orantılı git. boefflanın değişikliklerine bak orda hangi güncellemeye göre ayarlandığı yazıyor. 22 için daha sonraki rom güncellenmesine hazırlanmış kernel sürümünü kurma yani
orantılı git. boefflanın değişikliklerine bak orda hangi güncellemeye göre ayarlandığı yazıyor. 22 için daha sonraki rom güncellenmesine hazırlanmış kernel sürümünü kurma yani
sonradan kurman bi fayda etmez. bende sorun çıkmıyordu. romdaki değişikliklere bakıyordum kernel değişikliği varsa bekliyorum kernelin de güncellenmesini. güncelleme çıkınca ikisini de indirip kuruyordum. daha sonraki güncellemeye uyumlu kerneli yüklemedim hiç
arkadaşlar ne uğraşıyorsunuz cm romdu kerneldi diye yükleyin eclipse romu note 4 keyfini yaşayın s3 için gelmiş geçmiş en iyi rom bunun peşinden qs rom gelir
arkadaşlar beofle kernel sarz akımını maksimum seviyeye çıkardınız mi hic. benimki şuan 1100 de 1600 e cikarsam ne olur. cabuk mu dolar. batarya isinirmi dolum esnasinda. hizli dolarsa cabuk bitermi sarzim. deneyen kullanan oldumu hiç
denemedim 1200 yapan vardı ama daha fazlasını bilemem. daha hızlı doldurur ama bozabilir telefonu yada bataryayı. 1100 iyidir. usb de 900 sorunsuz kullandım bu ayarlarda ve bataryam iyi durumdaydı
cm13.0 - 20160223 güncellemesinden sonra iyice kullanılamaz oldu diyebilirim. ekran sürekli kararıyor. kendi kendine kapanıyor. arama geldikten sonra ekran açılmıyor haliyle aramayı cevaplandıramıyorum. arama kapandıktan sonra da telefon donup kalıyor sonra kendisini kapatıyor. güncellemeler geldikçe daha kötüleşmeye başladı rom
Romdan kaynaklı değil de benim lcd tamamen bozuldu sadece dokunmatik çalışıyordu hiçbişey kurtaramadım bilgisayarda sadece şarj modunda bağlı göründüğünden. Orjinal rom kurdum o da format atmadan açılmıyor format arsam herşey silinecek kaldı öyle
arkadaşlar s3 telefonuma marshmallow yükledim gapps paketinide yükledim fakat gapps paketindeki bütün proğramlar hata veriyor hiçbiri çalışmıyor neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim defalarce yaptım hepsinin son sürümünü yükledim fakat olmuyor