Vaktim oldukça bildiğimiz konularda yardımcı olmaya çalışırız.Sağolasın.eyv. saitn kardeş arada burayla ilgilenirsen sevinirim okul dershane derken pek bakamıyorum
Bu konu yasal olmadığı için girmek istemiyorum açıkçası pek bir bilgimde yok ancak bir tecrübe yaşamıştım bu konuda onu paylaşabilirim belki işine yarar.kayıt dışı telefona imei numarası nasıl atılıyo biliyomusun?
kayıt dışı telefona imei numarası nasıl atılıyo biliyomusun?
Arkadaşım "E" simgesi EDGE'in işaretidir buda bir bağlantı şekli.Arkadaşlar..
Samsung Star telefonum var..
Zaman zaman kendi kendine ekranda " E " Simgesi çıkıyor. Internete bağlanmıyorum. Herhangi bir şekilde Dosya'da yüklemedim Internetten..
Ve
Telefonuma "
--------------- Ekleme ---------------
Bilinmeyen Numara yazan bir arama geliyor ve ben kapatana kadar karşı taraf kapatmıyor. Herhangi bir ses vs yok.
Bunun sebebi ne olabilir ?
Birşey değil.Saint1: Teşekkür ederim cevabın için. " E " EdGe Simgesi olayını anladım.. Ancak... Telefonuma gelen " Bilinmeyen Arama " olayını anlayamadım.. Ben aramıyorum ki.. Beni arıyorlar Bilinmeyen Numara diyor ve ben kapatana kadar kapatmıyor Sanki otomatik aranma gibi.. Bu durum nedir, nasıl oluyor yada TeleFonun içinde bir Dosya varda kendi kendine mi o işi yapıyor ?
Mavi "E" simgesi Edge işaretidir bir çeşit internet bağlantı şekili.mavi olduğu sürece bağlı değildir bağlandığında kırmızı olur.merhaba öncelikle şimdiden çok teşekkur edrim samsunL700 modelini yeni aldım biraz acemiyim bir kaç bi şey sormak istedim ben çözemedim ekran da Sol üstede mavi renk de E simgesi var onun hemen yanında yeşil renk de R simgesi var acaba bu simgeler nedir hattım faturalıda ister istemez tedirgin oluyorum şimdiden teşekkurler
çok sagolunMerhaba.tekrardan mrhb ya bi telefonu öğrenmesi baya zor olacak sanırım samsungL700 bu sefer de mesaj attıkdan sonra iletim raporu olayını çözemedim mesajlar-ayarlariletim mesajı alma seçeneği acık yaptım bu şekilde mesaj attıyorum nokıa lardaki gibi iletim raporu bi türlü olmuyor yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günlerçok sagolun
Bildiğim kadarıyla senin telefonunda wifi yok.bu durumda facebook'dan başka siteye bedava giremezsin.ya benim telefonum samsung C3510 genoa ben bu telefondan internete ücretsiz bağlanabilirmiyim bağlanabilirsemde nasıl. bir sorum daha vardı.hani samsungun corby markasında bir telefonu var ya işte bende yazı türümü ondaki gibi yani corby de yazı türü el yazısı gibi bende öyle yapamazmıyım????