Samsung Star ve Star Wifi 'nin Artıları-Eksileri

Sponsorlu Bağlantılar

adilcan111

Üye
Yine iphone alacaktım fakat temiz uygun bir telefon bulamadığım için Samsung s5233 wifi

aldım telefon görünüm olarak kibar, hafif bir telefon kullanımı basit dokunmatiği iphone gibi

olmasada oldukça hassas fakat çok iyide değil.. gerçi biri 1400 lira diğeri 450 lira o kadar

fark olsun.. şarj durumu iyi hiç kullanmazsanı 10 günü geçiyor ama kullanırsanız en kötü

4-5 gün gidiyor. wirelessi çok iyi çekim gücü kuvvetli internette bağlantı kopma vb..hataları

olduğu söyleniyor ama henüz oyle birsey yaşamadım. fakat söyle bir hata var wireless

şifresi yazılacak kutucuk 10 karakterden fazla yazılamıyor benim wireless şifrem 12

karakterdi bunun için şifremi değiştirdim.. neyse kamerası 3,2 mp. fakat filaş yok gece

çekimleri çok iyi olmuyor ama gündüz çekimlerini beğendim 5 mp lik makina kadar çekiyor.

hafıza kartı 2 gb çıkıyor kututan ama bazı telefonlarda çıkmıyor buna dikkat edin. radio mp3

mp4 artık standart olduğu için haliyle bundada var ama yine kulaklıksız çalışmıyor. içinde

facebook, youtube, googlemap vb..programlar var hazır yüklü google map yol tarifini

denedim çok güzel adım adım yol tarif ediyor size..ayrıca telefonda sensör özelliği var

telefonu yan cevirince iphone deki gibi ekran yan dönüyor.buda internette daha kola

gezinmeyi ve mesaj yazarken Q klavye çıktığı için mesaj yazmayıda kolaylaştırıyor.

Sonuç olarak fiyatına göre alınabilirliği yüksek bir telefon sıfırı 400-450 lira arası ben

beyazını aldım çizikleri göstermiyor beyaz tavsiye ederim...aklıma gelen bunlar merak eden

sorabilir arkadaşlar yanlız ekranı çabuk çiziliyor bir arkadaş yazmış garanti kapsamında değiştireceklerse yollayım

bilen varmı??????

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca arkdaşın biri yazmış internet wap şeklinde giriyor diye alakası yok bildiğiniz pc gibi sayfayı tam gösteriyor pc de yapabileceğiniz tüm seyleri bu makinada yapaibiliyorsunuz..en basiti facebookda sağ alt köşedeki sohbet bölümünden arkadaşlarımla chat yapabiliyorum veya internetten alışveriş yapıp ödemesini yapabiliyorum..daha ne olsun

error94

Üye
qweqwe

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şifre uzunluğunu ayarlıyabiliyorsun. Yeni bir wireles ağı eklerken ağ koduni girdiğin yerin biraz üstünde 64 bit yazıyor onu 128 bit e yükseltince 24 haneli şifre giriyorsun

--------------- Ekleme ---------------

ama sadece WEP türü şifre lerde

mrrm

Üye
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var.Samsung star 5233 star wifi kullanmaktayım. Beni aradıklarında zil sesi önce kısık çalıyor 2-3 sn sonra yüksek çalıyor. Ayarlardan baktım artarak çalan melodi seçili değil. MEnüden zil seslerini denediğimde normal çalıyor. Fakat arandığında kısık başlıyor sonradan yükseliyor. Telefon elimdeyken duyulmuyor kısık zil sesi kulağıma yakın tutunca biraz geliyo ve birden yükseliyor. Zil sesi en yüksek seviyede. Farklı melodilerlede denedim hepsinde aynı şekilde. Bu nedenden dolayı bana çağrı yaptıklarında duymuyorum.

