Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İmza kurallarını unutmayın beyler hatırlatayım sistemden silmemiz icab ederse tamamı siliniyor bilginize.

mives

mives

Üye
Z2 de nasıl 200 ve üzeri sms gönderebilirim. Benim için sms göndermek çok önemli okadar kişiye. Handcent diye bi uygulama kurdum. 50 kişinin üzerine çıkınca her sms için izin istiyor. Yardım lütfen...

man20

man20

Üye
arkadaşlar bugün telefonum gelmiş servisten. gidip aldım teknosadan. telefon değişimi yapmamışlar seri numaram aynı. ama sanırım çerçeveyi komple değiştirmişler artık kapaklar çerçeveyle aynı hizada biri çok içerde diğeride çok dışarda değil :D kasa açıklığınıda gidermişler ama güç tuşunun bitişiğinde çok ufak bi ışık sızıntısı gibi bişi var normalde çıplak gözle bakınca görünmüyor. ekran camı çerçeveye tam yapışık gibi görünüyor yani açıklık görünmüyor ama diğer telefonumla flaşlı çekince resimde gördüm bende ışık sızıntısını. arka kameradaki lens kaymasını da düzeltmişler. @yakupb03

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Invoke ve yakupb03

archh

Üye
arkadaşlar android L ile ilgili bi gelişme yok mu ? :)

mives

mives

Üye
Z2 de nasıl 200 ve üzeri sms gönderebilirim. Benim için sms göndermek çok önemli okadar kişiye. Handcent diye bi uygulama kurdum. 50 kişinin üzerine çıkınca her sms için izin istiyor. qarapapaq senin tecrübenin olduğunu düşünüyorum. Sen ne diyorsun?

0MG90

0MG90

Üye
Z2 de nasıl 200 ve üzeri sms gönderebilirim. Benim için sms göndermek çok önemli okadar kişiye. Handcent diye bi uygulama kurdum. 50 kişinin üzerine çıkınca her sms için izin istiyor. qarapapaq senin tecrübenin olduğunu düşünüyorum. Sen ne diyorsun?
Normal mesajlaşma uygulamasıyla olmuyor mu?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Ayarlar> Güvenlik> SMS mesaj limiti, ile olması lazım.

man20

man20

Üye
Arkadaşlar telefonun arka kısmı içinde cam koruyucu satılıyor mu? Bn geçen teknosaya sormuştum orası için koruyucu yok demişti.

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar telefonun arka kısmı içinde cam koruyucu satılıyor mu? Bn geçen teknosaya sormuştum orası için koruyucu yok demişti.
Evet hem normal koruyucu hemde temperli cam var.

mives

mives

Üye
Yani kendi mesajlaşma uygulaması ile 200 kişi seçiliyor ama gönder dediğimde fazla kişi eklediniz diyo. Ve ayarlar>Güvenlik >SMS limiti adlı bi seçenek göremedim. Nasıl olacak bu Allahım...
Acaba benim bu sorunuma(çok kişiye birden sms gönderememe) çözüm olacak başka konu başlıkları var mı?
Benim bu problemi burada yazmamın nedeni Xperia Z2 de böyle bi sorun yaşamış olmam.

mives

mives

Üye

Bi şey sormak istiyorum Xperia Z2 yi root lamak için King Android.exe diye bi program buldum bu program hakında bi şeyler biliyor musun?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Anil-D

Anil-D

Üye
kingo roottur o haci king android exe ne :)

0MG90

0MG90

Üye
Telefonun kulaklığı müthiş ama kablosu berbat. Ben böyle dolanan kablo görmedim.

Üst Alt