Samsung Galaxy J200F Brick Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

PECKERS

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy J200F Brick Oldu
Herkese merhabalar, geçtiğimiz aylarda Samsung J200F cihazıma bir rom atmak istedim. Bu konularda acemiyim tam olarak ne yaptım bilmiyorum ama yaptıklarım genel olarak ODİN'den yazılım atmak vesaire oldu, sonrasında yazılım sırasında artık ne olduğunu hatırlamıyorum fakat telefonum sadece açılma ekranında kalmaya başladı ve açınca sadece o ekran geliyordu. Sonrasında telefona 2 ay civarı dokunmadım bu hafta aklıma geldi telefonu açmaya çalışınca artık hiçbir şekilde ekranda bir oynama olmadığını farkettim yani tamamen siyahtı, ne download moda girebiliyorum ne de telefon açılma ekranını görebiliyorum. USB JIG yöntemini buldum denedim fakat yaramadı. Odine girdim telefonun COM unu görüyor custom rom atmaya çalışıyorum şuan fakat SetupConnection'da hata veriyor tıkanıyor. Belki de usb aygıtları çözümlemesini açmamışımdır. Bu konu hakkında çözümünüz veya çözebilecek birilerini tanıyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Odin ile custom rom mu attın?

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Foruma konu acarlar 30 dakika sonra sırra kadem basarlar. Değişik.
Mesaj birleştirildi:

Çökmekten kahruperișan olmuş siteye de açmış konuyu. Orada da aynısını yapmış. Bre Müslüman bakmicen meğer aynı konuları acma sağda solda.

Üst Alt