Sorunlu ICS 4.0.4 İçin Başlık Açtım (Xperialar İçin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
kardeşlerim şimdi söyle bir durum var ıcs tek çekirdek uyumlu değil zaten pek fazla birşey beklemeyin , android biraz garip bir sistem yani bende yükledim memnunum bence servise verin tellerinizi bir baktırın derim

Black

Black

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye
Aslında Official ics ile bu telefonların (SE lerden bahsediyorum) benim telefonu havada karada geçmesi lazımdı ama benim telefon dumana boğuyor.:D yani %100 ihtimal bu yazılım hatasıydı ve Se nin acilen hotfix benzeri bir yama sunması gerekli.

dedereis123

dedereis123

Üye
ömürlük almıyorsunuz telefonları kim nederse desin 2 seneye zaten değiştirceksiniz her türlü tadını çıkarın

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Gio da bile android 4 gayet guzel calisirken Xperia pro da stabil olmamasina anlam veremiyorum Bence ya Sony beceriksiz ya da pazarlama stratejisi yapiyorlar

PriZm

PriZm

Üye
kardeşlerim şimdi söyle bir durum var ıcs tek çekirdek uyumlu değil zaten pek fazla birşey beklemeyin , android biraz garip bir sistem yani bende yükledim memnunum bence servise verin tellerinizi bir baktırın derim
Rambo ve ben servise pek vermeyiz açıkçası :D:ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
klongs

klongs

Üye
​xperilara ota şart

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Aslında Official ics ile bu telefonların (SE lerden bahsediyorum) benim telefonu havada karada geçmesi lazımdı ama benim telefon dumana boğuyor.:D yani %100 ihtimal bu yazılım hatasıydı ve Se nin acilen hotfix benzeri bir yama sunması gerekli.
ee beyler sandalyeleri burayamı çekiyoruz :D

PriZm

PriZm

Üye
ömürlük almıyorsunuz telefonları kim nederse desin 2 seneye zaten değiştirceksiniz her türlü tadını çıkarın
Evet ama insan yinede imkanların tamamını istemezmi? örneğin yüz tanıma,UI gpu hızlandırması*

*go launcher ex kurun birde gingerbreadda kurun hız farkını görün

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
dedereis123

dedereis123

Üye
Ics den sonra bataryam gözle gürülür artış var , ram de aynen öyle bilmiyorum sıkıntı nerden kaynaklı iyi geceler beyler yarın bakarım gene

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ICS'nin özellikleri çok hoş özlüyorum somuru:

dedereis123

dedereis123

Üye
yüz tanıma güzel ben kullanıyorumda her halimi tanımıyor o ayrı :D

dedereis123

dedereis123

Üye
bir yorum yaptım konu çoştu vay be :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:thumbup:

- - - Eklendi - - -

Evet ama insan yinede imkanların tamamını istemezmi? örneğin yüz tanıma,UI gpu hızlandırması*

*go launcher ex kurun birde gingerbreadda kurun hız farkını görün

Yükleme komutunu gönderdim birazdan kurulur bakalım :pc:

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt