arkadaslar onu bunu bırakın. bende bu siteden arastırıp bu telefonu sectım ve aldım.. kararsız kalan kardeslerımıze soyluyorm.. 5800 ı alın elınıze bide bu s5233 ü. tabı bende wifi lisi var

her neyse . ıkısınınde herseyını ınceleyın.. s5233 ün bırkac tane normal eksi si dısında vazgecılmez bı cıhazz. 5800 da dokunmatık bıraz daha ozen ıstıo.. yani cift tık, kaydırma,geçişler.. 58 i kullandıktan sonra bide 5233 ü alın onuda kullanın.. eminimki gonlunuz 5233 den yana olucaktır. bazı eksılerı neler ? flaş yok.. alt 3 tusun ısıklandırması yok, gerı cıkma tuslarda.. bunlar da olmazsa olmazlardan degıl tabi..
3.2 nin hakkını tamamıyle verıo.. 5233 ün kendıne ozgu bi kullanım rahatlıgı var
touchwizz teknolojisi, dokunmatigi digerlerinden daha hassas, daha kullanıslı,daha zevkli, dokunurken hıssetirebılme ozellıgıne sahip. yani kısacası bu telefonu al arkana bıle bakma. hic bir zaman bıkmayacagın bır cıhaz.. benim sahsi dusuncelerım bunlar.. emınım dıger kullanıcı arkadaslarımlada aynı fıkırdeyz.. Hoscakalın

Saygılar, Sevgiler...