chun02
Üye
Tasarım kişiden kişiye değişirBen note serisinden bir gün vaz geçersem diğer seri one serisi olur . Dünyada varsa daha kaliteli seri one serisi gibi biri desin ki aha bu . Tasarım kalite performans sense ne desen onda . Z2 bence tasarımda M8 e göre geride . Ele oturma kasası ip3g ile başladı one serisi ile devam etti yani küt kasalar gerçekten tuhaf . Bunu samsung s2 den sonra düzeltti aple 4 ile bozdu .
Hayırlı olsun değerli insan
Herhangi bir sorununu gördün mü şimdiye kadar? Gözle görülür kronik sorun? @MCR Killjoy
Kasa açıklığı Z1c'de de var. Sony bunu hep yapıyor okudukça cihazdan bezdim ben.Isınma sorunu var az bir şey. Menüde gezerken ve ya internete girerken arkada artan ısıyı hissedebiliyorsunuz. Ama el yakma derecesinde değil elbette. Daha çok ılıklık gibi diyelim. Tek bana özel sanıyordum internete baktım %60-70 gibi bir oranda çoğu kişide görülüyormuş. Yani kronik bir ısınma sorunu olduğunu söyleyebiliriz. Birde bende daha olmayan fakat kullanıcı kulüplerinde gördüğüm akdarı ile lens kayması ve kasa açıklığı varmış bazı cihazlarda. Bende sorun yok şimdilik. Zaten kasa açıklığı şu an yoksa ileride oluşmaz sanırım.
Kasa açıklığı Z1c'de de var. Sony bunu hep yapıyor okudukça cihazdan bezdim ben.
Okuduğuma göre kasa açıklığı olsa bile sorun olmuyormuş. İçi yeşil bir şey kaplıymış yani sorun olmuyormuş ama kasa açıklığını Teleservice kullanıcı hatası olarak görüyor sorun orada.
Aynen. Z1c ana konusunda biri almış kasa açıklığı ve flaş patlaması sorunu vardı. Servise vermiş, geri yollamışlar bir şey yapamadan. Mahkemeye başvurmuş parasını geri almıştı galiba. İnsanları uğraştırıyorlar resmen, Sony-Almanya flaş patlamasını kabul etti zaten, kasa açıklığı da diğer ülkelerde de mevcut incelemelerde görürsünüz ama kabul etmiyorlar.Kullanıcı hatası olarak görüyorlarsa büyük yanlış yapıyorlar. O zaman tüketici heyetine başvurmak gerekir. Ölme eşeğim yaz gelsin. 4-5 ay süründürür. Çok saçma olmuş.
Root yapamazsan bana pm at. =P
Kardeşim cihazın hayırlı olsun senden bir şey rica edebilir miyim mümkünse kulaklık ve şarj aletinin resmini çekip paylaşır mısın benim kutudan çıkan kulaklıkta çok dandik ve birde şarj aletini takarken zor giriyor samsung'un şarj aleti daha kolay giriyor
Hemen atarım.
Evet takıp çıkarma sorunlu biraz. Bayağı sert. Bir şeyleri kıracağım diye korkuyor insan. Ve Jack girişide yumuşak. Klik sesi gelmiyor oturunca. İlk başta yerine tam oturup oturmadığını anlayamadım kulaklığın. Biraz beklerseniz atayım hemen fotoğrafları.
Hocam antutu falan yapmadım bilmiyorum onu ama cm onu satın aldı diye biliyorum clean master yüklü olan cihazlarda daha yüksek sonuç veriyor diye duygum ondan sonra gözümdeki güvenilirliği kalmadı. Şarj aleti aynı ancak bendeki kulaklık çok daha farklı kulakiçi bile değil :S oysaki sitesinde bahsedilen kulaklık çok iyi anlatılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?