Samsunglara Oyun ve Program Yükleme "Vİdeolu Anlatim" İçİn İçerİ Buyrun

*#52828378# d900 ümde bu kodu girince hiçbirşey olmuyor biri sebebini söylerse sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

not : bir arkadaş yazı karakterini tema yapma demiş, ama değiştirdiği halde olmuyor

begümm

Üye
paylaşım için teşekkürler...

venezual

Üye
eline saglik gardasim
basarilarin ve paylasimlarin devamini dilerim

kese

Üye
sonunda samsung kullanan arkadaşımı inandırabilicem teşekkürler

walla bende herşeyi yaptım 1 devices conncet yazdı oyunu seçtim klsördeki tama java logosu çıktı 2 saniye geçmeden reset attı telefon
birde artık o kodu yazınca hiç bişey olmuyo ,cep ten internetede giremiyorum bir de samsung pc studio telefonumu görmüyo lütfen yardım edin çok kötü oldum

ne biçim iş ya bi mesaj yazıyoz cevap yazan yok üyeler maşalah yılda bi giriyolar herhalde internete

Soru Seri yükleme Sırasında kendini Kapatıp açıyor bu makine sorun acep nerde d900i model telefon dediğin sekilde yaptım ankca sadece orda hata alıyorum Connecting falan oke

MontXi

Üye
Bravo çok güzel bi çalışma çok yararlı!

aynı sorun bendede oluyo belki de telefonlarımızdaki versiyon farkı vardır?biri çıkıp da bişey söylemiyo arkadaş ne biçim forum anlmadım
bi ara minton divx playerdada vardı böyle şeyler güncelleme yapmıştı elemanın biri meğerse versiyon farklıymış.

rh1611

Üye
Yüklemek Istediğim Dosya Rar Lı Bi Dosya dosyayı Açtığımda Içinde Bir Sürü Dosya Var. Örneğin War_Of_The_Worlds-j2me-samsung-(240x320).jar diye bi dosya bu dosya rar olarak görünüyor bunu açtığımda içinde bi sürü dosya var.Bu oyunu nasıl yükleyebilirim??

onu açmayacak sın arkadaşım öyle dursun o
onu atacaksın telefona
bazı salaklarda hala cevap yazmıyo

casper15

Üye
allah razı olsun yükledim

yagyag

Üye
arkadaşım hepsini sen mi kaşfettin gerçekten zor iş eline sağlık

bu yüklemeler u600 içinde gecerlimi acaba...

xfurkan1

Üye
bende softick ppp tanımıyo kapatıp açtım yine olmuyo

ustacım verdiğin bilgiler için sagol bende d900 i kullanıcısıyım dediklerini annen uyguladım telefonu softick e tanıtana kadar canım çıktı ve şimdide yükleme de hata diyo ve diger arkadaşlardaki gibi reset olayı felan olmuyo , sadece yüklemede hata mesajı veriyor. jar ve jad dosyaları aynı klasörde ama bi türlü yapamadım yardımcı olabilirmisin veya senin gibi yardımcı olacak arkadaşlardan cevap bekliyorum...

ilo53

Üye
bende e250 var ben oyunu yukleyemedım galıba her aynı yalnız son serı yuklemede ındırılıyor yazmadı reset attı oyun fılan yuklen medı nasıl yukluyebılırım

cmgndzr

Üye
tşkrler 1 oyun yükledim ama diğerini ne kdar süre sonra atmam gerekio 10 dk sonra denedin reset atıo telefon bide oyun indiriorum ama jar olarak onları nasıl yüklicem

winpopup

Üye
bı turlu tanıtamadım nası becerecem ben bunu ya?