Telefon Tavsiyesi Apple iPhone 4S mi, Samsung Galaxy S2 mi? Önerilerinizi bekliyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    41
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Apple iPhone 4S mi, Samsung Galaxy S2 mi? Önerilerinizi bekliyorum...
Bu konuyu Android bölümüne açsaydım muhtemelen Galaxy S2, iOS bölümüne açsaydım da muhtemelen iPhone 4S yanıtını alacaktım. O yüzden buraya açtım. Moderatör ve admin arkadaşlardan konuyu taşımamalarını rica ediyorum.

Elimdeki 5800'ı sattım ve iPhone 4'ü de satacağım. Yeni bir cihaz almak istiyorum. Fiyat 2000 liraya kadar önemsiz. Sizce Apple iPhone 4S mi yoksa Samsung Galaxy S2 mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Bunların dışında öneriniz olursa onları da bekliyorum. (mümkünse 3D'li bişey olmasın, migrenim var, başımı ağrıtıyor.)

Şimdiden çok teşekkürler...

Burak

Üye
konu yeri yanlış. !

madem dediğin bölümlere açmak istemiyorsun cep telefonu genel veya karşılaştırmalar diye bölümlerimiz var. oralara açabilirsin.

Consul9

Consul9

Üye
4S suan piyasadaki tartışmasız en iyi telefon

pRime.

pRime.

Üye
Iphone 4s kesinlikle.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Iphone 4s

Lenneth

Üye
Galaxy S2

ssercan

Üye
İphone 4S yurt dışı bile 2000'e almak imkansız. Türkiye'de şuan Darty'de 3300'den satılacağını duyurdu.Hızlıal.com'da 3700 civarı. Yurt Dışından Getirilenlerde 2400 civarı para istiyorlar.

Onun için 1.6000'e Galaxy S2 sana iyi gider.

devil1903

devil1903

Üye
2000 tl'ye kadar alabileceğin iphone 4s 16GB olur tahminen, apple store fiyatı bile 1400-1500 tl arası iken vergilerle bu oran 2000 tl'ye dayanır. 32GB ve 64GB fiyatları zaten yüksek seviyelerde. O yüzden Galaxy S2 daha cazip geliyor.

Paralel ithalat yöntemiyle almayı düşünüyorsan iphone 4S yerine motorola atrix 4G'yi önerebilirim. Galaxy S2 yle aynı fiyata getirtebilirsin tahminimce tabi pazarlığı sıkı tutarsan. Özellik ve aksesuar konusunda gayet başarılı bi telefon. Lapdock, HD Multimedia dock, Wireless Keyboard gibi telefonu telefonluktan cıkaran aksesuarları bulunuyor.

ArMaGeDdOn_87

Üye
iPhone 4s ..

KINGDOOM

Üye
arkadaşlar konuyu biraz dağıtmış gibi olucam k.bakmayın şimdiden. Bildiğim kadarıyla ıphone jailbreaksiz ücretsiz uygulamalarıyla bir ise yaramıyor. Son zamanlarda ise de jailbreak yapmak daha da tehlikeli hale geldi ben ıphone almaktan korkar hale geldim galaxy s2 düşünmeye başladım siz ne önerirsiniz hangisi daha iyi olur ? Ben oyunlara çok önem veriyorum ve hıza hiç kasmayan bir telefon istiyorum galaxy isteklerimi karşılar mı ? Teşekkürler şimdiden ellerinize sağlık :)

klongs

klongs

Üye
ben galaxy s2 de hd oyunları hiç kasmadan oynuyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
2000 liraya bulabilir misin bilmiyorum ama bulursan iPhone 4S :oke:

korkusuz444

Üye
arkadaşlar konuyu biraz dağıtmış gibi olucam k.bakmayın şimdiden. Bildiğim kadarıyla ıphone jailbreaksiz ücretsiz uygulamalarıyla bir ise yaramıyor. Son zamanlarda ise de jailbreak yapmak daha da tehlikeli hale geldi ben ıphone almaktan korkar hale geldim galaxy s2 düşünmeye başladım siz ne önerirsiniz hangisi daha iyi olur ? Ben oyunlara çok önem veriyorum ve hıza hiç kasmayan bir telefon istiyorum galaxy isteklerimi karşılar mı ? Teşekkürler şimdiden ellerinize sağlık :)

s2 gayet başarılı bir oyun performansı sunuyor ayrıca s2 de kasan oyun 4s te ne olur düşünemiyorum yani s2

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone 4s

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yurtdışı şansın varsa Lumia900 al 1500 e satan var hatta sıfır 1 yıl garantili.

avcitalip

avcitalip

Üye
gs3 ü bekle en iyisi o olacaktır:oke:

Üst Alt