Romu yükledim izlenimlerim Wondermo maalesef bn yine v2 iyi buldum çok geç açılıyor sadece ilk açılış değil her açılış 5 dk sürüyor bu tarafı insan çileden çıkıyo acilna kadar 1.8 de jarjin çabuk bitmesine neden oluyor 1.4 normal oda zaten yine v2 de mevcut hem v2 daha ii jarji gidiyo antutu o kadar önemli deil çünkü donanım bilgisi ile ölçüyor 8bin olmasi 1.8 de olduğu için 1.4 te 8bin vermeyecektir zaten en iyisi bnce V2 Final yap eksiği yok emeğin için tşkler
Hocam ellerine sağlık.
Benim merak ettiğim CWM 5.5 sürümünü yani son sürümün bir alt versiyonunu kullanıyorum . Bundan ötürü ki ben sizin romlari deneyemiyorum. Ki denedim kaldık olmadı bunun için bir şey çare var mı yoksa ben bir üst sürüme mi gecicem? Ve bu CWM güncellemesini nasıl yapicam.
Kardeşim dün indirdim kurdum hersey gayet güzel ama benim 2 tane sorunum var hatta 3 1. Telefon O boot image kısmından önce çok uzun süre bekliorum Reset atmak 5 dakikaya yakın sürüyor 2. Age öf warring Empires isimli oyunda açılış ekranında kalıyor 3. O NOTE 2 vbde olan bildirim çubuğunda parlaklık kontrolü yok yardimci olursan sevinirim