Invoke
Üye
kasa açıklığınıda gidermişler ama güç tuşunun bitişiğinde çok ufak bi ışık sızıntısı gibi bişi var normalde çıplak gözle bakınca görünmüyor. ekran camı çerçeveye tam yapışık gibi görünüyor yani açıklık görünmüyor ama diğer telefonumla flaşlı çekince resimde gördüm bende ışık sızıntısını. arka kameradaki lens kaymasını da düzeltmişler. @yakupb03 2015 başı geliyor.arkadaşlar android L ile ilgili bi gelişme yok mu ?![]()
inş. merakla bekliyoruz2015 başı geliyor.

Normal mesajlaşma uygulamasıyla olmuyor mu?Z2 de nasıl 200 ve üzeri sms gönderebilirim. Benim için sms göndermek çok önemli okadar kişiye. Handcent diye bi uygulama kurdum. 50 kişinin üzerine çıkınca her sms için izin istiyor. qarapapaq senin tecrübenin olduğunu düşünüyorum. Sen ne diyorsun?
Z2 de nasıl 200 ve üzeri sms gönderebilirim. Benim için sms göndermek çok önemli okadar kişiye. Handcent diye bi uygulama kurdum. 50 kişinin üzerine çıkınca her sms için izin istiyor. qarapapaq senin tecrübenin olduğunu düşünüyorum. Sen ne diyorsun?
Evet hem normal koruyucu hemde temperli cam var.Arkadaşlar telefonun arka kısmı içinde cam koruyucu satılıyor mu? Bn geçen teknosaya sormuştum orası için koruyucu yok demişti.
Yani kendi mesajlaşma uygulaması ile 200 kişi seçiliyor ama gönder dediğimde fazla kişi eklediniz diyo. Ve ayarlar>Güvenlik >SMS limiti adlı bi seçenek göremedim. Nasıl olacak bu Allahım...Ayarlar> Güvenlik> SMS mesaj limiti, ile olması lazım.
Ayarlar> Güvenlik> SMS mesaj limiti, ile olması lazım.
Bi şey sormak istiyorum Xperia Z2 yi root lamak için King Android.exe diye bi program buldum bu program hakında bi şeyler biliyor musun?

senin aldigin yerde taksite boluyorlarmi 9 aTelefonun kulaklığı müthiş ama kablosu berbat. Ben böyle dolanan kablo görmedim.
Taksit yasak hacısenin aldigin yerde taksite boluyorlarmi 9 a