Swapit Expander ile Swap Alanı Yaratma (Anlatım - HacKLess)

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

abuzer02

abuzer02

Üye
slm bu swap uygulamasi tam olarak neye yariyor benim telefonum samsung galaxy gio android 2.3.6 yuklu bu arada verdiginiz indorme linkleri acilmiyor linkleri yenilerseniz cok guzel olacak tesekkurler.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
slm bu swap uygulamasi tam olarak neye yariyor benim telefonum samsung galaxy gio android 2.3.6 yuklu bu arada verdiginiz indorme linkleri acilmiyor linkleri yenilerseniz cok guzel olacak tesekkurler.

Ram yetersiz ise rame katkı sağlıyor. Yani ram yapıyor diyebiliriz telefona. Linkler çalışıyor hwm mobilden hem pcden kontrol ettim.

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
Teşekkürler hocam zahmet verdik :) Hemen deniyorum, sonuçları yazacağım

badmus

badmus

Üye

Ram yetersiz ise rame katkı sağlıyor. Yani ram yapıyor diyebiliriz telefona. Linkler çalışıyor hwm mobilden hem pcden kontrol ettim.

verdigin indirme linjlerinden bende indirme yapamiyorum. hotfile veya mediafire ye uploadlarmisin?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
verdigin indirme linjlerinden bende indirme yapamiyorum. hotfile veya mediafire ye uploadlarmisin?

Şuanda mobildeyim pek müsait değilim. Ama bizim forumda konusu vardı o linki bulup konuya ekliyorum 10 dkya kadar. Takipte kalın...

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
  • Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar suanda pc yok elimde. Durumda pek musait degil. Bizim forumdaki linki bulamadım. Simdi upload yapmaya caliscam bakalim oyle olursa Alternatof 3 olarak eklerim..

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
sanırım en iyisi a2sd ile yapılan oluyor

Dostnametr

Üye
Hackness bi ara teamı açda sana gerçek swapı yapayım :D

Minitool partition ile ext3 alanı oluşturuyorum buraya kadar problem yok ancak bu alanı nasıl telefonda aktif hale getireceğim ?

Not : kernelim swap destekli telefonum Neo V

PriZm

PriZm

Üye
Minitool partition ile ext3 alanı oluşturuyorum buraya kadar problem yok ancak bu alanı nasıl telefonda aktif hale getireceğim ?

Not : kernelim swap destekli telefonum Neo V

Ext3 değil.linux swap bölümü açacaksın.

Üst Alt