmeden dalvik seçin, Dalvik cache SD-EXT da işaretleyin alltan taşı düğmesine dokunun tamamdır, telefon kapanıp biraz uzun sürer açılması. artık bütün yüklediğiniz apkler sd karta yüklenecektir.)

baskurt85

Üye
şuan link2sd kullanıyorum encahned romun yeni sürümü çıksın a2sdye geçerim o zaman deniycem teşekkürler

sabri2100999

Üye
arkadaşlar bu ram artırma işi yarıyor diyen varsa bi zahmet yazsın
nerden görüyoruz ram'in arttığını

Takipçi Satın Al

Üst Alt