Samsung Galaxy S2 mi Nokia Lumia 800 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    33
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
S2 güzel cihaz. Ama kamerası düşündürüyor işte.

Yinede S2 alacak gibiyim ama.

- - - Eklendi - - -

bende 3 cihaz arasındayım :hmmm ...şey çok zor seçim yapması

Senin 3 cihaz dediğin neler ?

Türe

Türe

Üye
4s s3 one x

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

HTC Kamerası kötü. Symbian ^3 bölümünde kıyaslama konusu vardı tüm telefonları deniyorlardı. Direk eledim onu. Tipinide beğenmedim açıkcası.

4s ile s3 arasında kalırsakta. Kibar telefon daha çok hoşuma gitmiştir her zaman. 4s tek geçerim beyaz rengini. Ama donanım olarak s3 akar gider şimdi.

Birde gta 3 mü ne vardı s2 için onun linki var mı elinde ? Nasıl yüklerim falan ? s2 yi alıcam.

Türe

Türe

Üye
HTC Kamerası kötü. Symbian ^3 bölümünde kıyaslama konusu vardı tüm telefonları deniyorlardı. Direk eledim onu. Tipinide beğenmedim açıkcası.

4s ile s3 arasında kalırsakta. Kibar telefon daha çok hoşuma gitmiştir her zaman. 4s tek geçerim beyaz rengini. Ama donanım olarak s3 akar gider şimdi.

Birde gta 3 mü ne vardı s2 için onun linki var mı elinde ? Nasıl yüklerim falan ? s2 yi alıcam.

Bende yok :bilmm Ama google'dan bulursun apkmania.com'a bir bak ;) ben one x i eledim sanırım s3 için tek endişem yurtdışından gelecek olması ve en az 5-6 ay bekleyecek olmam

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

Bende yok :bilmm Ama google'dan bulursun apkmania.com'a bir bak ;) ben one x i eledim sanırım s3 için tek endişem yurtdışından gelecek olması ve en az 5-6 ay bekleyecek olmam

Uvv 5-6 ay çok be. Iphone 5 al . Çıkar o zmana ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Ben s2 alcam seneye temmuzda yine değiştiririm.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Sen hala telefon alamadın mı yav :ehe Sen telefon falan alamayacaksın bence :kıskıs:

anılbaran

anılbaran

Üye
lumia 800

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Hitap tarzına dikkat et olur mu ;)

Olayı kızıştırıpta daha sonra kenara çekilip masum rolu oynama olur mu ? Senle ilgisi olmayan bir konuya bodozlama dalarsan alabileceğin en düzgün cevap o şekilde olur -_-

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Tartışmanın anlamı yok bırakın ya.

Elektr0

Elektr0

Üye
Samsung s2
makro çekmlerini görebileceğim bi konu var mı

- - - Eklendi - - -

s2 macro çekim bulunan elinde fotoğraf atabilir mi ?

kardeş LG kp320 ile makro mod çeker ayara girer ismini samsung S2 eder gönderirim...

Yukarıdaki örnekte geçen telefon S2 den oldukça kötü ama fotograf çekiminde seni kandırır.... sen bu konuları boşuna açıyorsun çarşıya çık git teknoloji mağazalarına ben bile Gio yu alırken adamlara 40 takla atlattım teknosada... foto ile felan olacak işler degil bunlar...

Türe

Türe

Üye

Olayı kızıştırıpta daha sonra kenara çekilip masum rolu oynama olur mu ? Senle ilgisi olmayan bir konuya bodozlama dalarsan alabileceğin en düzgün cevap o şekilde olur -_-

Bak ben sana diyorum ki hitabına dikkat et bu şekilde seni muhattab almam ;)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Bak ben sana diyorum ki hitabına dikkat et bu şekilde benim muhattabım değilsin ;)

Kendi hitap şekline ve mesajlarına dikkat et derim.Kimin hitabında ve hareketlerinde problem var anlarsın ;) Muhattabın değilsem mesaj yazıp karşılık vermezsin ama alakasız bir mesaja mesaja boş yere cevap veren kişi ben değil sensin hatırlatırım ;)

Üst Alt