Akhtoher
Üye
Hayırlı olsunBeni de listeye ekleyin@-qarapapaq-

Sağolasın hacı, Bizdeuygun'dan aldım 1350'ye baya memnunumVaay, hayırlı olsun. İnşallah sorunsuz olur. Nereden aldın?

TeşekkürlerHayırlı olsun![]()

hayırlı olsun canım. telefonda bi kusur yok dimi (lens kayması, arka ve ön kısımda ufak kasa açıklığı, sd ve sim kartın olduğu kapaklarda anormallikler vs. ). bide senin tel hangi seri numaralı.Sağolasın hacı, Bizdeuygun'dan aldım 1350'ye baya memnunum![]()
:-)900 tl 19 ay garantili cekiyimmi altima
TeşekkürlerHayırlı olsun

Seri numarasına bakamadım ya, sim kartın arkasında beyaz bir şey gördüm ama çıkarmaya çalışmadım. Kasa açıklığı için baya bi baktım ama göremedim lensse hafif yukarıda ama ortada gibi duruyor. Baya memnunum yanihayırlı olsun canım. telefonda bi kusur yok dimi (lens kayması, arka ve ön kısımda ufak kasa açıklığı, sd ve sim kartın olduğu kapaklarda anormallikler vs. ). bide senin tel hangi seri numaralı.

Hadi hayırlı olsun inşallah bi sorunu yokturBeni de listeye ekleyin@-qarapapaq-

Aynen öyle snap 810 ve 4gb ram ile gelirse Z4 alınırDostlar z2 ile 3 arasında fazla fark yok sanırım . Z ile z1 gibi . O yüzden durumu olmayan z2 mantıklı değil mi . Z4 ile sgs 6 fena olacak deniyor .
zaten ordan bakılmıyo canımSeri numarasına bakamadım ya, sim kartın arkasında beyaz bir şey gördüm ama çıkarmaya çalışmadım. Kasa açıklığı için baya bi baktım ama göremedim lensse hafif yukarıda ama ortada gibi duruyor. Baya memnunum yani![]()
micro sd kapağı varya aç onu orda kızak gibi bişi var çek onu kendine doğru zaten kolay geliyo orda yazıyo seri numarası. @0MG90