Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
Sağolasın hacı, Bizdeuygun'dan aldım 1350'ye baya memnunum :)
hayırlı olsun canım. telefonda bi kusur yok dimi (lens kayması, arka ve ön kısımda ufak kasa açıklığı, sd ve sim kartın olduğu kapaklarda anormallikler vs. ). bide senin tel hangi seri numaralı.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Anil-D

Anil-D

Üye
900 tl 19 ay garantili cekiyimmi altima

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler:)
hayırlı olsun canım. telefonda bi kusur yok dimi (lens kayması, arka ve ön kısımda ufak kasa açıklığı, sd ve sim kartın olduğu kapaklarda anormallikler vs. ). bide senin tel hangi seri numaralı.
Seri numarasına bakamadım ya, sim kartın arkasında beyaz bir şey gördüm ama çıkarmaya çalışmadım. Kasa açıklığı için baya bi baktım ama göremedim lensse hafif yukarıda ama ortada gibi duruyor. Baya memnunum yani:)

serecans

serecans

Üye
hayırlı olsun iyi günlerde kullanin ☺

• Beğen

archh

Üye
Hayırlı olsun :-)

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler:)

WhatsNew de Xscape albümü artık yok mu?

Terzi38

Terzi38

Üye
Arkadaşlar LG g3 de arama geldiği zaman oyun oynarken ekranda bildirim küçük bildirim gibi cevaplama ekranı çıkıyor bende clas of clans oynuyorum arama gelince oyundan çıkmak zorunda kalıyorum g3 deki gibi bi arama cevaplama programı varmi

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dostlar z2 ile 3 arasında fazla fark yok sanırım . Z ile z1 gibi . O yüzden durumu olmayan z2 mantıklı değil mi . Z4 ile sgs 6 fena olacak deniyor .

98farom98

98farom98

Üye
Dostlar z2 ile 3 arasında fazla fark yok sanırım . Z ile z1 gibi . O yüzden durumu olmayan z2 mantıklı değil mi . Z4 ile sgs 6 fena olacak deniyor .
Aynen öyle snap 810 ve 4gb ram ile gelirse Z4 alınır

man20

man20

Üye
Seri numarasına bakamadım ya, sim kartın arkasında beyaz bir şey gördüm ama çıkarmaya çalışmadım. Kasa açıklığı için baya bi baktım ama göremedim lensse hafif yukarıda ama ortada gibi duruyor. Baya memnunum yani:)
zaten ordan bakılmıyo canım :) micro sd kapağı varya aç onu orda kızak gibi bişi var çek onu kendine doğru zaten kolay geliyo orda yazıyo seri numarası. @0MG90

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye

Turkcell

zencibitc

zencibitc

Üye
Iyi gunler gitti gidiyordan almayi disunuyorum son guncellemeyle isinma ve kamera sorunu varmi ?

0MG90

0MG90

Üye
Isınma oyun falan oynarken ister istemez oluyor bir süre sonra. Kamerada bir sorun yok ama sen son üretimlerden iste.

zencibitc

zencibitc

Üye
Normal kullanimda isinma varmimuzik internet whatsapp kullqnirken yani ve oyun oynarkenki sicakligi cokmu fazla yoksa normalmi

0MG90

0MG90

Üye
Müzik, internette çok değil. Veri alışverişi bazen ısı yapabiliyor. Oyun oynarken rahatsız edecek kadar değil. Arkası zaten cam olduğu için illaki ısıyı hissedeceksiniz çok takmayın buna.

Üst Alt