Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"sistem hatasi" (272 mb ovide de ayni hata!!!)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenan_dkaya
Üye
soft format at sonra güncellemeyi yap sorunsuz yükleceksin ama bu seferde ovi store sorunun çıkabilir.
korkucak birşey yok güzel kardeşim n8 sahibiyim bende ve defalarca flash attım kaçıncı belle sürümünü yükledim hatırlamıyorum bile eğer garanti dışına çıkıyor olsaydı 1200 tl verdiğim telefonu riske atmazdım bu telefonu almak için ne zorluklar çektim bilemezsin eminim sende çok zorluk çekmişsindir hem flash sorun yaşatan birşey olsa forumun yarısı belle kullanıyor kimse bu işe kalkışmazdı sadece kendi başına deneme videosu var forumda ona bakarak yap sana tek önerebileceğim bu üstelik flash attığımız dosyalarda orjinal nokia dosyalarıdır sadece hala geliştirilmeye açıktır (zamanından önce yüklediğimiz için) . insanlar orjinal olmayan illegal birşey yüklediğimizi sanıyorlar galiba umarım yardımcı olabilmişimdir
insanlara bişeyler anlatmak çok zor kardeşim boşver onlar aylarca bekleyip sorun yaşadıkları ORJİNAL annalarıyla mutlu olsun biz belle'nin farkını yaşayalım
iPhone.4S
Üye
Konu Sahibi
blmiyorum beyler az sora karti bicimlendircem sora format atcam *#7370# bi arkadas ole yapmis duzelmis