Samsung Star ve Star Wifi 'nin Artıları-Eksileri

Sponsorlu Bağlantılar

tuqba tuqba

Üye
bende samsung star almak istiyorum fakat sürekli msj göndermktn bozulurmu diye mrk ediyorum cvplarsınız sevinirimmmm

snour05

snour05

Üye
3 aydır bu tellefon a sahibim ve oldukça memnunum. 200 küsür şarkı var kere takıldığını görmedim Qklavyesi büyük parmaklara sahip kişiler için biraz kullanışsız. oldkça duyarlı bir dokunmatiği var bu telefonu alacaksanız düşünmenize gerek yok ;-)

tuqba tuqba

Üye
peki dokunmatik olduğundan dolayııı devamlı msjdan dolayıı çabuk bozuluyomuşş tek korkum ooo

fedaxdello

Üye
en büyük sorun cihazin java tabanli olmasi. Bu yüzden adam akilli internet tarayıcısı yüklenemiyor. Ayrica statik dns ise yaramıyor yani youtube a giris yapilmiyor. Ben aldim 4. Gün ekran arıza yaptı iade ettim. Tavsiye etmem kimseye. Simdi iade ettigim şirketten sonuç bekliyorum. Umarim sıfırını yollamaz yerine parasını geri verirler. Arkadaşlar bulabilirseniz 2. El innov8 16gb alın. Tam bir teknoloji harikasi. Star falan bos telefon.

onurcan0202

Üye
bende war cok memnunum super telefon falsı vb.. gıbı ozellıkler yoq olsun ama super bı telefon:d:

harun781

Üye
EYw Bendeki 7 gün gitti tam sarj edince 7 gün içinde müzik filan de dinledim faceyede baktım sorun yok güse telefon

By_eVo_

Üye
dün aldım telefonu herkese tavsiye ediyorum oldukça güzel bir telefon özellikle mesaj yazarken yana çevirince çıkan qwerty klavye ile mesaj yazmak acayip zevkli ve hızlı oluyor:coold:bu arad söyleyeim arkadaşlar bu cihazı alacaksanız veya aldıysanız eğer yoksa hemen kaliteli bir ekran koruyucu jelatin alın yoksa ekran çizilmeye oldukça müsait:ehe
çizilmeye karşı garantisi var gerçi benimki çizildi hemde kalemi yüzünden uyuz oldum aldığım yere götürdüm ver sevise yollayayım dedi ama kopamadım telefonumdan :(:ağlarım:

canbey06

canbey06

Üye
Ekran parlaklığını ve titreşimi kapatırsanız hiç 15gün kullandım

husopa

Üye
şiddetle tavsiye edebileceğim bir telefon 1 aydır kullanıyorum ayarlarını doğru yaptıktan sonra ne wi-fi de sorun çıkıyor nede java da forumlarda dolanan tüm sorunlarla bende karşılaştım wi-fi de bağlanamadığım oldu youtube' a giremediğim oldu ama opera mini5 veya bolt browser yükleyip edge den girdiği sorunu da oldu ama hepsini hallettim sorusu olan arkadaşlar özel mesaj atsınlar yazdığım yazıları forumlar arasında tekrar hatırlayıp bulamayabiliyorum telefon çok güzel imkanınız varsa büyük mağazalarda deneyin şüpheniz varsa..

xxl31

Üye
Peki bu telefonun gece çekimi nasıl acil lütfen ben almayı düşünüyorum sölerseniz çok memnun olurum!!!!!!

Muvazenesiz

Üye
arkadaşlar sizden bir şey denemenizi isteyeceğim.

Ayarlar>uygulama ayarları>arama>sesli aramalar>arama engelleme>uluslararası arama seçin ve etkinleştirin daha sonra çıkış yapıp tekrar aynı yolu izleyip pasif yapmaya çalışın telefon restart atıp kendiliğinden başlayacak mı? yoksa benim telefonda mı bir arıza var? eğer deneyip burada paylaşırsanız çok makbule geçicek.şimdiden teşekkür ediyorum.

osman1674

Üye
Arkadaşlar benim evde internetim var ama kablolu modem telefonla ona bağlanabiliyor muyum:bide telefonla wifi ile internete girince kontör gidiyor mu

Revengeful

Emekli Yönetici
güzel derleme :oke:

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
öncelikle teşkürler derleme için:oke:Osman arkadaşım eğer wi-fili modelini alırsan eğer nete girince kontör yemez.Ama wi-fi sizini alıp da evdeki modemden faydalanıp nete girersen o zman kontör gider işte.Umarım yardımcı olabilmişimdir...:bye2:

calix meus

Üye
doğru bilgiler ve güzel bi derleme.

xxl31

Üye
gece çekimi iyi mi

osman1674

Üye
Berkan kardeş wi fi lisini alacağım ben yani kablolu modeme bağlanabiliyorum demi evde wireles olmadan

angellamy1

Üye
aynen katılıyorum kamerası berbat ama neden????

Carus55

Üye
Telefon Güzel Ama Alalı 1 ay oldu hala Wifiyi Deneme Fırsatım Olmadı :)
Şarjı Falan İyi Gidior Tek kötü Yanı Uygulamaları Hafıza KArtına Yüklemiyor Birde Mesela Video kaydeyme Yeri soruyor hafıza kartı diosunuz tel acıp kapatınca tekrar telefon oluo

enjo3

Üye
arkadaslar alıcaksanız nokia 5800 alın bence wifi falan her özellik var çok guzel telefon

Üst Alt