Sizlerden ricam elinde bu telefondan olan varsa zil sesini kontrol edip buraya mesaj gönderebilirmisiniz. Şimdiden çok teşekkürler.

chakil7

Üye
telefonda sol üst köşede sürekli E işareti duruyor, bu edgeden bağlı anlamınamı geliyor? kontür gidiyormu yani artı nasıl kapatılır ?

SAINT1

SAINT1

Üye
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var.Samsung star 5233 star wifi kullanmaktayım. Beni aradıklarında zil sesi önce kısık çalıyor 2-3 sn sonra yüksek çalıyor. Ayarlardan baktım artarak çalan melodi seçili değil. MEnüden zil seslerini denediğimde normal çalıyor. Fakat arandığında kısık başlıyor sonradan yükseliyor. Telefon elimdeyken duyulmuyor kısık zil sesi kulağıma yakın tutunca biraz geliyo ve birden yükseliyor. Zil sesi en yüksek seviyede. Farklı melodilerlede denedim hepsinde aynı şekilde. Bu nedenden dolayı bana çağrı yaptıklarında duymuyorum.

Sizlerden ricam elinde bu telefondan olan varsa zil sesini kontrol edip buraya mesaj gönderebilirmisiniz. Şimdiden çok teşekkürler.

Menü / ayarlar / telefon profilleri / normal'in sağ'ın daki seçeneklerden arama uyarı tipini melodi yaparsan sorun gider diye düşünüyorum.Bende bi deneyim bakiim biri aradığında sesi kısılıyormu.tam dikkat etmedim ama önceden öyleydi şimdi normal olması lazım.yazarım buraya tekrar.

telefonda sol üst köşede sürekli E işareti duruyor, bu edgeden bağlı anlamınamı geliyor? kontür gidiyormu yani artı nasıl kapatılır ?

E işareti seninde söylediğin gibi edge'dir bu işaretin çıkma sebebi senin edge bağlantısının bulunduğu bir ortamda olmandır.hani 3g gibi düşün heryerde çekmiyor çektiği yerlerde telefonda 3g işareti çıkıyor.Bundan dolayı kontörün gitmez.Kapatma gibi bir olay yok sanırım ama zararıda yok koca ekranda bi e harfini çok görme :D

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi

Bence böle ufak şeyler pek sorun etmemek lazım çünkü samsungun bu telefonlarında işletim sistemi gelişmiş değil.
Sanırım onun sebebi birden insanları ürkütmesin diye
Şu çözm olabilir sana çağrı atanlar iki kez çaldırsın ?

oguz_kk

Üye
bugün alıyorum öyle bir araştırayım derken buna rastlamam iyi oldu .saol

serhatcu

Üye
beyler bisey sorucam bu telefonda usb destegi warmı ya 5233a larda yani

SAINT1

SAINT1

Üye
5233w var bende ama a'da da vardır tabii

chakil7

Üye
teşekkür ediyorum.........

hllcrk

Üye
3G olmamasına rağmen zaten internette sadece mobil uyumlu sitelere girdiğinden hız sorunu pek yaşanmıyor. web browser sorunu da OPERA ile rahatlıkla aşılıyor. ancaaaak bir office bir de navigasyon programı olsa tadından yenmeyecek.

berk 01

berk 01

Üye
bende alıcam wifi olanını

nemkate

Üye
Opera ile medya oynatıvı uyumu harika videolar cok guzel izleniyor

jimjimem

Üye
merak ediorm da bu telefnlarda klavye vr mı ?

chakil7

Üye
star wifiler için sanal hayvan besleme uygulaması varmıdır acaba? Bilen varmı.....

enex_enes

enex_enes

Üye
Java olması öldürüo beni

isodemir2003

Üye
daha dün geldi cidde den baya güzel hoş bir telefon ben bu kadarını beklemiyordum .gayet güzel

berk 01

berk 01

Üye
afedersiniz ama bir sorum var google mapsin dışında telefona navigasyon programı yükleniyor mu?? (garmin,tomtom..gibi bedava yazılımlar) şimdiden tşkrlr

kullanıcılara duyurulur en yakın zaman da bu telefonu alacam lütfen PM atın...

Üst Alt