Samsung Star ve Star Wifi 'nin Artıları-Eksileri

Sponsorlu Bağlantılar

marko16

Üye
Arkadaşlar bu telefonu ilk gördüğümde hayran kaldım.Fakat arkadaşım bunun yerine samsung m5650 almamı tavsiye etti.Sizce hangisi daha iyidir ?

şah-mat

Üye
güzel paylaşım fakat bir apple dokunmatiği ile starın dokunmatiği karşılaştırılamaz :hmmm ger.ekten dokunmatiği çok kötü

ttuuba

Üye
kullanıcısıyım,zamanla her şeyini öğrenirsiniz. beyaz rengi tavsiye ederim. wifi olduğunda internet erişimi çok hızlı oluyor fakat m.facebook ta video izlenmiyor. youtube girip izleyebiliyorsunuz çok da rahat oluyor. ;)

mc__fatih

mc__fatih

Üye
cihazı dokuz aydır kullanıyorum ve çok memnundummmm.. son 1 ay içerisinde donmaya başladı ve artık dokunmatiği çalışmıyor. yarın servise göndereceğim bakalım nasıl br cevap alıcağım... ekranı çok çabuk çiziliyor..... ama genel olarak baıldığında güzel br cihaz benım gibi günde 4-5 saat telefonla konuşanlar için çok ideal bir makina diye bilirim şarj süresi gerçekten çok iyiii

oycalis

Üye
Kardeşim mükemmel bir anlatım tarzın var teşekkür edrim çok güzel bilgi aldım...:tşk:

mazy_gs

Üye
Arkadaşlar benim sorunum internette gezinirken msj geldiğinde okumak için tarayıcıyı kapatmam gerekiyo. tekrar açtığımda kaldığım yerden devam edemiyorum. Nokia da menü tuşuna bastığımızda başka işlemleride yapabiliyorduk buna bi çare varmı

bilalhasdemir

Üye
Çok teşekkürler arkadaşım senin bu yorumların bu telefonu almamı sagladı . Çok SagoL (h):oke:

meme4

meme4

Üye
Kardeş bu telefonu ben de çok beğeniyorum.Ve zaten bugün hepsiburada.com dan sipariş ettim.Allah izin verirse yarın öbürgün gelecek.Verdiğin bilgiler de içimi oldukça rahatlattı.Çok teşekkür ediyorum.:ah

enesarda61

Üye
kardeş cok saol teli sipariş ettim yarın gelio maxicepteki herkes bir eksik yanını söylüyor çıldırıyodum :tşk: :tşk:

büşra003

Üye
bende şuan bu telefonu kullnıyrum ve çook memnunum..iyiki almışım..inteneti oldukça hızlı..dah önce dokunmatik kullanmayan birisi için oldukça kolay anlaşılabilen bir telefon..hiç karışık değil.ben pembesini aldım.ve çok beğendim.ama ben cepshoopdan aldım.internet sitelerine güenemiyorum açıkçası..mesaj kolay yazılıyor.internertten rahatlıkla video izleyebiliyorum.wi-fi sayesinde forum sitelerimi takip ediyorum..ben tavsiye ediyorum..

dreamsell

Üye
Bu arada kutudan kılıf çıkıyormu arkadaşlar ?

klıf çıkmıyor kulaklık , şarj adaptörü ,pc baglantı kablosu ve batarya çıkıyor bende telefonu 3 gün önce aldım çok begendim fakat biraz işlemcisi yawaş oda fazla sorun olmuyor

Masha

Masha

Üye
İşlemcisi yavaş diyorsun sorun olmuyor diyorsun. Youtube hariç video izlenmiyormuş ne anladım ben telefondan. :/ Fiyatı ne kadar peki bu telefonun ?

15097

15097

Üye
eksik ama olsun :)

sercan9992

sercan9992

Üye
çok güzel bi telefon ama telefona göre flash player olsa keşke!

cezahsyn

Üye
Vay be. burayı okuyunca telefonumu bi daha sevdim :D

Üst Alt