Samsung Telefonlar hakkındaki soru ve sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetadıgüzel

Üye
arkadaşım bende samsung m8800 almayı düşünüyorum internetteki videoları çalıştırıyormu bilgi verirsen sevinirim

SAINT1

SAINT1

Üye
arkadaşım bende samsung m8800 almayı düşünüyorum internetteki videoları çalıştırıyormu bilgi verirsen sevinirim
Bu telefonda wi-fi yok.Samsung işletim sistemini kullanıyor.
Ayrıca internet için zayıf bir telefon ama mobile sitelerdeki videoları izleyebilirsin diye düşünüyorum.mobile video izlenen site sayısıda çok az.

queen25

queen25

Üye
teşekkür ederim :oke:

Nur~

Üye
Benim telefonum samsung gt-c3053 önceden o mavi E yazısı yani edge görünüyordu şimdi kayboldu bazen arkadaşlar cepten facebooka giriyorlar onlarda E simgesi çıkıyor ama bende çıkmıyor ve benim bağlanmıyor ... Bağlandığımda ilk olarak kırmızı Edge simgesi üstte çıkıyor ama sonra lütfen bekleyin yazıyor ve tekrar aynı yere dönuyor neden acaba bilgilendirirseniz çok memnun olurum =)=)

ugurygt

Üye
MERHABALAR ARKADAŞLAR.E-MAİLLERİMİ CEPTEN KONTROL ETEMK İÇİN ACTİVESYNC İİLE UĞRAŞTIM NE GİRDİYSEM AÇILMIYOR ULAŞMIYOR E-MAİLLERİME.YARDIMCI OLURSANIZ EMEĞİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER.TELEFONUM S5620 MONTE:hmmm

SAINT1

SAINT1

Üye
Benim telefonum samsung gt-c3053 önceden o mavi E yazısı yani edge görünüyordu şimdi kayboldu bazen arkadaşlar cepten facebooka giriyorlar onlarda E simgesi çıkıyor ama bende çıkmıyor ve benim bağlanmıyor ... Bağlandığımda ilk olarak kırmızı Edge simgesi üstte çıkıyor ama sonra lütfen bekleyin yazıyor ve tekrar aynı yere dönuyor neden acaba bilgilendirirseniz çok memnun olurum =)=)
Bu problem büyük ihtimalle kullandığınız operatörden kaynaklanablir.Kullandığınız operatörü arayarak telefon hattınızın internet (Gprs)'e açık olup olmadığını öğrenmenizi tavsiye ederim.

MERHABALAR ARKADAŞLAR.E-MAİLLERİMİ CEPTEN KONTROL ETEMK İÇİN ACTİVESYNC İİLE UĞRAŞTIM NE GİRDİYSEM AÇILMIYOR ULAŞMIYOR E-MAİLLERİME.YARDIMCI OLURSANIZ EMEĞİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER.TELEFONUM S5620 MONTE:hmmm

İmzamdaki konuda mail ayarları verilmiştir.Ayarlar için alttaki imzama tıklayın.
Bu ayarları mesajlar/ayarlar bölümündeki e-posta ayarlarına girerek orada mail hesabınızı oluşturabilir ve maillerinize bakabilirsiniz.

Active sync konuısunda yardımcı olamıyacağım ben 5233w kullanıyorum o seçenek yok benim telefonumda o yüzden deneme şansında yok.

zx12muco

Üye
Arkadaşlar Samsung-B7300 aldım ama mesaj gönderemiyorum. 'Gönderme işlemi başarısız' diyor. ne yapmalıyım???

cevik_ayhan

Üye
Samsung s5620 monte telefonu yeni aldım. Telefonun sol üst köşesinde mavi renkte e işareti çıkıyor ve gitmiyor. Bu e işareti edge yi mi simgeliyor. Ayrıca bu işaret çıktığı sürece ben internete mi girmiş oluyorum. Bunu nasıl kapatabilirim.

inanma

Üye
arkadaşlar merhaba ben youtubedye samsung star iphone theme yazınca bürsürü çıkıyor linkleriyle beraber firware yüklememmiz gerekiyormuş kardeşlerim bi yardım edin tırsıyorum telefonu alanı 7 ay fln oluyor ilk teli aldğimda yüklüyüm dedim tel kapandı açilmadi :D bende bozuldu die garantiye götürdüm meyerse fireware yapınca garanti siliniyormuş ama anlamadilar :D yenisini aldim youtubede gördüm çok güzel temalar hoşuma giti ama orda s5230 yazıyor :S beniki gt-s5233Wifi farkedermi korkuyorm kardeş bi yardım etsen çok makbule geçer

Mecut1

Üye
samsun s8300 telefonum var bluetooth kulaklık aldım hm 1500 gayet güzel çalışıyor ama müzik çalmıyor sadece telefon konuşmaları için kullanabiliyorum... nasıl müzik dinleyebilirim...
:ağlarım:

DavidOFF13

Üye
telefon kapalıyken nasıl PC bağlantısı yapabilirim kardeş ? tlefon açılmıyor da :(

Üst Alt