Bizdeuygun'dan. 14W48N11'den mi almıştın sen? seri numarası ne
TR uyumlu priz çıkıyor ama siteye göre değişebilir.Priz yazmak istemistim pardon
Benimkinde sorun yok. 45'ten sonrası sorunsuzdur.Hangisi güvenli olan seri, bende almayi düşünüyorum da hepsiburada'dan. Ona göre arayip soyleyeyim
20 veya 21'di sanırım.arkadaşlar ben telefonumu servise yollamıştım kaç gün geçtikten sonra yeni telefonla değişim istenilebiliniyordu?
peki değişim talebini telefon mağazaya gelmeden teknosa'yı arayarak sölicem dimi? Bu arada bnm telefonu kvk servisine göndermişlerdi bana verdikleri kağıtta oranın adı yazıyodu.20 veya 21'di sanırım.
KVK'ya söylemeniz lazım sanırım.peki değişim talebini telefon mağazaya gelmeden teknosa'yı arayarak sölicem dimi? Bu arada bnm telefonu kvk servisine göndermişlerdi bana verdikleri kağıtta oranın adı yazıyodu.
Telefonu bilemem ama hepsiburada.com güvenilir20 is gunu cumartesi pazar saymayacaksiniz hepsiburadada 1100 guvenilirmi beyaz renk

peki kvk yı mı aricam yoksa teknosayımı telefon değişimi için.20 is gunu cumartesi pazar saymayacaksiniz hepsiburadada 1100 guvenilirmi beyaz renk
senin aldigin yer teknosa ben teknosayi aramistim nokia cihazimi icin onlarda yeni cihaz vermisti banapeki kvk yı mı aricam yoksa teknosayımı telefon değişimi için.