Samsung Star ve Star Wifi 'nin Artıları-Eksileri

Sponsorlu Bağlantılar

behice_hu

Üye
merhaba ben de wifi'li olanından alıcam ama aklıma takılan tek bişi var iPod touch ile arasında kararsızım bunun bana göre eksiklerinden birisi film izleyebilme durumu. film yüklesem izleyebilir miyim? :)

ryıldız

Üye
dün aldım telefonu herkese tavsiye ediyorum oldukça güzel bir telefon özellikle mesaj yazarken yana çevirince çıkan qwerty klavye ile mesaj yazmak acayip zevkli ve hızlı oluyor:coold:bu arad söyleyeim arkadaşlar bu cihazı alacaksanız veya aldıysanız eğer yoksa hemen kaliteli bir ekran koruyucu jelatin alın yoksa ekran çizilmeye oldukça müsait:ehe

ya ben sordum electro world de jelatini bulunmadıqını söledi yani ayrıca satılmıyomuş ama is isten geçmişti kutudan ilk çıkardığımda jelatini dayanamadım çıkardm siz siz olun jelatini sakın çıkartmayın hemde profesyonelce yapıştırılmış şekilde oluyo

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
ya ben sordum electro world de jelatini bulunmadıqını söledi yani ayrıca satılmıyomuş ama is isten geçmişti kutudan ilk çıkardığımda jelatini dayanamadım çıkardm siz siz olun jelatini sakın çıkartmayın hemde profesyonelce yapıştırılmış şekilde oluyo

Ben telefonu kutusundan ilk çıkardığımda jelatini var mı yok mu anlayamadim telefonun hoperlörünün çevresine dikkatlice baktığında belli oluyor yoksa soranlara anlayamadimki burda iz var ama heralde vardır diyordum :D

yagix55

Üye
kusurları 5233w wifi için geçerli deil ben kullanıcısıyım fazla abartılmışş

gisem_12

Üye
samsung star Wi-fi mi daha iyi yoksa samsung Wi-fi B 3410 mu daha iyi ?

iLLeGaL95

iLLeGaL95

Üye
fiyatını bılen yok mu beyler bısey soyleyın ?

Kardesim Media Markt - Teknosa -ElectroWorld gbi büyük mağazalarda suan Wi-Fi Lisi 349 lira Hem de tüm kredi kartlarına 12 taksit aylık sadece 28 liraya falan geliyor...
bence bu telefon için bu fiyat hiç birsey değil....:oke:

dj mahsuni

Üye
ama sensör diyor ve sensörlü oyunlar yok o yüzden kötü oyunlar kolay bulunp yükleniyo ama öle bişey yok oyunlar zor bulunuyor ve bazen yüklemelerin hemen hemen hepsinde desteklemiyor yazıyor ...bendede var bu telefondan

13_RaVeN_13

Üye
saol usta güzel telefon aldım kullanıyorum dokunmatiği nokiadan daha çok hızlı cevap veriyor banaqwerty klavyesi uyuz ediyor sadece beni parmaklarım çok geniş:D

iLLeGaL95

iLLeGaL95

Üye
saol usta güzel telefon aldım kullanıyorum dokunmatiği nokiadan daha çok hızlı cevap veriyor banaqwerty klavyesi uyuz ediyor sadece beni parmaklarım çok geniş:D
kardes qwerty yi kalemle yazabilrsin bunlar asılmıyacak sorunlar değil...:oke:

uludaggg

Üye
bn de yeni aldım çok zevli bir telefon her gecen gün yeni bir özelligini buldukca a buda mı var diyorum birde arka kapagı çok çabuk çızılıyor onun dısında süper bi telefon

pukilota

Üye
bende dun aldım telefonu 305 lıraya. ancak bı problemım var yardımcı olur musunuz mesaj sesını degıstıremıorm ben mı becerıksızım acaba:hmmm

~ Fortune .#

~ Fortune .#

Üye
Güzel bir derleme teşekkürler.

Ghost09_28

Üye
benim sorunum su . google maps kontur yiyor. bunu nasıl engelleyebilirim ? bilen varsa özele yazsın

Zegen

Zegen

Üye
bende dun aldım telefonu 305 lıraya. ancak bı problemım var yardımcı olur musunuz mesaj sesını degıstıremıorm ben mı becerıksızım acaba:hmmm

umarım vardır ben bu telden alıcam hepsiburada'da 27 liraya 12 ay taksit hiç bişey değil bu tel icin :evet:

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Menü > Ayarlar > Telefon Profilleri > Normal >> Ekranın sağ üst köşesinde "Gelen çağrı" var ona tikla ordan "Yeni mesaj"ı seç ordan değiştir

benim sorunum su . google maps kontur yiyor. bunu nasıl engelleyebilirim ? bilen varsa özele yazsın

Telefonun wifi siz ise kontür yer,
Eğer telefonun wifi li ise :
Önce telefonunu bir Kablosuz ağa bağla sonra
Menü > Uygulamalar > Oyunlar ve Daha Fazlası > ekranın sol alt köşesinde "Diğer" yazıyor ona tikla sonra "Bağlantilar" a tikla sonra o listeden bağlı olduğun kablosuz ağı seç bedava kullanabilirsin artik

emree65

Üye
arkadaslar onu bunu bırakın. bende bu siteden arastırıp bu telefonu sectım ve aldım.. kararsız kalan kardeslerımıze soyluyorm.. 5800 ı alın elınıze bide bu s5233 ü. tabı bende wifi lisi var :D her neyse . ıkısınınde herseyını ınceleyın.. s5233 ün bırkac tane normal eksi si dısında vazgecılmez bı cıhazz. 5800 da dokunmatık bıraz daha ozen ıstıo.. yani cift tık, kaydırma,geçişler.. 58 i kullandıktan sonra bide 5233 ü alın onuda kullanın.. eminimki gonlunuz 5233 den yana olucaktır. bazı eksılerı neler ? flaş yok.. alt 3 tusun ısıklandırması yok, gerı cıkma tuslarda.. bunlar da olmazsa olmazlardan degıl tabi..
3.2 nin hakkını tamamıyle verıo.. 5233 ün kendıne ozgu bi kullanım rahatlıgı var
touchwizz teknolojisi, dokunmatigi digerlerinden daha hassas, daha kullanıslı,daha zevkli, dokunurken hıssetirebılme ozellıgıne sahip. yani kısacası bu telefonu al arkana bıle bakma. hic bir zaman bıkmayacagın bır cıhaz.. benim sahsi dusuncelerım bunlar.. emınım dıger kullanıcı arkadaslarımlada aynı fıkırdeyz.. Hoscakalın :)
Saygılar, Sevgiler...

qqqwwesalak

qqqwwesalak

Üye
süpper alıcam bnde kurbandan snra bayram parasıyla :D:D:naughty:

ambiti373

Üye
teşkür :D

elpis'

Üye
şey ben bişey danışmak istiyorum kullanıcılarına. dha öncede samsung kullanıyordum onda belli bi kişiden gelen mesajı engelleyebiliyordum. ama bu telefonda olmuyor yada ben yapamıyorum.. bi fikriniz varsa veya bildiğiniz bir program yardımcı olabilirmisiniz?

Üst Alt