Samsung Star ve Star Wifi 'nin Artıları-Eksileri

Sponsorlu Bağlantılar

ugurdone

Üye
kardeş çok güzel bir anlatım tebrikler

nokia_cep

nokia_cep

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Ben de samsung star wifi almayı düşünyürorum; ama kafama takılan bazı sorular var:
- kamera kalitesi nasıl?telefonla çektiğiniz birkaç fotoğraf paylaşabilir misiniz?
- sarjı ortalama kaç gün gidiyor?
- ses kalitesi nasıl?
- dokunmatik ekranı hassas mı?
Şimdiden teşekkürler...

asutay19

Üye
ben bugün aldım adam bana wifi var dedi eve geldim wifi yok geri al meri al uğraştık kızdım cıktım şimdi wifisiz kaldım

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar,
Ben de samsung star wifi almayı düşünyürorum; ama kafama takılan bazı sorular var:
- kamera kalitesi nasıl?telefonla çektiğiniz birkaç fotoğraf paylaşabilir misiniz?
- sarjı ortalama kaç gün gidiyor?
- ses kalitesi nasıl?
- dokunmatik ekranı hassas mı?
Şimdiden teşekkürler...

kamera kalitesi gayet güzel . fotografları birazdan ekliyeceğim
şarjı ekran parlaklığını 1 yaparsan en az 3 gün gidiyor
sesi biraz tiz ama güzel ne çok düşük ne çok yüksek
corby modelleri ve star 3G sadece parmak algılıyor ancak star wifi herseyi algiliyor ve star wifi modelinin yaninda kalemide var . daha deminbahsettiğim modellerde kalem yok çünkü kalemide algılamıyorlar :D

The CoRRe

The CoRRe

Üye
Abimde var samsung star wi lisinden gayetde memnun...

ömerpekacar

Üye
geçen gün aldım siyahını cok harika acayip hosuma gitti elime alınca kalbim hzlanıyonxD java uygulamaları anında yükleniyor ve sorunsuz calısmakda telefon samsungun en cok tutulan dokunmatigi oldu. 5800 ile kesinlikle karsılastırmayın dokunmatıgı harika bunun kamerası güzel ve bircok özelligi var windows mobile gibi tavsiye ederim sahsen kefilim bu telefonua wifi sorunsuz

olcayayas

Üye
bir çok renk seçeneği dediğin yeşil ve kırmızı

berk 01

berk 01

Üye
sağol

bahadr55

bahadr55

Üye
teşekkürler güzel olmuş bende almayı düşünüyorum

SAINT1

SAINT1

Üye
Bir telefon alınırken özelliklerine bakılması ve araştırılması gerekir yoksa sonradan o özelliği böyleymiş java'dan baş birşey çalışmıyormuş gibi yorumlar olabilir bence bu paraya bu özellikte bir telefon çok çok iyi.
Şu konuda size katılıyorum samsung hadi firmware güncellemesini geçtik widget bile yayınlamıyor.
Birde utanmadan resmi sitesinde en popüler telefonumuz diye gösteriyor samsung star'ı sen en popüler telefonunu alan bunca insan'a aldın bitti yapamazsın.Sebebi yeni modellere yönlendirmek olarak görüyorum ben ama bence müşteri kaybetmekten başka bir olay değil bu.

mehmedej

Üye
..........
.....
---> Şarj Süresi :
Kullanıcılarının yorumlarından ve duyduklarım kadarıyla telefonu normal koşullarda kullandığınız taktirde yani sadece arama ve mesajlaşma için kullandığınızda 3-4gün eğer telefonun başından ayrılmaz çok kurcalarsanız 1-2 gün anca gidiyormuş heralde hiç kullanmassak 5 gün civarı gider diye düşünüyorum.
.....
.....

ben S5233W kullanıyorum şarj hiç kullanmadan 8.5-9 gün gidiyor bende tabi ilk şarjı düzgün yaparsanız :aha::evet:

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
ya ben çok fazla mesaj yazarım sms fln dokunmatikte bi bozulma olurm u

DeLiciousBoy :)

Üye
teşekkürler en kısa sürede alacağım inşallah

almira10

Üye
bnde S5233 kullanıyorum telefon güzel alalı 2 ay oldu ama gerçekten çok hassas bi telefon çok küçük bi çantaya koymuştum hemen iç ekranı kırıldı şuan serviste. kamerası idare eder nedense bana biraz bulanık çekiyo gibi geliyo ama güzel :) alıcaklara tavsiye ederim dokunmatiği gerçekten çok güzel yalnız bnim bi sorum olcak şarjı bitince ötüyo olmıcak yerlerde :D bunu nası kapatabilirim??

DeLiciousBoy :)

Üye
şarzı azaldığı zaman olmıcak yerlerde telefonu kapalı tutacaksın bu kadar basit dostum :D

bearcoll

Üye
tşkrler ögrenmiş oldum bende . özlkleri 5800 göre berbat :D

ogul8

ogul8

Üye
bende alıcam
saolun

borakazim

borakazim

Üye
saol

timuti22

Üye
Merhaba,
bugun star wifi aldim, size bir sorum olacak, yardimci olursaniz sevinirim;
internet baglantisi isteyen programlara baglanirken, wi-fi mi istersin, yoksa turkcell mi istersin diye sormuyor... direk Turkcell'le baglaniyor.., bende E71 de var, orada ne zaman program acsam once internet baglantisi istedigine emin misin diye soruyor, sonra da hangi baglantiyi istersin diyor... Star'da bu ayari bulamadim... var mi boyle bir baglanti ayari ???
Tesekkurler,

ursa

Üye
ya byler telefon superr aynn cok guzel de buna nokıa telefonlara yukledgımız gıbı program yukleyemezmıyız yardım edın msn falan ıngılızce sozluk falan tema olmuyormus

Üst Alt