Never_Back_Down
Üye
Yardım - Çağrıyı Mesaj İle Geri Çevir Kapatma - MaxiCep Bir bakarmısınız arkadaşlar
Aynen bazen uykuda da şarj çok gidiyor nasıl yapabilirim
Bu da root istiyor benim tel root suzDaha önce kullanmadım gerçi ama bir bak, belki işine yarar:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi sizde mi sorun var anlamadım?Daha önce kullanmadım gerçi ama bir bak, belki işine yarar:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonu gece sokmuyorum mesela şarja kanepe de yatıyorum üstüne basarlar diye uyurken kanepenin altına itiyorm biraz gece 12 1 gibi uyudum sarj % 39 sabah 9 da kalktım yine 39 net falan kapalı tabi bildirim gelmiyor telefona. Bence bildiğin uyuyor telefon :-) ;-)Bu da root istiyor benim tel root suz
Yok hocam bildirim gelmiyor ışık yanmio yani uyuyor telefon sabah neti açıyorum whatsapptan gelen mesaj ben girmeden görünmüyor. Bence gideri var telefonun :-)Senin stamina modunda bildirim açık uygulama vardır
Eminim bişey kullanıyodur telefonu uyku modunda yoksa o kadar şarj gitmesinin imkanı yok bende sabaha kadar %2-3 arası anca gidiyo bence bi fabrika ayarlarına döndür teliYok hocam bildirim gelmiyor ışık yanmio yani uyuyor telefon sabah neti açıyorum whatsapptan gelen mesaj ben girmeden görünmüyor. Bence gideri var telefonun :-)
sorun varsa bile bence güzel bi sorun neden fabrikaya döndürüp o özelliği bozsun ki. ne güzel işte şarzı bitmiyor.Eminim bişey kullanıyodur telefonu uyku modunda yoksa o kadar şarj gitmesinin imkanı yok bende sabaha kadar %2-3 arası anca gidiyo bence bi fabrika ayarlarına döndür teli
Ben öbür arkadaşla karıştırdım şarjı çabuk bitenle :-) dostum stamina modunun özelliği o zaten :-)sorun varsa bile bence güzel bi sorun neden fabrikaya döndürüp o özelliği bozsun ki. ne güzel işte şarzı bitmiyor.
Bende de aynı sorun var ve göndermeyi düşünüyorum. Senin cihaz servis çıkışı sana ulaşınca bana yazar misin? Ne olmuş? Ne değişmiş? Kaç günde geldi tekrar? Falan :-)dün sabah servise yolladım z2'mi bakalım ne olcak. sorun olarak şöyle yazdırdım: ''ekran ile çerçeve arasında kasa açıklığı var ön ve arka tarafta güç tuşunun bulunduğu taraflarda. arka kamerada lens kayması var. SD kartın olduğu kapak çok dışarda sim kartın bulunduğu kapakta çok içerde duruyor.''
tamam burda paylaşcam durumu.Bende de aynı sorun var ve göndermeyi düşünüyorum. Senin cihaz servis çıkışı sana ulaşınca bana yazar misin? Ne olmuş? Ne değişmiş? Kaç günde geldi tekrar? Falan :-)
fabrika ayarlarına dönArkadaşlar Z2 telefonumda kendi kendine şarj yiyor çözümü varmı
Fabrika ayarlarına dönsem tel de herşey silinecek işin yoksa geri yükle neyse sağol ilgilendiğin içinfabrika ayarlarına dön
Beni de listeye ekleyin@-qarapapaq-