Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriSony Xperia Z2 vs HTC One M8 [Z2 Aldım Sorularınızı Cevaplayabilirim]
An itibari ile şarj %98, şarja takalı 4 saat oldu. %12 iken takmıştım. Arkadaşlar birde klavyenin kelime tahmini berbat ötesi. Önerisi olan var mı? Doğru yazdığımı yanlış yapıyor. Lazım yazıyorum aldım diye düzeltiyor ya.
An itibari ile şarj %98, şarja takalı 4 saat oldu. %12 iken takmıştım. Arkadaşlar birde klavyenin kelime tahmini berbat ötesi. Önerisi olan var mı? Doğru yazdığımı yanlış yapıyor. Lazım yazıyorum aldım diye düzeltiyor ya.
Ayarlardan düzeltmeyi kapat Ben sevmiyorum onu iPad'de bile kapadım
hasan3472ty
Üye
Ben Tr de amiral gemilerin kulaklığında şüphe var diye kaygı duyuyorum. M8 de de öyle sahtesi var . Bunları düzenleyen bandrol koyan her kimse orjinalini içinden çıkarıyor olabilir . Sony taa Japonya'dan . HTC Tayvan dan . Samsung lg Kore Çin ve vietnam dan geliyor .
Bana kalırsa şu an hiç bir cihaz bu fiyatı hak etmiyor. Max 1.600 Tl'dir hakkı. Ama bu dediğim Ip5S, GalaxyS5, LG G3, One M8 içinde geçerli. Yani illa bu fiyat bandından bir ürün alacaksanız öneririm Z2'yi.
archh
Üye
insanın eli titrer kredi kartına şifreyi girerken ama telefon beni büyüledi resmen alcam onu başka çaresi yok
Xperia Klavye çok iyi bence.
Ayarlardan, Türkçe paketini indirdin değil mi? Söz tahmini kısmından, öner ama yazdığımı değiştirme gibi bir seçenek olması lazım 3.seçenek. Hep öyle kullanırım. -Tamam kapatmışsın, alttakileri okumadan yazmıştım. ()