Samsung Telefonlar hakkındaki soru ve sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

SAINT1

SAINT1

Üye
EyvAllah

srhtttr

Üye
slm ben telefon almayı düşünüyorum samsung monte ve star wi-fi arasında kaldım aslında monte almak istiyorum ama msj sorunu gözümü korkutuo yani anlamıyorum samsungun bir önceki star wi-fi modelinde el yazı tanıma ve q klavye msjlarda varken bu modelinde neden yok capacitive ekran diyemi eğer öyleyse bunu değiştirebileceğimiz bi yazılım mevcutmu yada yine resistive ekranlı bi telefonmu almamız lazım acil yardım kurudum kaldım:)

SAINT1

SAINT1

Üye
mesaj yazma konusunda ben sana star wifi'yi öneririm.sana şöyle anlatayım star'ın kalemi ve qverty klavyesi var bunun yanısıra diğer kalemsiz telefonlara kalemle dokunduğunda algılamıyor buda sana star'ın dokunmatiğinin ne derece iyi olduğunu anlaman açısından iyi bir örnek olur.
dokunmatiğide monte'yi bilmiyorum ama dokunduğun an değil hafif baskı uyguladığında algılıyor buda tam bir tuş görevi görmesini sağlıyor hepsii qwerty klavyeyle birleştirince mesaj konusunda tartışılmaz bir fark var bence aralarında.wi-fi'de sana extra olarak beleş internet imkanı sağlar.

berkexy

Üye
merhaba bende samsung lindy var hareket sensörlü oyunları kullanablir miyim blgilendirirseniz sevinirim

SAINT1

SAINT1

Üye
samsung liny'de sensör varmı?
bu konuda tam bir bilim yok bildiğim kadarı ile qwerty klavyesi yok.Normalde samsung star oyunlarını oynatıyor ama sensör yoksa bunları oynayamazsın tabi.

scakmak

Üye
arkadaslar samsung b7320 içn pes 2010 u nasıl ve nerden ekleyebilirim lütfen yardım

SAINT1

SAINT1

Üye
şuraya bi bak istersen.

srhtttr

Üye
eyw saint1 bende star almayı düşünüyorum ama sormak istediğim montede qwerty klavye ve el yazısı tanıma yok ya bu yazılımsal bişeymi sonradan yüklenebilirmi çıkınca yazılımı yoksa telefonun ekranıylamı ilgili

SAINT1

SAINT1

Üye
Yazılımla çözülmeyecek sorun yok gibi ben monte konusundan çok star telefonları takip ettiğimden bilmiyorum ama belki senin telefonun içinde firmware çıkmıştır.bu yazılımlarla telefonunda qwerty klavyede olabilir.Fakat bu yazılımlar cihazını garanti kapsamı dışında vırakabilir.
Eğer telefonun orjinalinde qwerty klavye yoksa bence böyle kullanmaya alışmalısın.emin ol qwerty klavyesi olanların çoğuda yine normal tuştakımını daha çok kullanıyor.

srhtttr

Üye
eyw saınt1 ben el yazısı tanıma özelliğini çok seviyorum o bakımdan sordum ama sanırım star wi-fi alıcam 3g olanında da yokmuş bu özellik:) fiyatı ne kadar peki bi sürü rakam varda piyasada

SAINT1

SAINT1

Üye
Bildiğim kadarı ile media markt'da 380-390 gibi bir fiyatı var teknosa'da falan da 400 gibiydi en son baktığımda belki biraz daha düşmüştür çünkü bakalı 1 ay'ı geçti.

srhtttr

Üye
eyw saınt1 tesekkürler bilgiler için alırsam eger burda paylaşıcam:)

ogul8

ogul8

Üye
samsung star wi-fi reset nedir

SemihCebraiL

Üye
telefonu dün aldım tuş kilidinden çıkmak için beklet tuşuna bas diyor fakat o tuşu bulamadım bi türlü ve birisi beni arayınca meşgul çalıyomuş + mesaj atamıyorum ne ayarı yapmam lazım

afganistanlı

Üye
selam arkadaşlar benim c5212 telefonum var video çekiyorum hafıza kartına atıyorum ama telefonun bataryasını söküp takınca hafıza kartındaki çekim yaptığım videolar siliniyor ne yapabilirim

LieX

LieX

Üye
montenin ön kamerayı nasıl aççaz ? :D biraz kolay oldu ama nese ben bulamadım sonucata

murataraz

Üye
selam.samsung star wifi model telefonumun dokunmatiği çalışmıyor.sadece arama yapabiliyorum.sorun nedir acaba.şimdiden teşekkürler.

queen25

queen25

Üye
ben s5233 wifi alıcamda içinde şarkı tanıma özelliği var mı acaba bilen varmı:hmmm

SAINT1

SAINT1

Üye
ben s5233 wifi alıcamda içinde şarkı tanıma özelliği var mı acaba bilen varmı:hmmm
evet var.
menü / müzik / müzik bul'a tıkladığında tekrar müzik bul' tıklayıp 5sn. kadar müziği dinletip sonuç olarak albüm kapak resmi,şarkıcı,şarkı ve albüm adını alabiliyorsun.

Üst Alt