Dostnametr
Üye
Ext3 değil.linux swap bölümü açacaksın.
Tamam linux swap bölümü açtım.Telefonda nasıl aktif edeceğim ? Swap it vs kendi swap dosyasını oluşturuyor bu bölümü tanıtamıyorum
Ext3 değil.linux swap bölümü açacaksın.
Gayet Başarılı, Tebrik Ederim.

Eyvallah![]()

Programın linkini verebilirmisiniz? Bide calisma seklini anlatabilirmisiniz?Bu uygulama kernel swap destektlemeyen rom kullanılan bir yöntew.
Kernel Swap destekleyenlerde özel swap alan oluşturup Reset Swap uygulaması ile aktif edebilirsiniz.
Cepten girdiğim için veremem ama markete Reset Swap yazarsanız çıkar.
Çalışma mantığı gayet basit Swap alanı oluşturdak sonra uygulamayı kurun çok sade bir arayüzü var zaten. Aç butonuma basmanız yeterli olur.
Çalışmaz ise ya kerneliniz swap desteklemiyor ya da swap alanını doğru oluşturamadınız.

MiniTools Partition yaz google bu uygulamayı indir. Nette pek çok yerde ext2 alanı yapmayı anlatan görseller siz aynı menüde ext2 değil swap seçeneğini secip ayarlayacaksınız.
Cepten girmesem daha fazla yardımcı olurdum.
Hackless yalnız değilsinswap destekli kernel var ama malesef :S

Sıkıntı kartınız da değilde kart okuyucunuzda olabilir. Benim başıma böyle bir durum geldi kart okuyucu kötü olduğu için ne ext ne swap alanı oluşturamadim. Sorunu yeni ve iyi bir kart okuyucu ile çözdüm.

Ben direk bagliyorum usb kabloyla![]()
Kart okuyucu olmadan yapamazsin. Ondan olmuyor işteKart okuyucu olmadan yapamazsin.
Minitoll ile telefon üzerinden işlem yapılmıyor illa kart okuyucu olacak.
Ama mini tool goruyor hafizayi ??

Ama mini tool goruyor hafizayi ??
Ben sana teamviewerda ne demiştim?![]()