Samsung Telefonlar hakkındaki soru ve sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

SAINT1

SAINT1

Üye
N95'de hangi sürüm var bilmiyorum ama i550w'de symbian 60 ve midp 2.0 kullanıyor yani s60 var bu nedenle nokia modellerinde nasıl oyun uygulama yüklüyorsan bu telefondada o şekilde yükleme yapabilirsin.İşletim sistemleri aynı yani symbian.

3 .15 Megapixel kamerası var 4x dijital zoom ve otofokus özellikleri var.Buda bir telefon için iyi bir kamera demek bence.
Tabiki daha iyileri var ama bence telefonda bu kamera yeterde artar bile daha kaliteli görüntü için telefon değil fotoğraf makinesi alınması taraftarıyım.

wi-fi'si , gps'i , 3g'si hepsi bu telefonda mevcut.

Pil olarakda Bekleme süresi:360 Konuşma:8 Saat diyorlar onuda bizim sitede buldum genelde boş bırakılmış bilinmiyor denmiş o bölüme nedense.

Bu telefonu kullanan arkadaşlar'a şu bölümde ulaşabilirsin.
http://www.maxicep.com/samsung/i550w-fun-clup-tema-program-189327.html

tolgallo

Üye
slm arkadaşlar samsung star a s523GPMJA1 wersiyonunu yükledim we qelen msjlrda ç ş ı gibi harfler gözükmemeye başladı yarımlarınızı bekliyorum

SAINT1

SAINT1

Üye
slm arkadaşlar samsung star a s523GPMJA1 wersiyonunu yükledim we qelen msjlrda ç ş ı gibi harfler gözükmemeye başladı yarımlarınızı bekliyorum
Türkçe desteklemeyen bir firmware yüklemiş olabilirmisin?Bu nedenle Türkçe karakterler gözükmüyor olabilir.
Bahsettiğim firmware Türkçe olması lazım bildiğim kadarıyla.Peki bu harfler gözükmemeye başladı demişsin ilk yüklediğinde gözüküyormuydu?
Bence telefon yazma dilinin türkçe olarak seçili olduğundan emin ol.

tolgallo

Üye
telefonda herşey türkçe, menülerde öyle ekran dili giriş dili ws. bunlarda türkçe tek sorun qelen msjda gözükmüyo. illk yükledğimden beri böyle.

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
telefonda herşey türkçe, menülerde öyle ekran dili giriş dili ws. bunlarda türkçe tek sorun qelen msjda gözükmüyo. illk yükledğimden beri böyle.

sorunun firmwareden kaynaklanıyor.değiştirmen lazım.

SAINT1

SAINT1

Üye
İlk yüklemenden bu güne böyleyse orjinal firmware yükleyeceksin yada modeline tam uyumlu bir firmware yükleyeceksin.

tolgallo

Üye
senin önerebilceğin bi firmware warmı javayı destekleyen we msjda sorun olmayan bi firmware

SAINT1

SAINT1

Üye
Orjinal den başkasını önermem

serseri5555

Üye
slm dostum bende 2 tane vodafone hati var. dun yurtdışından f480i geldi. asıl hattımı taktım telefon durmadan acılık kapanıyo. bozukmu dedim. diger kullandigim hattı taktım hicbir sorun yok. acaba bu neden kaynaklanıyor olabilir. bi yardımcı olursanız sevinirim....

monsmons

monsmons

Üye
sorunu kendin yazmışsın hattan kaynaklanıyor işte 8 10 liraya yenisini çıkart olsun bitsin.

serseri5555

Üye
iyide dostum hattı n73 e takıyorum bi sorun yok. 7 senelik hattım.. hemen değitir demekle olmuyo maalesef. demek telefonlarda hat seçer oldu... hattın yedeğini çıkartacağım artık....

