Samsung Star ve Star Wifi 'nin Artıları-Eksileri

Sponsorlu Bağlantılar

chuckyclr

Üye
arkadaşlar videoyu nasıl izliyosunuz

karacaaa2

karacaaa2

Üye
beyler bu tel. e ucuz demıssınız ama fıyatını soylememıssınız bu tel.. ın 2. el i ve sıfır ı nekadar ?

acıl cevap ltfn

ThrusT

Üye
Telefon Değiştireceklere Cok Yardımı Dokunucak Bir Konu Olmus Teşekkurler :) Star Ve Nokia 5600 Arasındayım :)

--------------- Ekleme ---------------

Pardon 5800 :)

AnonymouSamsung

Üye
Ben Bu Tel. almayı düşünüyorum ama bunu mu alsam 3G yi mi alsam Kara veremedim 3G alıp Data Paketi mi yapsam iyi olur sizce hangisidaha iyi?

Ya iki Ayrı Telefon mu war WiFi lı 5230w bide 5233w birinde ortadaki tuşda geri işareti yok birinde var ??

karacaaa2

karacaaa2

Üye
fiyatını bılen yok mu beyler bısey soyleyın ?

dusselbiri

dusselbiri

Üye
çok güzel herşeyiyle çok menunum. fakat en kötü yanı internete girince video izleyememek.

fiyatını bılen yok mu beyler bısey soyleyın ?

450 civarı galiba

mimar_ist

Üye
BEN samsung 5233 wifi aldım evde nete giremiyorum bi IP kabul etmiyo bi DNS ayarlarında sorun var dio sürekli onay vermiyom henüz internete bağlanamadım ayrıca IP değiştirme yapamıyorum eski bir nokia kullanıcısı olarak menüler de çok karmaşık geldi
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

wrghasmtr

wrghasmtr

Üye
Telefonu CapaCity Electroworld'de açık halde inceleme fırsatı buldum.

Nokia 5800 Xpress Music almayı düşünüyordum.Onu incelediğimde mesaj yazmanın (Günde ortalama 70 adet SMS atıyorum.) gayet zahmetli olduğunu farkettim.Dokunmatik ekran hassas falan diyenlere inanmayın.Ekranın algılaması için dokunmak değil adeta basmak gerekiyor.3G var Wi-Fi var.Wi-Fi'dan internete bağlanıp gezinmek istediğinizde bir zahmet daha sizi karşılıyor.Ekranın enine fazla dar olması sizi bir yandan kısıtlarken tarayıcının bir çok komutu çalıştırmaması yüzünden sayfaları sağlıklı gezemiyorsunuz.Haliyle Opera Mini gibi bir programa ihtiyacınız oluyor(Sanırım telefonun içinde Opera Mini bulunuyor).Kulaklık girişi 3.5mm ve dönüştürücüye ihtiyacınız olmadan Creative Philips gibi standart stereo MP3 kulaklıklarını takabilirsiniz.Koskoca telefonun en güzel özelliği bu.Carl Zeiss mercekli 3.2 MP flaşlı kamerası var ancak,N73'teki kaliteyi yakalayamamışlar.Hoparlörünün dışarı ses çıkışı iyi.Bataryası da kullanıma bağlı olarak max. 4 güne kadar çıkabilir(öyle tahmin ediyorum)YES/NO tuşları star gibi dokunmatik ekranın altında.8GB'a kadar kart ile hafızası artırılabilir.

Sonuç olarak dokunmatik ekran hassasiyeti çok vasat.Telefonu almayı düşünüyordum,ancak inceledikten sonra kesinlikle vazgeçtim.

Gelelim S5233 Star'a.

S5233 ve S5233W neredeyse aynı.Tek fark S5233W modelinde WiFi ve stylus kalem var.

Dokunmatik o kadar harika ki sırf zevk için insanın menüyü açıp dolaşası geliyor :) Mesaj yazarken telefonu düz tutunca normal 9 tuşlu klavye sola yatırınca Qwerty tipi klavye çıkıyor ve telefon inanılmaz derecede hızlı dokunuşlarınıza cevap veriyor.240x400 ekran çözünürlüğü var,bu yüzden tam ekran çalışabilen java yazılım bulmanız biraz sıkıntı olabilir.Ancak 240x320 çözünürlükteki java yazılımlar sıkıntısız çalışır.256K renk kalitesi beni de düşündürdü ancak ekran o kadar canlı duruyor ki,256K olması hiç bir sorun teşkil etmiyor.8GB'a kadar MicroSD kart ile hafızası genişletilebilir.Yalnız 3G yok,dolayısıyla MobilTV,3G üzerinden hızlı internet,video aramaları yapabilmeniz mümkün değil.Kamerası da bence 5800'dan daha iyi.Ama flaş olmaması sanırım bu kameraya yapılmış bir hakaret.Şarjı kullanıma bağlı olarak Max. 5 güne kadar çıkabilir.

