Samsung Galaxy S2 mi Nokia Lumia 800 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    33
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

bakayım hemen arşive

- - - Eklendi - - -

resimler yan çıkmış kusura bakmayın ;

Off sineklere ne güldüm ya :D
Lumia kadar iyi çekemiyor sanırım :(

Makro olduğunu daha belli edecek birşey var mı acaba? Parmağını koysaydın bile yeterdi sadece ama tamirdeymiş senin cihaz :(

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

Türe

Türe

Üye
Off sineklere ne güldüm ya :D
Lumia kadar iyi çekemiyor sanırım :(

Makro olduğunu daha belli edecek birşey var mı acaba? Parmağını koysaydın bile yeterdi sadece ama tamirdeymiş senin cihaz :(

S2 nin kamera biraz sıkıntılı belki jb ile düzelir :hmmm Evet kahvaltıda yakalamıştım :gul: malesef serviste :( ama yakını kolay netleyemiyor

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

S2 nin kamera biraz sıkıntılı belki jb ile düzelir :hmmm Evet kahvaltıda yakalamıştım :gul: malesef serviste :( ama yakını kolay netleyemiyor

Hadi ya :S Güzel çekmiyor mu yani. N9 ile bir fotoğraf çektim mağazada. Etiketi çektim yukarda duran. Arkası bulanık oldu mükemmel çekiyordu. Yarın electro world gibi yerlere gidip deneyeceğim cihazı.

Türe

Türe

Üye
Hadi ya :S Güzel çekmiyor mu yani. N9 ile bir fotoğraf çektim mağazada. Etiketi çektim yukarda duran. Arkası bulanık oldu mükemmel çekiyordu. Yarın electro world gibi yerlere gidip deneyeceğim cihazı.

Açıkçası ben 2 kere s2 kullandım bir siyah bir beyaz siyah biraz daha iyi çekiyordu bundan ama kronik bazı cihazlarda lakin yine söyliyim lumia 800 veya n9 a çıkamaz performansı

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

Açıkçası ben 2 kere s2 kullandım bir siyah bir beyaz siyah biraz daha iyi çekiyordu bundan ama kronik bazı cihazlarda lakin yine söyliyim lumia 800 veya n9 a çıkamaz performansı

O zman s2 den soğudum şimdi.
N9 kadar fotoğraf çekmesi gerek. İlerde fotoğrafçılıkta yapmayı düşünüyorum. Şuan prof makine alma imkanım yok o yüzden kamerası daha iyi telefon almam gerek diye düşünüyorm.
Şimdi bi kamera için s2den vazgeçilir mi ondada kararsız kaldım -.-

zordayim

zordayim

Üye
S2 al keyfine bak ;)

Türe

Türe

Üye
O zman s2 den soğudum şimdi.
N9 kadar fotoğraf çekmesi gerek. İlerde fotoğrafçılıkta yapmayı düşünüyorum. Şuan prof makine alma imkanım yok o yüzden kamerası daha iyi telefon almam gerek diye düşünüyorm.
Şimdi bi kamera için s2den vazgeçilir mi ondada kararsız kaldım -.-

Sen bilirsin ben kamerasını sevmiyorum ama beni idare ediyor :hmmm

cyber

cyber

Üye
xperia s

doctorrr

doctorrr

Üye
n9 al bence :hmmm

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
S2 kamera hariç üstün duruyor her yönüyle. Ama kamera çook önemli benim için O.o

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kesinlikle Lumia 800 Al Derim Ben .. Pisman Olmazsinn .! ;)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
neden ? Kamera için mi

S2 Kullandim Ben .. Annemin Telefonu S2 .. :)

Yemin Ediyorum Telefonu Elime Bile Alamiyorum .. Arada Bir Kasmalar Oluyor Menu Gecislerinde ..

Telefon Bozuk Demeyin Cunku Daha 1 Aylik ..

E Kendim Lumia 900 Kullaniyorum .. Cok Memnunum .. 800 Ile Arasindaki Tek Fark Ekran Buyukluqu ..

Ayrica Senin Gonlununde Lumia 800'De Olduqu Kesinn .. :)

Makro Cekimler Icin Ise Su Konuma Bir Goz At .. ;)

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...lumia-900umu-aldim-tel-satiliktir-668058.html

Türe

Türe

Üye
Mazlum abi kusura bakma da o cihazda kesinlikle bir hata var ;) Kendim s2 kullanıyorum takılma namına bişey yok. Hele ki ics 4.0.4 harika olmuş ;)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Fotograf için alacaksanız kesinlikle carl zeis firmasının lenslerini kullanan lumia 800 almalısınız ;) Ama soylede bir durum var lumia 800 wp8. güncellemesi almayacak , samsung galaxy s2 jelly bean guncellemesini alacak. Buna gore kararınızı verin bence.......

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Dedikleriniz tamamda.
S2 de 1 gb ram
Çift çekirdek 1.2 ghz işlemci var.

Çok kararsız kalıyorum.

doctorrr

doctorrr

Üye
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

S2 Kullandim Ben .. Annemin Telefonu S2 .. :)

Yemin Ediyorum Telefonu Elime Bile Alamiyorum .. Arada Bir Kasmalar Oluyor Menu Gecislerinde ..

Telefon Bozuk Demeyin Cunku Daha 1 Aylik ..

E Kendim Lumia 900 Kullaniyorum .. Cok Memnunum .. 800 Ile Arasindaki Tek Fark Ekran Buyukluqu ..

Ayrica Senin Gonlununde Lumia 800'De Olduqu Kesinn .. :)

Makro Cekimler Icin Ise Su Konuma Bir Goz At .. ;)

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...lumia-900umu-aldim-tel-satiliktir-668058.html

O Çekimleri gördüm evet. Çok iyi Nokianin makro çekimleri ya. Biliyorum. S2 denemedim. Beni tatmin edecek şekilde ise S2 alacağım diğer özellikler daha iyi çünkü.

Ama tatmin etmezse Lumia 800 alıcam.

Üst Alt