Mottatoni

Üye
Arkadaşlar ben samsung monte aldım ve kutusundan hafıza kartı ve 2 cd cıktı hafıza kartının taktım cd leride tanıttım Kies die programdan muzik filan atarken orda dış bellek var onu secip atıyoruz degilmi? Hafıza kartı dimi o

SAINT1

SAINT1

Üye
Bu konu hakkında fazla bilgim yok ama büyük ihtimalle öyledir.

ksktaho

Üye
slm bende m8800 war bir sürü youn indirdm ama jar tel attıktan sora yüklemek içim dosyı seçtiimde desteklenmeyen dosya türü dio bu telefona nasılk oyun atabilirim yardımcı olursan sewinirim

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaşlar bende m8800 war bu tel naptıysam oyun yükleyemiorum oyunu indiriourm rar dan çıkarıoum tel e atıorum ama yüklemek için seçtiimde desteklenmeyen dosya türü dior ne yapabilirim oyun yüklemek için yardım lüütfen

agul43

Üye
Selam arkadaşlar, Samsung Monte'yi ilk aldığımda mesajları okurken yazılar büyüktü. Şimdi yazılar mesaj görüntüleme sayfasına tam sığacak şekilde küçüldü. Eskiden kaydırarak okuyordum. Ayarlarında da bulamadım. Bir fikri olan varmı acaba?? :hmmm

SAINT1

SAINT1

Üye
Mesajı aç Ses açma kapama tuşu ile yazı fontunu büyültüp küçültebilirsin.

JACK UZY

Üye
3 gün önce samsung wave aldım, 2 gün boyunca konuşmalarda karşı tarafın sesinde kesilmeler meydana geliyordu. mesela şöyle anlatayım: karşı taraf 6-7 kelim söylediğinde bu kelimelerden biri duyulmuyordu, resmen yutuyordu. ilk başlarda hattan kaynaklanıyordur dedim ama tekrar eski telefonumu takınca çok net bir hat vardı hiç problem yoktu. ben de dün teknosa'da değiştirdim ancak bugün yeni telefonda da aynı şeyi yaşar gibi oldum. bu tarz bir problem yaşayan oldu mu? yoksa iki telefon üst üste sorun yaşayan şanssız biri miyim? telefonu almadan önce hepsiburada.com'da da böyle bir problem okumuştum. lütfen samsung wave s8500 kullanan arkadaşlar konuşmalarınızda böyle bir probleme denk geldiniz mi paylaşırsanız sevinirim.

SAINT1

SAINT1

Üye
3 gün önce samsung wave aldım, 2 gün boyunca konuşmalarda karşı tarafın sesinde kesilmeler meydana geliyordu. mesela şöyle anlatayım: karşı taraf 6-7 kelim söylediğinde bu kelimelerden biri duyulmuyordu, resmen yutuyordu. ilk başlarda hattan kaynaklanıyordur dedim ama tekrar eski telefonumu takınca çok net bir hat vardı hiç problem yoktu. ben de dün teknosa'da değiştirdim ancak bugün yeni telefonda da aynı şeyi yaşar gibi oldum. bu tarz bir problem yaşayan oldu mu? yoksa iki telefon üst üste sorun yaşayan şanssız biri miyim? telefonu almadan önce hepsiburada.com'da da böyle bir problem okumuştum. lütfen samsung wave s8500 kullanan arkadaşlar konuşmalarınızda böyle bir probleme denk geldiniz mi paylaşırsanız sevinirim.
Samsung wave kullanan bir arkadaş çıkarsa yardımcı oloabilir sana dediğin gibi.
Eğer problem yine telefondansa gerçekten şanstan yana bahtın yok gibi.
Şu linke yazarsan oradaki arkadaşlar sana yardımcı olabilir sanırım.
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-s8500-wave-aldim-sorularim-var-365108.html

agul43

Üye
Mesajı aç Ses açma kapama tuşu ile yazı fontunu büyültüp küçültebilirsin.

Çok teşekkür ederim, telefonun bütün ayarlarını kurcalamıştım. Meğer bu kadar basit birşeymiş. Çok Çok teşekkürler... :oke:

Üst Alt