Netice olarak şu an kararım s5233w'den yöne.Sanırım onu alacağım.

Böylelikle de iki telefon hakkında bilgi vermiş olduk,umarım karar vermenizde yardımcı olur.

Esen kalın.

whopper19

Üye
her gün en aşşa 2 3 saat müzik dinliyorum bol bol telefonla konuşuyorum wifiden net e giriorum şarj 6 7 gün gidiyor bir arkadaşa şarj 14 gün gitti wifi müzik falan dinlemiyor kendisi acaip güzel bir telefon alan herkez memnun kalacaktır eminim

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Güzel derleme ama pek tercih edeceğimi sanmıyorum bu teli :D

Quardian'S

Üye
Bunu paylaşan arkadaşıma öncelikle teşekkür ediyorum...

Telefon gerçekten şuanda bana göre bu tarzda alınabilecek en iyi telefon önceden eksiği Wifi idi şimdi oda var.. Ben zaten çok araştırdım alışveriş merkezlerinde felanda hoşuma gitmişti birkaç gün önce arkadaşımda aldı ve telefon hakikaten süper fakat benim gördüğüm bir eksik vardı ki forumda gördüğüm kadarıylada bu sorun çoğu kişide yok wirelessde nete girince net pc dekii gibi olmuyor wap şeklinde anlatamadım ama , birde video izleyemiyorduk biz onuda izleyen arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum birkaç güne kadar bende alıcam....

hyydut

Üye
ya bende dün aldım çok güzel ama o d yazınca yad ak yazınca geçmiyo bi yere:(:(:(:(:(:(:( bide msn programı nerden indirebilirim

clansman

Üye
5233w cihazı daha yeni aldım facebook youtube gibi uygulamalar kendi üzerinde var ama ne facebooktan nede youtube tan video izleyemiyorum ayrıca face te felan telefon acayip kasıyor? ayrı zamanda siz wifi ile bağlıyken nedendir bilinmez varsayılan bağlantınız adsl modeminiz olsada edge ye giçiyor ve siz ücretsiz sanırken konturler işlemeye başlıyor şarj olayı süper bitmek bilmiyor benim gözlemlerim bunlar ama yukarıda belirttiğim sorunlara biri çözüm bulmuşsa onu bilemem anlatsın buradan biz de öğrenelim

beddua52

Üye
hocam kullanan arkadaşalara bi sorum olacak.wifi özelliği ile tüm nette tüm sitelere girilebilyor mu yoksa sadece mobil destekekli sitelere mi girebilyosun

Sehzade

Üye
ben s5233 u ilk cıktıgı zaman aldım ama cok pismanım suan hala kulanıyorum kamerası 3.2 olmasına ragmen berbat denilcek kadar kotu cekiyor baska sorunu yok bnm icinde camera onemli sarjı iyi gidiyor en az 2 gun dokunmatigi gercekten iyi bende 5800 var onun ekranına gore muazzam :)

Quardian'S

Üye
edgeye geçiyor diyen arkadaşım o sorunu galiba şöyle halledebilirsin, tarayıcı profillernden kullandıgın hattın gprs profili deglde senin wifi ile baglandıgın modemin ismi seçili olsun Edgeye geçmez...

Bütün sitelere giriyormu diyen arkadaşada söyleyim benm gözlemim evet bütün sitelere giriyor...

SAINT1

SAINT1

Üye
Evet arkadaşlar bütün sitelere giriyor.msn için getjar.com'a bakabilirsiniz birsürü çeşidi var.Sizin seçiminize kalmış istediğinizi indirin.
Youtube'a bağlanmak ve video izlemek için opera mini veya bolt uygulamalarından birini yükleyin ben bolt'u tavsiye ederim.uygulamalardada kontörünüz gitmesin diye menü/ayarlar/uygulama ayarları/tarayıcı profilleri'ne girin ve bağlı bulunduğunuz modemi işaretleyin ve ücretsiz takılın nette.

serhhan

Üye
bence s5233 de en büyük eksiklik işletim sisteminin standart olması yani bazı programları çalıştıramıyorsunuz telefonda müzikleri ileri sarmak istediğimizde ara sıra donma yapabiliyor (tel açıp kapadığınızda bu sorun çözülüyor)
ayrıca kulaklık girişinin şarj girişiyle aynı yerde olması,hafıza kartının telin içinde durması da hoş olmamış...

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
bilqler icin saol :)

NopruendoMejar

NopruendoMejar

Üye
bence üzerine biraz daha koyup Wi-fi olanından almakta yarar var güzel paylaşım ama eksileri çok can alıyor:hmmm

Üst Alt