Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
yakupb03

yakupb03

Üye
Daha önce kullanmadım gerçi ama bir bak, belki işine yarar:
Abi sizde mi sorun var anlamadım?
Bu da root istiyor benim tel root suz
Telefonu gece sokmuyorum mesela şarja kanepe de yatıyorum üstüne basarlar diye uyurken kanepenin altına itiyorm biraz gece 12 1 gibi uyudum sarj % 39 sabah 9 da kalktım yine 39 net falan kapalı tabi bildirim gelmiyor telefona. Bence bildiğin uyuyor telefon :-) ;-)

archh

Üye
Senin stamina modunda bildirim açık uygulama vardır

yakupb03

yakupb03

Üye
Senin stamina modunda bildirim açık uygulama vardır
Yok hocam bildirim gelmiyor ışık yanmio yani uyuyor telefon sabah neti açıyorum whatsapptan gelen mesaj ben girmeden görünmüyor. Bence gideri var telefonun :-)

archh

Üye
Yok hocam bildirim gelmiyor ışık yanmio yani uyuyor telefon sabah neti açıyorum whatsapptan gelen mesaj ben girmeden görünmüyor. Bence gideri var telefonun :-)
Eminim bişey kullanıyodur telefonu uyku modunda yoksa o kadar şarj gitmesinin imkanı yok bende sabaha kadar %2-3 arası anca gidiyo bence bi fabrika ayarlarına döndür teli

man20

man20

Üye
Eminim bişey kullanıyodur telefonu uyku modunda yoksa o kadar şarj gitmesinin imkanı yok bende sabaha kadar %2-3 arası anca gidiyo bence bi fabrika ayarlarına döndür teli
sorun varsa bile bence güzel bi sorun neden fabrikaya döndürüp o özelliği bozsun ki. ne güzel işte şarzı bitmiyor.

• Beğen
Tepkiler: yakupb03

archh

Üye
sorun varsa bile bence güzel bi sorun neden fabrikaya döndürüp o özelliği bozsun ki. ne güzel işte şarzı bitmiyor.
Ben öbür arkadaşla karıştırdım şarjı çabuk bitenle :-) dostum stamina modunun özelliği o zaten :-)

98farom98

98farom98

Üye
Başka bir çözüm varmı şarj için senin nasıl uyuyor telefonun ya :S

KempeL

Üye
Arkadaşlar paralel ithalat z3 düşünüyorum z2 z3e yakindir diye sorayim dedim ne dersiniz?

man20

man20

Üye
dün sabah servise yolladım z2'mi bakalım ne olcak. sorun olarak şöyle yazdırdım: ''ekran ile çerçeve arasında kasa açıklığı var ön ve arka tarafta güç tuşunun bulunduğu taraflarda. arka kamerada lens kayması var. SD kartın olduğu kapak çok dışarda sim kartın bulunduğu kapakta çok içerde duruyor.''. bu arada telefonum 14w36 üretimli.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
yakupb03

yakupb03

Üye
dün sabah servise yolladım z2'mi bakalım ne olcak. sorun olarak şöyle yazdırdım: ''ekran ile çerçeve arasında kasa açıklığı var ön ve arka tarafta güç tuşunun bulunduğu taraflarda. arka kamerada lens kayması var. SD kartın olduğu kapak çok dışarda sim kartın bulunduğu kapakta çok içerde duruyor.''

Bende de aynı sorun var ve göndermeyi düşünüyorum. Senin cihaz servis çıkışı sana ulaşınca bana yazar misin? Ne olmuş? Ne değişmiş? Kaç günde geldi tekrar? Falan :-)

man20

man20

Üye
Bende de aynı sorun var ve göndermeyi düşünüyorum. Senin cihaz servis çıkışı sana ulaşınca bana yazar misin? Ne olmuş? Ne değişmiş? Kaç günde geldi tekrar? Falan :-)
tamam burda paylaşcam durumu.

• Beğen
Tepkiler: yakupb03

KempeL

Üye
Arkadaşlar bakarmisiniz z3 almayi düşünüyorum internette z3de kasa açıklığı sorunu cozulmus diyolar nekadar doğrudur bu aynı durum varsa almiycam

98farom98

98farom98

Üye
Arkadaşlar Z2 telefonumda kendi kendine şarj yiyor çözümü varmı

0MG90

0MG90

Üye
Beni de listeye ekleyin :) @-qarapapaq-

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK, Akhtoher ve Invoke

Üst Alt