Tüm android telefonlarda swap(ram arttırma)4 gb'a kadar!!!(veri kaybi yok, pratik, resimli anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

Heroata

Heroata

Üye
e bende hizi gosterio close diom please wait dio galaxy w bsi olmuo napcm sonra galaxy w

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Kendi konunu burada mı tanıtıyorsun :) isteyen istediği konuyu açar ha önce açılmış ha sonra.

hsno7

hsno7

Üye
reserved bir ara denerim :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
konu güncel arkadaşlar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Saol

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

jamshot

Üye
Kernel desteklemiyor diyor işlemin sonuna kadar gelip, cihaz root lu samsung galaxy s plus i9001. Kerneli nasıl atarım diye araştırıyorum ama tutarlı bir sonuca ulaşamadım. Ram i genişletmek için yapabilceğim en iyi yöntem hangisidir? Sırf ram artırmak için class 10 hafıza kartı aldım 16 gb 30mb/s yazma hızı var

- - - Eklendi - - -

Kernel desteklemiyor diyor işlemin sonuna kadar gelip, cihaz root lu samsung galaxy s plus i9001. Kerneli nasıl atarım diye araştırıyorum ama tutarlı bir sonuca ulaşamadım. Ram i genişletmek için yapabilceğim en iyi yöntem hangisidir? Sırf ram artırmak için class 10 hafıza kartı aldım 16 gb 30mb/s yazma hızı var

jamshot

Üye
Banada cevap vereydiniz iyiydi

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
franco kernel destekliyor diye biliyorum.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
maalesef. Başka bir kernel deneyin.

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Galaxy w var stock romda ve hic bi kernel de yuklemedim calisirmi ki bu program

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Cm9 rc8 yükledim üstüne bunu kurdum
Ve yaptım ama kullanıldığını nerden anlicaz

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
programın içinde yazıyor inanmıyorsanda marketten swap denetleyici programlardan kontrol edebilirsin

rtaymus07

rtaymus07

Üye
programın içinde yazıyor inanmıyorsanda marketten swap denetleyici programlardan kontrol edebilirsin

Tamam :):):):)
Peki swapiness diye bişey var o ne oluyor yada nes işe yarar veya kaç olmasi gerekir

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
70 civarı yeterli