Evet beyler su anda gsmarena sitesinde , nokianın başka bir kamera sahtekarlıgından dolayı tartısma yaşanıyor. Bildiğiniz üzere nokianın çekmiş olduğu videonun lumia920 ile cekilmedigi anlaşılmıştı ; simdi ise çekilen fotoğrafların lumia920 ile cekilmedigi anlaşılmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur burdan yak! Nokia gibi bir firma neden böyle şeylere gerek duyar anlamam
Evet beyler su anda gsmarena sitesinde , nokianın başka bir kamera sahtekarlıgından dolayı tartısma yaşanıyor. Bildiğiniz üzere nokianın çekmiş olduğu videonun lumia920 ile cekilmedigi anlaşılmıştı ; simdi ise çekilen fotoğrafların lumia920 ile cekilmedigi anlaşılmış
Bir ekleme daha yapayım arkadaşlar ; bu çekilen fotoğraflarında sahte çıkmış olması sebebiyle , nokia hisseleri borsada %15 değer kaybetmiş söylenene göre
Valla aklıma komplo teorileri gelmeye basladı , elop vasıtasıyla hisse değerleri dusurulup microsoft tarafından satın mı alınacak yoksa nokia?
Bence Nokıa WP'le istediğini yapabilir. Ama bence tam oturmalı sistem ve bence şuanlık WP alınmaz çünkü alınca WP9 cıkıcak atıyorum mesala ve heralde Nokıa Symbian'da ki gibi yaparsa yani 1. nesil cihazları unutursa o cihazın yani Lumia 920 bir işe yaramaz. İnşallah Nokıa'nın aklı başına gelirde herkesi şaşırtıcak bir şey yapar. Çünkü Nokıa'ya bu lazım. Ama WP oturunca çok güzel bir işletim sistemi olucak bence ve o arayüz beni hasta ediyor Görüşlerim bu kadar yanlışım filan varsa affola