Samsung Star ve Star Wifi 'nin Artıları-Eksileri

Sponsorlu Bağlantılar

enescebeci

enescebeci

Üye
5800 al at yerine star al!!!!!!

mskoc

mskoc

Üye
eyw kardeşim. ben de bu telefonun yeni versiyonunu almayı düşünüyodum. paylaşım güzel :oke:

--------------- Ekleme ---------------

bi telefonda dikkat ettiğim özelliklerden biri flashtır.
Böyle bir telefonda nasıl flash olmaz anlamış değilim :hmmm

sariayla

Üye
benm anlamadığım şimdi samsung starı mı övüyosun yoksa wifi yi mi???

Ba2hann

Üye
arkadaşlar merhaba bu telefon hakkında bir sorum var şimdi oynatabildiği video formatları nedir avi oynatabilyo mu ya da ne biliym facebook'a girsem flv uzantılı videoyu açar mı bileniniz varsa söyleyebilir mi ?

blaster_07

blaster_07

Üye
önceki samsung telefonlardaki sorunları düşününce gözüm korktu ama dokunmatiklerde nokiadan daha iyi olduğu söylenio samsungun... daha bugün gördüm telefonu beğendim ama almak için daha fazla araştırmam gerekicek :D emeğine sağlık gzel çalışma olmuş ;)

küçük srlr

Üye
merhaba arkadşlr bnde samsng star almak istyrum ama corby le arasnda kaldım hangisini önerirsinz nden lütfen

samsungapp

Üye
arkadaşlar merhaba bu telefon hakkında bir sorum var şimdi oynatabildiği video formatları nedir avi oynatabilyo mu ya da ne biliym facebook'a girsem flv uzantılı videoyu açar mı bileniniz varsa söyleyebilir mi ?
mp4 formatındaki videoları oynatıyor.facebook'a touch.facebook.com'dan girersen uygulamalrı cihaza indirip uyumlu olanları izleyebilirsin.uyumlu olmayanlarıda pc de izlersin artık.flv oynatmıyor.ama swf formatını destekliyor.

Kefelon

Üye
kardeş çok güzel anlatmışsın emeğine sağlık ama küçük bir düzeltme samsung star wifi de tema değiştirme mümkün ancak telefonda tema yüklü değil kendin pc den indirip yüklüyorsun iphone teması var örneğin o çok güzel.... emeğine sağlık

..sevda

Üye
samsung star wifi kullanıyorum fakat çağrı yöneticisini sıfırlamak ıcın parola istiyor her seyi girdim ama yanlış şifre diyor kendı parolasını bulamıyorum nedir yardım eder misiniz ?

bay.a

Üye
bende kullanıyorum ıkı hafta oldu alalı gayet memnunum sarj 4 gun gıdıyor ben cok konusuyorum.. ama wifi ı çok fazla kullanmıyorum . telefon cıdden içime sındı tavsiye ederim

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Bu telefonda hiçbir özellik yok ki :d sıradan boş bir samsung çöpü

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefonda hiçbir özellik yok ki :d sıradan boş bir samsung çöpü

Aynı şeyi Nokia hakkında ben düşünüyorum. Samsung büyük ülkelerin operatörleriyle anlaşmalı ürettiği veya kendi ürettiği adam gibi modellerini Türkiye'ye getirse Nokia'nın Türkiye'deki hakimiyeti biter

dark1907

Üye
teknosadan mı gold dan mı hangi mağazadan almamı önerirsiniz ?

ayrıca renk seçimi olarak gümüş ile siyah arasında kaldım fikirleriniz neler arkadaşlar.

secret3339

Üye
teknosadan mı gold dan mı hangi mağazadan almamı önerirsiniz ?

ayrıca renk seçimi olarak gümüş ile siyah arasında kaldım fikirleriniz neler arkadaşlar.

valla ben turkcell bayiden aldım 1.5 hafta önce 350 ye . .Gümüş rengini aldım ben tavsiye ederim çok yakışıyor..siyah artık herkezde var

tarık06

Üye
yaa bnim star wifi varda bunun bluetooothla meesenger oluyomu acaba bilenvarsa mesaj atmanızı rica ederim :S

ekrem s sengul

Üye
alanlar nekadara aldı bizim burda 360 tl civarında ne kadara kadar ucuzlar ve nerede ucuza bulabilirim cevaplar için şimdiden tşk. :D

kadir19811981

Üye
youtubeden vidyo acıyomu acaba

lord67

lord67

Üye
şiddetle tavsiye ederim daha fazla veripte pahalısından almaya gerek yok.
Gerek hız gerek kalite 10 numara..

carpediiem

Üye
bende almayı düşünüyorum ama renk konusunda kararsız kaldım sizce beyaz mı yoksa gri mi?

JavaStar

JavaStar

Üye
Aldım müthiş bir telefon parasının hakkını köküne kadar veriyor. 5800 ile kıyaslamaya bile giremeyecek kalitede bir telefon.5800 basmatik den başka birşe değil

Üst Alt