"sistem hatasi" (272 mb ovide de ayni hata!!!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
"sistem hatasi" (272 mb ovide de ayni hata!!!)
arkadaslar dun annayi yuklyim dedim guncellerken sistem hatasi verdi neyse guncellemeye devam etti bitirdi telefon acildi dili inglizce yaptim oyun ve programlar gozuksun die tkrar Turkceye cevirdim restart atti telefon ana ekrana geldi sistem hatasi verdi

bugnde oviden guncelleym dedm bi 272 mb buldu nyse bekledm 45 dk flan , yukledi telefon acilip kapandi ana ekrana geldi tkrar sistem hatasi dedi!! bu nedir arkadaslar ya cildiracam simdi!!

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
yok dostm hayatta flash atmam :)

slant1111

slant1111

Üye
O zaman Ovi de sorun yaşamayan devam et:oke:

tasarimx

Üye
arkadaşın yapacağın şey şu menüden yazılım günceleme ye gir orda yeni 2 adet anna güncellemesi var sırasıyla yükle sorun çözülür.

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
onlari ztn onceden yuklemistim dun ykledim onlari ya nie olmadi peki?? format atsam rehberim gder mi ?

slant1111

slant1111

Üye
Rehberin yedeğini Almalısın:oke:

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
rehberin nasil yedegini alcam dostm? usbyle taktim laptopa hngi klasordeydi bulamiyorum ?

slant1111

slant1111

Üye
Bigisayarına pc suite veya ovi suite yükle,sonra Oradan yedek alabilirsin.

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
telefonun icinde de ovi yukleme dosyasi varmis ona tikladim microsof runtime hatasi verdi

neyse simdi indiriyorum ovi suiteyi 88 mb insin bakalm

devil____boy

Üye
bende oviden yükledim telefon açılınca 3 kere sistem hatası yazısı çıkıyordu tekrar yükleme yaptım olmadı hard soft format attım olmadı en sonunda navifirmden indirdim dosyaları flash attım tertemiz oldu sistem hatası filan kalmadı :good: imkanın varsa nokia shopa götür onlar düzeltir

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
dostm yarin sabah gidiyorum ya :S uni aciliyor malum.. gidemem iste :S hard fortmat atsam duzelir mi?

slant1111

slant1111

Üye
dostm yarin sabah gidiyorum ya :S uni aciliyor malum.. gidemem iste :S hard fortmat atsam duzelir mi?

Bak dostum arkadas atmış gayet iyi oldu temizlendi telefon diyor sende sabit olan konudan nasıl flash atıldığına bak benim konumdan da download linklerini indir flashla.

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
dostm smdi garanti disida oluyor flash atinca atsam onceden atardim..sakata gelmek istemiyorum o yuzden.. garnti disi kalmasi da bisey...of napcam ya hicte zamanm yok yarn sbah otbsum var :S

slant1111

slant1111

Üye
garanti dısı olmuyor .nokia onaylıyor bu yöntemi

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
baziilari garanti disi diyor kardesm , birinden biri ylan ozman..herkes flash atmiyor bildgin gibi , snce nie atmiyor garanti disi kaldigi icn ooablr mi? ykosa nie herkes annayi bekleisn flash atip anna yi indirirdi agustosta..yksa mllet belleye gecti flash atanlar ..

slant1111

slant1111

Üye
tmm dostm sen bilin üni ye bozuk telefonla git çok class olur cool olursun :oke:

• Beğen
Tepkiler: sado826
iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
dostm elmde degl telefonu bosna garanti disina cikaramam

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Servise Git Tertemiz kurup sana teslim ederler rehberinide yedekle misler gibi :naughty: Sakınan Göze Çomak batarmış boş ver flash ıne

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
dostm zamanim yok iste yarin otobusum var sbah veremem servise :S hafiza kartini bicimlendirsem olr mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt