Samsung Star ve Star Wifi 'nin Artıları-Eksileri

Sponsorlu Bağlantılar

starvifi

Üye
Merhaba,
bugun star wifi aldim, size bir sorum olacak, yardimci olursaniz sevinirim;
internet baglantisi isteyen programlara baglanirken, wi-fi mi istersin, yoksa turkcell mi istersin diye sormuyor... direk Turkcell'le baglaniyor.., bende E71 de var, orada ne zaman program acsam once internet baglantisi istedigine emin misin diye soruyor, sonra da hangi baglantiyi istersin diyor... Star'da bu ayari bulamadim... var mi boyle bir baglanti ayari ???
Tesekkurler,

kendi internet tarayıcısında ayarlarda tarayıcı profillerinde senin wifi yi seç..:oke:

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
FK5896

FK5896

Üye
Arkadaşlar samsung star wifi kullanılabilecek en iyi fiyat performans bakımından da en uygun telefonlardan biri 2 haftadır kullanıyorum 10 üzerinden 10u var msn olarak ebuddy kullanıyorum wifi ile telefondan ebuddy nin sitesine girip ordan direk yükleyebilirsiniz telefona herşeyi mükemmel youtube dan video izlenebiliyor wifi yürürken bile heryerden çekiyor kısacası telefonumu seviyorum
ben henüz telefonu almadım aldığım zaman msn yi nasıl yükleyeceğimi ayrıntılı bir şekilde anlatırsan sevinirim. ebuddy sitesi ingilizce. şimdiden tşk ederim.

dodgy17

Üye
arkadaşlar cuma günü alıcam şimdiye kadar arkadaşlarımın telefonları falan birçok telefon değiştirdim ancak wifili hiç kullanmadım nasıl giriceğimi anlatırsanız... ve facebookta video izleiyormu lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.... :) :):):)

RedColt

RedColt

Üye
Çok güzel anlatmışssın bende aldım ve tavsiye ediyorum.

Ua_gamze

Ua_gamze

Üye
çok qzl ben çok memnunum fakat oyun yüklemesnde sorun yaşadm bri yardımcı olablr mi ?

asminnnx

asminnnx

Üye
eksikleri salla telefonumu sewiyorum agaa .d

blacıkrds

Üye
Emeğine sağlık çok güzel yapmışsın bende bundan almayı düşünüyorum bütün bu bilgilere gerçekten ihtiyacım vardı. :oke:

queen25

queen25

Üye
ben wifi li almayı düşünüyorum da içinde şarkı tanıma özelliği varmı ??????????

joseph1453

Üye
hiç abartmıyorum 10 gün gidiyor sarjı ortalama gundede en az 3 5 muzik dinlyorum ve en az yarım satte grsume yapıyorum en az

SAINT1

SAINT1

Üye
çok qzl ben çok memnunum fakat oyun yüklemesnde sorun yaşadm bri yardımcı olablr mi ?

sorunu nerede yaşıyorsun hatalı java biçimimi diyor yoksa hiç oyun yüklemedin ilk defamı yükleyeceksin açıklarsan yardımcı olabiliriz.

ben wifi li almayı düşünüyorum da içinde şarkı tanıma özelliği varmı ??????????
queen sana cevap yazmıştım zaten.

Tüm soru ve sorunlarınız için imzamdaki linke tıklayabilirsiniz.

THERACULA

Üye
Beyler ben aldım yurtdısından. Suan turkıye de olmayan bı renk ustu dalgalı dalgalı cok hos duruo. Ben begenıorm harbı guzel telefon tek sorun resım gecıslerınde bıraz yavas.ustadın yazdıı gıbı ıkı menu cok ıse yarıor.ha bıde unutmadan soleım mesaj hafızası cok az 500 tane ve hemen doluverıo.

>>>sarj<<< ben cok mesajlasıorm hergun gelen gıden kutusunu bosaltıorm ona ragmen 3-4 gun kullanıorm. Mesajlasmaıp sadece tel gorusmesı yaparsan 5-6 gun gıdıor. Wıfı dahıl mesaj +tel gorusmesı 2 gun. Hıc bısı yapmadm ısıgını bıle yakmadım masanın ustunde olece durdu 20 gun gıttı. ınanmıcaksınz ama gercekten ole. 10-11 gun kullandımı bılırım sarj konusunda hıc suphenız olmasın kafanıza dert etmeın. Alın gule gule kullanın

bazı arkadaslar 5800 almayı dusunuor, bu telı almadan once bende ole dusunuodm ve bı turlu karar veremıorm oncekı telım nokıa 6300 dı sarjı 12 saat zor gıderdı o yuzden nokıa dan vazgectm samsung aldım ve gercekten cook memnunum

ogul8

ogul8

Üye
spr yelefooooooooooooooooooon

esra333333

esra333333

Üye
kardeş demişsin ya
- Dokunmatik Nokia ların çoğunda bulunmayan ( örn n97 , 5800 ) olmayan parmağınızı hızla yukarı çektiğinizde hızla aşağıya doğru kayma özelliği var.
5800 ve n97 bu özellik mevcut.

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
emeğe saygı

RAMAZAN_88

Üye
iyi günler, ben şimdi telefonuma opera mini 5.1 i yükledim.. ancak alt tarafta yön tuşları çıkıyor.. bunları iptal etmek için sitede yazılanları uyguladım..

MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false

ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false

bu kodları copy/paste yaptım ilgili dosyaya ancak bu sefer de, dosyayı telefona atınca ''dosya türü desteklenmiyor'' diyor ve yüklemiyor programı telefona.. bu daha önce birinin başına geldi mi bilmiyorum, bir iki sayfayı okudum ama göremedim.. lütfen yardımcı olun?

şimdiden çok teşekkürler.. :)

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
iyi günler, ben şimdi telefonuma opera mini 5.1 i yükledim.. ancak alt tarafta yön tuşları çıkıyor.. bunları iptal etmek için sitede yazılanları uyguladım..

bu kodları copy/paste yaptım ilgili dosyaya ancak bu sefer de, dosyayı telefona atınca ''dosya türü desteklenmiyor'' diyor ve yüklemiyor programı telefona.. bu daha önce birinin başına geldi mi bilmiyorum, bir iki sayfayı okudum ama göremedim.. lütfen yardımcı olun?

şimdiden çok teşekkürler.. :)

Eğer telefonun wifi liyse wifi den operanin kendi sitesine gir site telefonun modelini anlayip ona göre tam ekran program linki verecek indirmeden önce türkçe seçmeyi unutma

Eğer telefonun wifi siz ise yeniden indir programi sonra jar dosyasini winrarla aç META-INF klasöründeki MANIFEST.MF dosyasini not defteriyle aç sonuna şunlari yapistir :

LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

enes005

enes005

Üye
Samsung corby benziyor

hrn_07

hrn_07

Üye
süper açıklamışsınız telefonu :tşk:

--------------- Ekleme ---------------

Beyler ben aldım yurtdısından. Suan turkıye de olmayan bı renk ustu dalgalı dalgalı cok hos duruo. Ben begenıorm harbı guzel telefon tek sorun resım gecıslerınde bıraz yavas.ustadın yazdıı gıbı ıkı menu cok ıse yarıor.ha bıde unutmadan soleım mesaj hafızası cok az 500 tane ve hemen doluverıo.

sarj ben cok mesajlasıorm hergun gelen gıden kutusunu bosaltıorm ona ragmen 3-4 gun kullanıorm. Mesajlasmaıp sadece tel gorusmesı yaparsan 5-6 gun gıdıor. Wıfı dahıl mesaj +tel gorusmesı 2 gun. Hıc bısı yapmadm ısıgını bıle yakmadım masanın ustunde olece durdu 20 gun gıttı. ınanmıcaksınz ama gercekten ole. 10-11 gun kullandımı bılırım sarj konusunda hıc suphenız olmasın kafanıza dert etmeın. Alın gule gule kullanın

bazı arkadaslar 5800 almayı dusunuor, bu telı almadan once bende ole dusunuodm ve bı turlu karar veremıorm oncekı telım nokıa 6300 dı sarjı 12 saat zor gıderdı o yuzden nokıa dan vazgectm samsung aldım ve gercekten cook memnunum

5800 şarjı neredeyse günlük ...

yozgatlıenes

Üye
acaba bu tel mi iyi yoksa nokia 5800 mı kafam karıştı

Üst Alt